If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ti-e teama de moarte?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Ti-e teama de moarte?...

DA
25
37%
NU
42
62%

Total votes : 67

Postby Catalin on Fri Nov 04, 2005 3:19 pm

Deseori ma gandesc si eu asa la moarte, cum ar fi, cine m-ar plange, cum ar schimba moartea mea viata unor oameni si asa mai departe....................dar de fiecare data cand ma gandesc la moarte, realizez ca mai am multe de facut si de zis pe lumea asta.
Sunt constient ca nu decidem noi cand murim, moartea te poate lovi oriunde si oricand.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Sat Nov 05, 2005 2:57 pm

eu am visat cum mor. nu mai tin minte tot visul..dar pot sa zic sfarsitul...

...fugeam spre blocul unde locuieste bunica mea.. nu mai stiu exact de cine fugeam ...dar.. eram extraordinar de speriat .. si imi tot imaginam diferite scenarii..cum sa ajung mai repede la bunica la usa..sa intru in aaprtament...imi era foarte foarte frica...de ceea ce era in spatele meu. Am intrat in scara blocului ... impiedicandu-ma ... lovindu-ma de usa ... oricum..nu conta durerea care o simteam in corp... cel mai important era sa ajung sus mai repede..unde eram in siguranta.

...ma apropiam de prima serie de scari ... (pana la et 1 sunt 2 serii de scari) .. si cand mai aveam 3 pasi am auzit o impuscatura ... si am simtit cum ma nimereste un glonte in spate.. (prin zona abdomenului) ... am cazut automat la pamant..cu mainile pe primele trepte ... si incercam sa constientizez ce s-a intamplat cu mine.. stiam ca am fsot impuscat ... dar nu stiam daca e grav sau daca pot sa mai ajung inca la bunica mea.

... incercam sa ma ridic..si sa ma tarai pe scari..cu mainile..m-am agatat de balustrada..si am incercat sa ma trag in sus ...dar..puterile nu ma mai ajutau .. simteam cum tot corpul imi este patruns de un val rece... totul era foarte rece ..si nu reuseam sa imi dau seama ce se intampla..am incercat sa tip..sa urluu ca sa fiu auzit..si sa vina cineva sa ma ajute..dar nu puteam sa scot nici un sunet... eram terorizat...orice incercam ca sa atrag atentia era inutil ... mainile m-au lasat la fel si picioarele..nu mai simteam nimic...

totul era f rece... dar inca mai gadneam..si vroiam sa plang..dar nu mai puteam face nici asta.. nu mai puteam misca nimic.. nu mai puteam spune nimic ..nu puteam sa tip..nu puteam sa plang.. si totusi imi doaream asta foarte foarte mult ... nu vroiam sa mor intr-o scara de bloc fara nici un prieten langa mine.. fara sa stiu de ce mor...si fara ca amcar sa il fi vazut pe cel care ma urmarea...(sau ceea ce ma urmarea..ca nu o sa stiu niciodata...)

si apoi totul s-a terminat...

nu mai retin daca m-am trezit din somn..sau mi-am amintit visul a doua zi dimineata... oricum..o sa il tin minte toata viata. Senzatia de moarte..si totul in jurul meu a fost muult prea real..ca si cum as fi trait viata altcuiva exact in momentele respective.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby marry on Sun Nov 06, 2005 11:54 am

de ce sa-mi fie frica de moarte??? mai devreme sau mai tarziu tot o sa mor.. asa ca ....nu-mi este frica. evident ca prefer sa mor cat mai tarziu, si daca se poate sa nu imbatranesc, este si mai bine... dar cum nu le putem avea pe toate... ma multumesc cu traitul cat mai mult...
deci nu imi e frica de moarte si nici nu cred ca o sa-mi fie vreodata :D

combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby LaMishto on Tue Nov 08, 2005 12:45 am

vreau sa mor tanar cat mai tarziu..
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby LEYLA on Wed Nov 09, 2005 3:10 am

da,mi-e frica de moarte,desi se zice ca e mai bine 'acolo'
asa ca m-am hotarat
traiesc pana la 85 de ani :)
cel putin :)

