If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce construim "ziduri" de aparare in jurul sufletului?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby adler on Sat Nov 05, 2005 4:37 pm

vezi sa nu patesti ca mine...si apoi sa iti para enorm de rau. zidurile sunt pt a nu-i lasa pe cei nepotriviti inauntru...dar... nu pt a opri pe toata lumea ..si pt a te tine pe tine inchis.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Sat Nov 05, 2005 10:00 pm

[ot]imi place ca se incinge atmofera de cand am lipsit de pe aci... :P[/ot]
am vazut ca le facem in principal pt a nu suferi.... si suferim pt ca le facem... interesant fratilor...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Fri Dec 09, 2005 11:34 pm

construim ziduri pentru nu vrem sa fim raniti...pentru ca stim ca orice din ceea ce suntem noi cu adevarat ne-ar putea fi in dezavantaj...

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -

Postby MindLord on Thu Aug 10, 2006 3:57 pm

[ot] restul cred ca nu aveti cetate deci... [/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Fri Aug 11, 2006 1:13 am

Emma wrote:dar de multe ori, ne ranim singuri...de ce?

iti spun eu din prea multa prostie, din prea muuult sentimentalism,din pasare prea multa pentru cei care nu dau 2 bani pe noi,din cauza ca punem mult prea mult suflet in unele chestii(asta este adevarul sincer)si mai sunt destule motive ;) ,pentru ca noi cu timpu invatam sa fim olecutik indiferenti, sa nu sarim cu capul inainte, ziduri ni le tencuim de mici copii pana cand o sa murim pentru a ne proteja sufletul de ceea ce nu dorim noi sa intre in el(macar asta este singura parte de care un om nu se poate "atinge"fara permisiunea acelei persoane)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby MIIB on Fri Aug 11, 2006 1:20 am

zidurile te vor apara, dar problema e sa stii cand sa lasi pe cineva inauntru si apoi sa inchizi poarta la loc pentru restul,sa te fereasca sa lasi poarta deschisa mai mult ca atunci te arzi si te arzi tare.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby changer on Fri Aug 11, 2006 1:23 am

pai da le mai lasi, da tre sa sti cui sa lasi garda si sa alegi cu grija persoanele carora ai de gand sa le dai voie sa "intre", ca altfel o sa doara rau, eu las numai acelor persoane in care am totala incredere
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Nina on Fri Aug 11, 2006 11:40 am

Stiti ce e culmea? Ca incurajam candva conceptul de ziduri in jurul sufletului, sau de glob de sticla care sa ma apere....insa acum, analizand putin realizez ca n-am avut niciodata un astfel de sistem de aparare.
O sa ma intrebati daca am avut de castigat sau de pierdut. Nu stiu, eu zic ca am avut de castigat. Cei care ma cunoasc stiu ca sunt foarte deschisa si nu ascund mare lucru despre mine.
Prefer sa pierd pentru ca am fost prea deschisa, decat sa pierd pentru ca mi-a fost teama sa imi deschid sufletul.... ar fi mai dureros!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Fri Aug 11, 2006 11:56 am

bine zis Nina...

adevarul e ca shi eu incerc sa fac lafel... zidurile pe care le construim apar din teama dar cred ca in general cand actionam din teama/frica actionam greshit... nu prea-s adepta zidurilor, cand m-a durut ceva oricine a avut putin spirit de observatie shi-a dat seama... shtiu, uneori sa lasi sa se vada ca doare te face vulnerabil dar nu vreau sa creez impresia ca-s de piatra (oricum nu-s)... mereu am incercat sa fiu deschisa, sa arat shi sa spun ce simt...

punctul meu de vedere... zidurile de aparare apar cand ni se face teama sa mai riscam, dar cred ca datorita lor mai mult pierdem sanse decat evitam momente shi situatii in care am fi raniti...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Alinutza_19 on Fri Aug 11, 2006 11:56 am

ne cconstuim ziduri in jurul sufletului pt ca credem ca asa ne aparam de o deceptie...dar in felul acesta cu siguranta peirzi ceva...eu nu sunt asa..pur si simplu nu pot construi acele ziduri oricat m-as chinui...prefer...sa las deschis...si daca e sa sufar...o sa trec si peste acea suferinta si o sa o iau de la capat....
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati