If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Bataia de joc

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Postby ashes on Sun Sep 04, 2005 10:57 am

ba da.. eu m-am razbunat :evil: ..bine, ca dupa aia nu m-a facut sa ma simt mai bine cu aproapte nimic.. dar... m-am razbunat :D

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 7:24 am

lol...cred ca prima oara i-as trage o palma foarte tare....in fata tuturor prietenilor lui...pt a ma face respectata nu credeti?[asta nu se pune la baieti...ei nu au voie sa loveasca o fata]
si pe urma as face tot posibilu sa-i platesc cu aceeasi moneda :evil:

happy me ;)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby amanda on Sat Oct 01, 2005 6:26 pm

Nu i-as mai vorbi niciodata sau l-as ajuta sa regrete amarnic ce a facut, metode gasim intotdeauna. Nu l-as lovi fiindca asta ar insemna ca m-a durut ce mi-a facut iar eu vreau sa-i arat tocmai ca nu-mi pasa, ca nu mai inseamna nimic pentru mine.

Ca sa ma descarc cred ca i-as compune o piesa pe care sa o fac superhit, si sa ajung sa o cant in fata lui, sa-l ochesc din public, sa isi dea seama ca e numai pentru el si eventual sa i-o dedic special inainte.

Asta ar fi satisfactia suprema, sa-l vad dand cu ochii de toti oamenii aceia din sala care desi nu i-ar sti numele si nici chipul, l-ar privi cu dispret. Si ce-mi place cel mai mult, desi oamenii nu se vor uita la el, el va simti ca fiecare privire intoarsa la vecinul, sa-l descopere pe cel caruia i-a fost dedicata, este de fapt pentru el.

Mi-ar placea sa fac asta, am motivul, am ocazia, abia astept sa-l vad la ochi la spectacol fiindca stiu c-o sa vina si chiar daca nu va fi piesa mea stiu ca nu va suporta sa ma priveasca in ochi. Si asta rescumpara toata durerea.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby NYCGIL on Sat Oct 01, 2005 7:55 pm

I-as spune linistit ca poate sa-si vada de treaba. Nu sunt o persoana care se exteriorizeaza mult. Nu- mi place sa tip, sa injur, sa ma razbun....
Probabil ca as plange acasa- daca persoana a insemnat ceva pentru mine

Si as avea grija ca istoria sa nu se mai repete la urmatoarea relatie
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Wed Oct 19, 2005 12:18 pm

Cred ca prin nu stiu ce mod i-as arata ce a pierdut.

L-as face sa regrete ca a incercat sa isi bata joc,nu numai de mine ci si de alte fete.

Cu siguranta ar ajunge sa regrete si ar renunta la astfel de metode copilaresti.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby Alinutza_19 on Fri Oct 28, 2005 11:23 pm

am patit-o nu a fost frumos, dar am revenit cu picioarele pe pamant, dar nu nu i-am facut nimik, ca nu am ce sa-i fac, si nici ii pot face, eu sunt de parere ca fiecare trece peste testele destinului, care sunt predestinate sa te faca mai tare, mai puteernic..
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

Postby ashes on Fri Nov 04, 2005 9:15 pm

nu cred ca te face neaparata mai puternic... cred ca mai degraba te face sa-ti pierzi increderea in tine.. aia putina pe care o mai ai dupa o experienta de genul asta...
ce-as face? as incerca sa arat ca nu-mi pasa.. dar intr-un mod subtil, nu sa bata la ochi, ca asa s-ar prinde ca fac intentionat :P
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Sat Nov 05, 2005 3:09 am

Cred ca mai intai iti bati joc de caracterul tau, atunci cand bataia de joc intervine intr-un mediu sau cerc de persoane, acolo este un cuib de viespi, fiecare este piscat mai tare decat celalalt. :)
Catalin

membru special
membru special

Postby onix on Sat Nov 05, 2005 11:30 am

As ataca si eu, l-as lovi unde il doare mai tare, apoi cand l-as vedea pe strada as privi la el ca prin sticla, pentru ca pe nimic nu il poti vedea.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Sat Nov 26, 2005 11:10 pm

i-as plati-o cu varf si indesat...sunt prea impulsiva la chestii d-astea ;)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Ce le doare pe fete ?