LEYLA

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Wed Nov 09, 2005 11:14 am

Nu cred ca imi este frica de moarte. De felul in care as muri, de asta imi este frica. Nu vreau sa ma chinui sau sa chinui pe altii prin suferinta mea
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Keira on Thu Nov 10, 2005 7:44 pm

Imi e teama(groaza) atunci cand incep sa moara cei la care tin. Si de fiecare data ma intreb, de ce nu sunt eu in locul lor. Moartea lor declanseaza si o moarte a sufletului meu.. moartea bucuriei de-ai mai vedea zambind...
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Thu Nov 10, 2005 7:49 pm

[ot]si mie mi-e frica sa nu moara cei la care tin... dupa ce a murit o persoana din familia mea, mereu mi-era frica sa nu moara si celelalte persoane la care tin.. cum nu se simtea cineva la care tinea bine incepeam sa ma gandesc numai la moarte... si acum mai mai am momente d-astea aiurea, dar totusi nu atat de dese... [/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Fri Nov 11, 2005 4:24 pm

moartea este ceva natural...suferinta e ceva natural... trebuie sa intelegem ca asa s-a intamplat..si sa trecem peste. Sa ne continuam vietile... uneori vrem sa fi fost noi in locul celui car a murit...dar... daca tot nu am fost..sa incercam sa traim viata cat mai bine. Va veni si randul nostru.. nimeni nu stie cand.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Mon Nov 21, 2005 5:09 pm

stateam saptamana trecuta cu un neamt la povesti... tipul are vreo 50 de ani si pot sa va spun ca a trait muuuuuuuuulte la viata lui... am ajuns in ultima vreme sa il cunosc din ce in ce mai bine...
si stateam in bucatarie la o poveste .. la povestea vietii lui, de fapt. trebuie sa va spun ca tipul a calatorit de numa.. a LOCUIT oficial in cel putin 20 de tari de pe toate continentele (mai putin Antarctica...) a vazut cam tot ce se putea vedea in viata. a avut parte de bucurii mari si de esecuri si dezamagiri imense... si unul dintre tipii cu care locuiesc ii tot zice tot timpul "mon vieux" sau "old man" ( e acelasi lucru, pentru cei care nu au inteles in franceza).
l-am intrebat daca nu il deranjeaza si mi-a spus ca e constient ca e in varsta si ca nu poate schimba asta, dar nu il deranjeaza .. prea mult.. adica e cam indiferent
chestia e ca acum e singur... adica are o fata dar care a ramas cu fosta lui sotie. si mi-a zis ca desi e destul de singur acum.. nu are nici foarte multi prieteni, desi cand imi insira toti oamenii pe care i-a cunoscut mi se pare ca a avut nevoie de 10 vieti sa ii cunoasca pe toti... din cauza faptului ca s-a mutat dintr-un loc in altul a ajuns acum asa ...
si ca sa ajung si la moarte, ca doar despre asta e topicul (nu! nu am uitat :) ) l-am intrebat daca nu regreta ceva in viata si daca ar muri cam ce ar simti.... cu toate ca acum nu e intr-o situatie ff buna, dupa cum v-am zis, mi-a spus ca nu regreta APROAPE nimic din viata. si ca nu ii e frica deloc de moarte... de ce? pentru ca in viata trebuie sa traiesti, sa vezi, sa simti, sa cunosti... si el a facut aproate toate astea...
mi s-a parut un raspuns destul de bun si m-a facut sa zambesc si sa ma gandesc daca la 50 de ani voi gandi si eu ca si el... si sa imi propun (pentru a 10000000 oara ) sa TRAIESC viata cu tot ce imi aduce ea, pentru ca atunci cand vine clipa sa am totul bifat pe lista de "to do"
in ceea ce a zis el e si o parte din ceea ce simt eu...
aaaa.. mai era o chestie ... conteaza ffff mult impresia pe care o au oamenii despre tine atunci cand nu mai esti.. asta spune mult despre felul in care ai trait in viata... felul in care ramai in amintirea prietenilor, familiei, in special... (asta era parca in ceva film, dar nu imi aduc aminte titlul.. daca ma puteti ajuta, chiar va rog :) )

ar mai fi mai multe de zis, dar asta in alt mesaj caci acum trebuie sa plec
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie