Vorbiti de parca a murit cineva pana acum ca nu a avortat. De ce spui ca acel copil te va blestema ca nu i-ai dat luxul pe care vrei tu sa i-l dai? Nu cred ca exista copii care sa-si "blesteme" parintii pentru ca au o situatie materiala modesta. Uita-te la oamenii de la tara, la oamenii saraci. Nu au bani pentru lucruri scumpe dar sunt fericiti pentru ca sunt o familie. Cred ca am pus mai demult un exemplui aici, despre copii care s-au nascut in familii sarace si au ajuns genii. Stii ca se spune ca atunci cand vei muri, daca ai avortat la judecata vor venii si copii ucisi de tine, fara cap. Nu stiu cat de adevarata e chestia asta, dar in stafundul ei e o idee. Copii "te vor blestema" daca i-ai ucis, nu daca i-ai dat tot ce ai putut tu mai bun in viata. Vad ca voi sunteti obisnuiti cu luxul, si nu concepeti o viata fara lux. Am o verisoara, care are 18 ani, are un copil (tatal nu a vrut sa-l recunoasca), traieste f.modest, munceste si cu toate astea isi adora copilul si e fericita ca il are.

, dar nu ii nega dreptul la viata...