If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby DreamER on Mon Mar 14, 2005 12:03 am

de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?

raspunsul sincer e posibil sa deranjeze,dar si-asa cred ca sunt privit destul de ciudat pe aici:

deci:de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?

DE PROASTE (nu-mi cer scuze)

I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Mon Mar 14, 2005 12:22 am

bun...atunci...ai impresia ca suntem singurele?ca numai fetele vor baieti rai?tie nu-ti fug ochii dupa o vampa sexy care calca in picioare tot ce prinde?
de ce insala barbatii?de ce nu le ajunge nevasta care le face de mancare,si le calca rufele,si face curat si are grija de ei si se mai duce si la serviciu?de ce s-au insurat?ca sa aiba sclava?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Mon Mar 14, 2005 1:48 am

stai asa... tu crezi ca barbatii inseala pt ca nu le ajunge femeia de acasa?
eu nu cred...  dar in fine... dar de ce inseala femeile? pt ca nu le ajung barbatul de acasa? nuci asta nu cred... sunt si barbati si femei care nu au nici cel mai putin respect de sine... si il inseala pe cel(a)  care cu adevarat ii iubesc. si nu mai spune ca barbatiii sunt aia rai ca nu e intotdeauna asa...  
SI... nu cred ca baietii se uita dupa vampe, pt ca astfel de femei se vad de la o posta ca sunt niste terminate, si sa nu-mi spui ca nu cunosti fete care sa se fi cuplat cu baieti de cartier, sau cu vre-un "stranier" cu BMW ca nu te cred

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby DreamER on Mon Mar 14, 2005 11:48 pm

sa ma uit dupa o vampa?never.ce sa vad la ea?cat e de c***a?cat e de rea?cat e de machiata in exces  incat isi pierde secunda cu secunda natraletea data de Dumnezeu?acea frumusete ce nu poate fi egalata de nici un machiaj stupid?

barbatii nu inseala caci nu le ajunge sotia de acasa.inseala din acelasi motiv din care si femeile inseala barbatii.
I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby Dedea on Sat Apr 09, 2005 9:14 am

si care ar fi ala?nevoia de noutate? chiar as fi curioasa sa aflu...

ceea ce nu te ucide, te face mai puternic
Dedea

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Sat Apr 09, 2005 10:15 am

serios?inseamna ca eu nu sunt buna de nimic...nu am inselat niciodata in schimb toate relatiile mele,de la prima pana la ultima s-au terminat pt ca ei m-au inselat.si dupa ce ne-am despartit veneau cu texte la mine ca unde mai gasesc ei o fata ca mine...vrajeala!!! :bang-bang-3:
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ice_angel on Sat Apr 09, 2005 9:52 pm

pai unde mai gasesc o fata ca tine? k din cate am vazut eu si fetele cam inseala tot ce gasesc in ziua de azi... si de multe ori cu buna stiinta... acum vorbesc insa pe dinafara... pt k niciodata nu am fost pus in situatia asta.... kestia e k de fiecare data cand am fost cu cineva nici nu m-am gandit la a o insela... nu k nu as fi avut cu cine, dar pur si simplu nu puteam face asta. NU k as fi pierdut-o, ci pt k eu nu mi-as fi putut permite asa ceva. E la fel ca atunci cand incerci sa te ranesti singur (la propriu vorbind). Pur si simplu nu poti sa te faci asta. incercati sa va taiati cu buna stiinta, sau sa va faceti ceva ce stiti dinainte k va va provoca durere... nu veti reusi. Inselatul e cam acelasi lucru... cand iubesti pur si simplu nu poti sa o faci! de ce? pt ai tot ce-ti trebuie si iti este bine asa. ea/el este o parte din tine si nu poti sa faci ceva ce va rani... pt k atunci cand iubesti deja EA/EL conteaza mai mult decat TU...

asta-i tot... sau nu... mai vedem... poa' sa zica cine ce-o vrea, toti vrem acelasi lucru de la viata....
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Sat Apr 09, 2005 10:01 pm

ice_angel de-ar gandi toti asa Doamne ce bine ar fi...

dar.,.. din pacate nu toti gandesc asa... eu tot ca tine gandesc... vorba 'ceea: "ce tie nu-ti place... altuia nu-i face..."

sunt prea multi magari si magarite in lumea asta ice_angel, deci... nu ne ramane decat sa speram intr-o... lume mai buna...
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

Postby Keira on Thu Apr 14, 2005 11:06 am

"Baietii rai"  nu sunt intodeauna preferati de fete, dar nici baietii prea buni, pentru ca ar lipsi sarea si piperul si am face diabet ! :D
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Thu Apr 14, 2005 4:45 pm

Hmmm....

deci... baiatul perfect este ala care e rau cand e bun si e bun cand e rau, nu?... ;)
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului