Cred ca prietenei mele ii place de un grec, chiar daca nu o recunoaste... Am observat asta din greselile ei... isi trimit e-mail si sms-uri (ala e in grecia ) deci ea si-a bagat roaming pt el ...si la inceput imi zicea ca nu isi baga ea roaming pt el ...da azi s-a scapat cu vorba si mi-am dat seama ca si-a bagat

isi scriu e-mailuri in greaca si alte k**-uri . Mi-a tradus o amica ce a scris ea intr-un e-mail ,si zice ca nu am dc sa imi fac grij , da fata respectica nu stie prea bine greaca , si poate i-a scapat ceva , ea in plus imi spuse ca e-mailul respectiv era pt o fata ,da amica asta a mea mi-a zis ca e pt un baiat , si asa si era (iara s-a scapat ea de vorbe si am aflat ca era pt grecu ala nu pt o fata) Si toate sms -urile pe care ma ruga sa i le traduc in engleza erau pt ala ...asta cred ,asta nu mi-a fost confirmat inca ..., si-a bagat msn messenger special sa vorbeasca cu el ,da eu cand i-am cerut sa si-l bage acu cateva sapatamani face ca " nu ca nu am ce face cu el ,nici nu stiu de unde sa il iau , cu cine sa vorbesc pe el , nu ca nush ce si bla bla bla " ,da pt el a downloadat messu si l-a instalat ,da pt mine cucu

...Acu am prins-o in e-mail cu ceva de genu
CLICK AICI (intrati aici pt a vedea cum a sc ris e-mailul ,asta era pe un site ,nu a scriso ea ,da i-a trimis lui faza , da nu mai stiu site-ul si in fine am facut eu print screen la measaj ) si i-a trimiso numai lui , la altcineva nu , nici macar mie ...si incerca sa ii trimita 3 poze cu textul " if you want to remeber me

kisses

" si toate cele intamplate ,ca s-au intamplat mai multe da nush sa vi le zic acu ma duc cu gandul ca il place pe ala daca nu chiar il iubeste

si pe mine ma minte in fata ca nu si ca kiky si draci si laci ...da dupa toate astea sunt f convins ca il iubeste da nu vrea sa strice relatia dintre noi care dureaza de ceva timp ,da nici nu stiu cum sa zic ,il iubeste ,il place doar ...nici eu nu stiu da stiu ca ei doi au fost foarte apropiati in putinele zile cat a fost el in romania :furios: ...acu nush ...zcietimi si mie parerea voastra ca sa mor de vreau sa stiu,vi se pare normal sa faca asa si sa zica ca nu ma insala ? eu zic ca ma insala ,cu inima si cu gandu ...da vreau sa stiu parerea voastra si poate ziceti si un sfat ceva