If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati plans(plange) vreodata in fata unei fete?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby edd on Tue Oct 25, 2005 11:45 pm

in fata lu maicamea atat cand eram mick... :) acum.. nu am plans in fata unei fete si nici nu am sa o fac, celbra vb taci si indura... ma interiorizez.. sau ma supar tare .. si incep sa lovesc ... (nu fata bineinteles ci dupa ce pleaca... ... of of of ) :cry: << happy ? am plans :D :evil:

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby T_X on Sat Oct 29, 2005 10:06 pm

dak o sa fac asta o sa fiu cel mai mare bou
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby edd on Sat Oct 29, 2005 10:09 pm

[ot]@T_X =))[/ot]

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Mon Nov 07, 2005 11:23 am

in fata ei DA - daca e milogire... pt ea nu consider rusine/prostie :)

orice om sufera la durere si varsa macar o lacrima... poate de fata cu altii nu, dar cand e singur cu el nu cred eu ca nimeni nu a varsat o lacrima... :-?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby LaMishto on Mon Nov 07, 2005 11:42 pm

LaMishto wrote:oricum n`o sa se mai intample.. nu merita

nu m-am tinut de cuvant..

o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby MoshCraciun on Tue Nov 08, 2005 3:26 am

Ati plans(plange) vreodata in fata unei fete?

este o intrebare retorica...este ca si cum ai intreba....ai plans/vei plange vreodata in fatza unui om?Hmm....oare cine are conceptia baietii nu plng?... :-?
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Tue Nov 08, 2005 3:55 pm

DA trebuie sa recunosc... adica .. nu plans din ala cu hohote. au fost cateva lacrimi doar... era o despartire, cand inca mai tineam enorm de mult unul la celalt. Dar, deoarece viata urma sa ne desparta si pt ca am hotarat ca nu pot sa o fac fericita si prefer sa ii las altuia ocazia asta (pt ca fata merita 100 %) am hotarat sa ne despartim. a fost de comun accord si acma, dupa ceva timp(cam 2 ani), cred ca a fost decizia cea buna.
Nu puteam insa sa trec peste un moment asa de intens emotional ca si o stanca, sunt doar un om si eu.
Acuma este in state si mai povestim destul de des. am ramas f buni prieteni si ii doresc sa fie fericita.
that's my story.
si daca as mai fii intr-o situatie similara(desi sper sa nu) probabil as plange din nou... si aici sunt de accord cu Snappy - nu ar trebui sa plangi ca sa te milogesti.... dar exista si alte motive
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby MoshCraciun on Tue Nov 08, 2005 6:44 pm

MoshCraciun wrote:este ca si cum ai intreba....ai plans/vei plange vreodata in fatza unui om?

am uitat...... ce?.. barbatii sunt oameni?.....
ma bad...scuze...... :bang-bang-3:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby edd on Sun Dec 04, 2005 1:26 pm

[ot]nope we are sex machines ^^ jokin' :P[/ot]
grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby emma on Wed Dec 07, 2005 7:15 pm

...baietilor li se pare o dovada de slabiciune sa planga in fata unei fete,dar depinde foarte mult de fata din fata lor...exceptand situatia unei despartiri,sau a unei incercari disperate de a ma cuceri...eu nu as considera un gest rusinos daca un baiat ar plange in fata mea...si apoi,nu plangem doar atunci cand suferim...ci si atunci cand suntem foarte fericiti(mai rar,ce-i drept...dar fiecare om are secunda lui de fericire in viata,cand sufletul ii este pasare in zbor)

daca prietenul meu ar trece printr-un moment de criza existentiala,iar suferinta l-ar macina atat de tare incat sa-nceapa(inevitabil)sa planga,mi-as dori ca eu sa fiu cea care este langa el ,pentru ai culege in palma lacrimile...si nu pentru "placerea " de al vedea infrant,ci din convingerea ca in iubire nu exista masti,nu exista camera obscura in care fiecare sa-si ascunda sufletul...l-as iubi poate mai mult pe cel care ar avea curajul sa ma infrunte cu propriile-i lacrimi,pe cel care m-ar obliga sa sa-i surprind suferinta,sa-i ghicesc sufletul..."primindu-l astfel in mine...in sufletul meu...

...durerea si lacrimile lui m-ar intimida,mi s-ar parea chiar mai "maret" decat atunci cand ii ghicesc o suferinta pe care mi-o ascunde ;)
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?