If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ne doare comportamentul vostru

Arata lumii ca si pe tine te doare.

ne doare comportamentul vostru

Postby Micha on Wed Nov 09, 2005 4:01 pm

Pe mine ma doare enorm cand vad ca prietenul meu nu e atent cu mine asa cum as vrea.Si nu e din cauza ca nu ma iubeste pt ca stiu ca nu-i asa...e mereu inchis in sine, nu-mi spune ce gandeste,ce probleme are,nu spune ce simte....Ma enerveaza si ca e atat de uituc si nu-si aduce aminte date care pt mine sunt importante...ma doare cand nu se gandeste si la mine cand se poarta asa...De ob baietii zic ca nu le place sa scrie sms-uri sau sa sune....alt lucru care ma dispera...dar cu toate astea nu-si calca pe inima sa se schimbe pt noi kiar dak ne iubesc...sunt o multime de nimicuri care pe noi ne-ar face fericite dar ei nici nu se gandesc sa le faca pt ca "nu e firea mea si gata","nu fac io asa ceva"...o gramada de scuze de-astea...asta ne doare sa stiti...sunteti cam egoisti in unele kestii

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby adler on Wed Nov 09, 2005 4:58 pm

si eu sunt precum in dscrierea facuta de Micha :) ... doar ca pt prietena mea..nu a contat ca o iubesc f mult..iar eu nu am stiut sa ma schimb pt ea..cum ar fi trebuit...nu dstul de rapid..am facut-o sa sufere...si a fost mai bine sa ne despartim...

stupid me...nu?
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Thu Nov 10, 2005 12:00 am

Dor aceste lucruri care le facem insa, este ceva specific barbatesc.................preferam sa mai "stam pe tusa" uneori...........nu este frumos si nici bine, asa ne limitam noi spatiul nostru propriu chiar daca ranim persoana care ne iubeste. :(

[ot] Adler, nu mai fii asa posomorat, cum adica stupid me? Nu era de tine fata, ok era draguta si chiar va statea foarte bine impreuna insa, avea ea ceva care tu urai nespus de mult si peste care nu puteai trece (stii tu ce :) )......................asta este si eu chiar vroiam sa va fiu nas, al dracului de treaba. :( [/ot]

Catalin

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Thu Nov 10, 2005 12:25 am

in orice relatie...trebuie sa existe un echilibru......care... cateodata... nu este... :don't-know: ... cateodata ne simtzim "sufocati".... cateodata vrem mai mult de la celalalt....... aceasta din urma.... fiind starea ta in momentul scrierii acestui topic..... Hmmm...oare cine se simte "sufocat"?... :lalala:
lasa ca va impacati voi....si ne "omoratzi" iar cu "dulcegariile" la "Trenuletzul groazei".... :al-nabii:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Thu Nov 10, 2005 2:38 am

[ot]@MoshCraciun ... aaa....despre cine vorbesti ?:P[/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby LaMishto on Thu Nov 10, 2005 4:04 am

Nu toti sunt la fel..
Nu toti sunt inchisi in sine.. bla bla..
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby PhaseR on Thu Nov 10, 2005 4:43 am

Suntem barbati! La naiba! Si nu ne-ati mai dori daca ati sti ca puteti sa ne controlati ;)
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby guiness on Thu Nov 10, 2005 6:43 am

[ot]in relatie fac numai ce vreau eu, si ea ma urmeaza, si totul merge bine, win-win situation

de-aia e bine sa te lasi purtata de el, daca nu crezi ca ajungi undeva in modul asta, renunta!

daca nu-i convine treaba asta, sunt multi care merg pe strada[/ot]
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ashes on Thu Nov 10, 2005 9:24 am

@Micha, si mie mi-a luat destul de mult timp pana am invatat sa spun ce simt lui, si sa nu mai fiu inchisa in mine, avand in vedere ca si noi avem o relatie la distanta... incearca sa ai rabdare cu el si nu-l intreba de ce nu-ti spune, pur si simplu comporta-te normal... o sa inceapa la un moment dat sa vb

faza cu tel-urile si cu sms-urile nici eu nu pot sa inteleg... :-/ chiar e asa greu sa trimiteti si voi un sms din pura initiativa?
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Thu Nov 10, 2005 11:19 am

[ot]
MoshCraciun wrote:in orice relatie...trebuie sa existe un echilibru......care... cateodata... nu este... :don't-know: ... cateodata ne simtzim "sufocati".... cateodata vrem mai mult de la celalalt....... aceasta din urma.... fiind starea ta in momentul scrierii acestui topic..... Hmmm...oare cine se simte "sufocat"?... :lalala:
lasa ca va impacati voi....si ne "omoratzi" iar cu "dulcegariile" la "Trenuletzul groazei".... :al-nabii:

mah mesajul asta era adresat mie?Dak da sa stii ca nu am prins care era ideea... :-/ prietenul meu nu-i pe forum [/ot]

cat despre ce spui tu ca il sufoc...nu-i asa...kiar ma port normal si nu-i reprosez nimic niciodata dar in sufletul meu ma doare atitudinea asta.V-am mai zis io pe undeva ca io-s genul de om care nu spune niciodata ce-l supara,ce-l doare....tin totul pt mine pana nu mai rezist iar atunci simt ca dak nu ma descarc o sa innebunesc.
Pe mine ma dispera cand vad ca baietii sunt asa distanti cu prietenele lor kiar dak le iubesc...nush..nu-s atenti deloc la ce e in jurul lor....ma refer ca nu o vad pe EA cat de mult o afecteaza comportamentul asta al lor...avem si noi nevoie de mici atentii din cand in cand dar voi, baietii, nu vedeti asta....asteptati sa va zicem tot noi ca ceva e in neregula iar cand o facem ne spuneti ca suntem paranoice, ca ni se pare si ca va sufocam...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Next

Return to Ce le doare pe fete ?