stateam saptamana trecuta cu un neamt la povesti... tipul are vreo 50 de ani si pot sa va spun ca a trait muuuuuuuuulte la viata lui... am ajuns in ultima vreme sa il cunosc din ce in ce mai bine...
si stateam in bucatarie la o poveste .. la povestea vietii lui, de fapt. trebuie sa va spun ca tipul a calatorit de numa.. a LOCUIT oficial in cel putin 20 de tari de pe toate continentele (mai putin Antarctica...) a vazut cam tot ce se putea vedea in viata. a avut parte de bucurii mari si de esecuri si dezamagiri imense... si unul dintre tipii cu care locuiesc ii tot zice tot timpul "mon vieux" sau "old man" ( e acelasi lucru, pentru cei care nu au inteles in franceza).
l-am intrebat daca nu il deranjeaza si mi-a spus ca e constient ca e in varsta si ca nu poate schimba asta, dar nu il deranjeaza .. prea mult.. adica e cam indiferent
chestia e ca acum e singur... adica are o fata dar care a ramas cu fosta lui sotie. si mi-a zis ca desi e destul de singur acum.. nu are nici foarte multi prieteni, desi cand imi insira toti oamenii pe care i-a cunoscut mi se pare ca a avut nevoie de 10 vieti sa ii cunoasca pe toti... din cauza faptului ca s-a mutat dintr-un loc in altul a ajuns acum asa ...
si ca sa ajung si la moarte, ca doar despre asta e topicul (nu! nu am uitat

) l-am intrebat daca nu regreta ceva in viata si daca ar muri cam ce ar simti.... cu toate ca acum nu e intr-o situatie ff buna, dupa cum v-am zis, mi-a spus ca nu regreta APROAPE nimic din viata. si ca nu ii e frica deloc de moarte... de ce? pentru ca in viata trebuie sa traiesti, sa vezi, sa simti, sa cunosti... si el a facut aproate toate astea...
mi s-a parut un raspuns destul de bun si m-a facut sa zambesc si sa ma gandesc daca la 50 de ani voi gandi si eu ca si el... si sa imi propun (pentru a 10000000 oara ) sa TRAIESC viata cu tot ce imi aduce ea, pentru ca atunci cand vine clipa sa am totul bifat pe lista de "to do"
in ceea ce a zis el e si o parte din ceea ce simt eu...
aaaa.. mai era o chestie ... conteaza ffff mult impresia pe care o au oamenii despre tine atunci cand nu mai esti.. asta spune mult despre felul in care ai trait in viata... felul in care ramai in amintirea prietenilor, familiei, in special... (asta era parca in ceva film, dar nu imi aduc aminte titlul.. daca ma puteti ajuta, chiar va rog

)
ar mai fi mai multe de zis, dar asta in alt mesaj caci acum trebuie sa plec
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!