If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Stii sa lupti pentru iubire?

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby Catalin on Sat Nov 05, 2005 1:53 am

Cel mai aiurea este sa te lupti cu parintii ei (lui)..............Doamne, cat urasc chestia asta. ~x(
Am trecut prin asa ceva (si inca trec) timp de 3 ani de zile si tot nu au inteles ca sunt baiat serios si intentiile mele sunt foarte serioase................mama frate, cat de comunisti pot fi unii parinti care au ramas cu gandul in anii 70 :-t ................tre sa treci fel si fel teste si asa mai departe.

Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Sat Nov 05, 2005 2:38 am

Nu stiu daca merita sa lupt pentru asta. Daca din partea lui exista o reciprocitate dar el cauta sa o ascunda? Atunci mai degraba zic ca nu merita.

Si totusi, nu sunt eu facuta sa ma las codusa de valuri si de altii, daca imi doresc ceva, voi obtine, lupt pentru ceea ce vreau sa am, altfel nu prea se poate.

Daca el merita, da, as face multe pentru unul care sa merite dar daca vad ca nu... nu pot constrange pe nimeni sa ma iubeasca si sa stea langa mine.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby emma on Sun Nov 06, 2005 7:19 pm

...pana acum doua saptamani nu am stiut ce inseamna sa lupti pentru iubire...iar acum imi pare rau ca am aflat...keira are dreptate cand spune ca merita sa lupti atata timp cat si el simte acelasi lucru pentru tine...altfel risti sa suferi mai tare cand descoperi ca indiferent cat de mult il iubesti si oricate ai face ca sa-i arati asta el nu te va iubi...asa ca, eu renunt...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Cherry on Sun Nov 06, 2005 9:40 pm

Eu nu renunt...nici dupa o viata nu voi renunta...Am realizat k mai bine lupt o viata pt o clpia de iubire decat sa o lasi sa moara si sa regreti la sfarsit k nu ai luptat
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby p3g@s on Mon Nov 21, 2005 10:06 pm

Snappy wrote:am mai zis-o undeva si parca mi s-a zis ca nu sunt crezut (sau ceva de genul parca :P): daca ea e mai fericita cu altul - asta este. nu imi place sa traiesc in minciuna.

adevarul doare, dar minciuna rasuceste cutitul in rana. asa ca daca iubeste pe altul si considera ca el e mai potrivit pt ea - alegerea ii apartine. iubirea nu se cere ci se ofera.

o vorba spunea ceva de genul: "a iubi inseamna sa-ti cauti fericirea in fericirea celuilalt" - daca el/ea nu e fericit(a) langa tine preferi sa fie asa doar de dragul de a trai tu intr-o "minciuna frumoasa"? eu personal nu gandesc asa...

@Snappy....mai bine nici nu puteai sa o spui....iubirea e legata de sacrifiu pt fericirea aproapelui....ah ce bine ai spuso ...yo as putea sa zic cam acelasi lucru dar ce rost ar avea :bravooo: ...

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Sat Apr 01, 2006 10:49 pm

Credeam ca stiu sa lupt insa in prezent imi dau seama ca nu am vrut, nu stiu si poate nu m-am agitat pentru iubire chiar daca acuma regret.
Catalin

membru special
membru special

Postby ncg_15 on Mon Apr 03, 2006 10:46 pm

Aproape toata lumea lupta ...tare mare lupta ... :lalala:
eu nu am luptat,nu pt ca nu am putut so fac ,ci pt ca nu am vrut ,o fi ea iubirea mare ,dar ce faci cu mindria :-/ e si asta un sentiment destul de puternic ... si apoi mi-aduc aminte intotdeauna de o zicala de genul "Dragostea adevarata intotdeauna e pasnica si linistita ",deci daca daca e iubire reciproca nu mai e nevoie deatita lupta . Cum a zis snappy ,sa fim fericiti pt fericirea altora ...
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sidoni@ on Wed Aug 02, 2006 10:55 pm

andreeam wrote:dak stii ca persona respectiva te iubeste bineinteles ca merita sa lupti....dar dak nu....las-o sa fi fericita cu cine vrea ea chiar dak pe tine te doare :(

asa e sunt total de acord cu andreeam. trebuie sa vezi ce mai simte el pentru tine si daca chiar sentimentul nu e reciproc nu vad de ce si cu cine ai lupta
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Bogdan}{ on Sat Aug 05, 2006 10:02 am

eu credeam ca da... dar mi s-a intamplat ceva recent care m-a facut sa ma mai analizez o data... :((
Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Mon Aug 07, 2006 1:19 pm

daca nici eu nu mai lupt apai nush cine o face... de cand am inceput relatia numai asta fac. Nu-mi pare rau ca ma straduiesc atat, ca ma doare prea mult totul uneori dar uneori sunt atat de obosita sa fac asta si mi-as dori sa stau si io linistita, sa fie totul bine, sa fie mai usor.... lupt pt acele mici clipe de fericire in care sunt cu adevarat fericita si inseamna enorm pt amandoi. Nu-s eu genul care sa renunt la o iubire impartasita. Dak nu eram convinsa de ceea ce simte si el pt mine, ca e iubire adevarata si e atat de mare, cred ca as fi renuntat pt ca uneori devine prea mult si simt ca nu mai pot.. Dar merita fiecare clipa de durere pt iubirea si fericirea de dupa. Multi imi spun ca procedez gresit, i don't care... o sa ma conving singura de asta sau de contrariu dupa un timp, de ce sa renunt acum si sa plang pe urma de 10 ori mai mult ca am renuntat la iubirea mea si ca ar fi mers dak eu continuam sa lupt. IUBESC si asta merita, el merita......
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Ce-i iubirea ?!?