Pe mine ma doare enorm cand vad ca prietenul meu nu e atent cu mine asa cum as vrea.Si nu e din cauza ca nu ma iubeste pt ca stiu ca nu-i asa...e mereu inchis in sine, nu-mi spune ce gandeste,ce probleme are,nu spune ce simte....Ma enerveaza si ca e atat de uituc si nu-si aduce aminte date care pt mine sunt importante...ma doare cand nu se gandeste si la mine cand se poarta asa...De ob baietii zic ca nu le place sa scrie sms-uri sau sa sune....alt lucru care ma dispera...dar cu toate astea nu-si calca pe inima sa se schimbe pt noi kiar dak ne iubesc...sunt o multime de nimicuri care pe noi ne-ar face fericite dar ei nici nu se gandesc sa le faca pt ca "nu e firea mea si gata","nu fac io asa ceva"...o gramada de scuze de-astea...asta ne doare sa stiti...sunteti cam egoisti in unele kestii

... cateodata ne simtzim "sufocati".... cateodata vrem mai mult de la celalalt....... aceasta din urma.... fiind starea ta in momentul scrierii acestui topic..... Hmmm...oare cine se simte "sufocat"?...

chiar e asa greu sa trimiteti si voi un sms din pura initiativa?