If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 8:46 pm

Eu am avut atatea probleme,am suferit enorm dar nu am auzit-o pe mama niciodata spunandu-mi o vorba buna....
Nu am primit dragoste de la ea niciodata...
Va mai intreb ceva...cum ati reactiona daca mama vostra v-ar spune ca voi sunteti o greseala,ca nu trebuia sa va fi nascut?
Va spun eu:doare ingrozitor!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Mon Oct 17, 2005 8:51 pm

@andreea, nu e chestia de o zi, doua pe saptamana... ca tuturor ni se intampla sa fim nervosi si sa mai ne varsam nervii pe cine nu trebuie... dar eu de cand eram mica am fost obisnuita cu chestia asta: cum venea de la serviciu (si mereu cand era acasa) nu facea decat sa tipe si sa se agite... credeam ca e vina mea... dar am mai crescut un pic si mi-am dat seama ca nu e chiar asa..
in fine, ideea e ca nu e chestie ocazionala.

@wench, te inteleg intr-o oarecare masura: mie imi spune ca decat sa ma fi avut pe mine mai bine nu avea copil... si da, stiu ca doare :(
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 8:53 pm

Imi pare rau....e groaznic sa traiesti intr-un astfel de mediu!

Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Mon Oct 17, 2005 9:13 pm

mie imi spune ca decat sa ma fi avut pe mine mai bine nu avea copil... si da, stiu ca doare

....va inteleg stiu k doare....eu nu pot intelege cum e la voi asha cum nici voi nu veti putea intelege prin ce iad am trecut acu ceva timp....

stii care e chestia? la mine nu mai sunt probleme cu tatal.....e departe...dearte....tot pe lumea asta da e departe....asa k....am scapat :P dar au fost probleme mari....

incercati voi sa va puneti in locul mamei voastre ...poate veti simtit macar 5% din tot ce simte ea...si poate acesta va fi un pas inainte ;)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Mon Oct 17, 2005 9:16 pm

[ot]okeiu, andreea, fie cum zici tu :D [/ot]

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Tue Oct 18, 2005 4:02 pm

nu vi s-a intampla tniciodata..ca cel mai aprig dusman sa va devina bun prieten?> .. mie da... si inca mai tin la el. Lumea SE SCHIMBA ..daca stii cum sa o schimbi. nu mai luati totul ca fiind facut..si de neschimbat. Totul poate fi schimbat... mai devreme sau mai tarziu.

In fata mortii... cei mai multi oameni rai..se schimba in bine..de frica... din nestiinta... vor ajutor..si signurul la care pot sa mai sa mai ceara..este Dumnezeu ... rugati-va sa nu ajungeti sa va apra rau mai tarziu..pt ce nu a-ti facut. (by the way.. nu cred in Dumneeu..dar voi da..si va ajuta ce zic :D )

@wench ...cred ca in cazul tau... nu se prea poate..dar.. cum am zis... totul are un motiv..si totul poate fi schimbat daca stii cum
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Kelso on Tue Oct 18, 2005 5:15 pm

Am incercat prin o mie de modaliateti dar tot nu s-a putut!
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby LEYLA on Wed Nov 09, 2005 2:09 am

mama este o inteleapta
stie cand sa intervina si cand sa ma lase in pace
mi-ar place sa-i seman :)
LEYLA

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Wed Nov 09, 2005 11:35 am

Mama, o iubesc asa cum este, chiar daca uneori mai are idei "comuniste" dar vad ca incearca(la varsta ei) sa inteleaga tinerii. Intotdeauna a fost alaturi de mine si saraca de ea incearca sa ma protejeze :) pentru ca intotdeauna voi ramane copilul ei. TE IUBESC MAMA
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby amanda on Sat Nov 12, 2005 11:54 pm

Mama mi-a spus mai demult ca daca vreau sa fac ceva si ma stradui sa duc la bun sfarsit acel ceva sigur voi reusi, ca daca am icredere in mine pot sa fac orice si ii multumesc pentru asta.

Desi vorbim destul de rar, imi este mai mult decat o prietena. M-a invatat sa am incredere in mine si sa nu renunt cand vreau ceva, sa nu ma plang ca e greu si sa fiu mereu optimista si ma sprijina in tot ceea ce fac asa ca nu ii reprosez nimic.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie