If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce construim "ziduri" de aparare in jurul sufletului?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby changer on Tue Nov 01, 2005 11:51 am

am stat si....m-am gandit.......si ma intreb uneori oare eu am vre un zid de aparare??cateodata imi vine sa cred ca am pentru ca altfel nu as fi rezistat pana acum........

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby milisss2 on Tue Nov 01, 2005 11:56 am

Changer.. tu ai o cetate intreaga cu rau de smoala de jur imprejur :)) .... din cate te cunosc io.....
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby adler on Tue Nov 01, 2005 12:37 pm

[ot]@Changer in mod cert ai sefule:) .. .. ai dreptte...nu aveai cum sa rezisti pana acum..daca nu ai fi fost strong. Keep going on with the good work br0 ;)[/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Tue Nov 01, 2005 7:16 pm

...uneori ma simt straina si de mine insami,alteori reusesc sa ma descopar in prezenta unei alte persoane, fie ca o cunosc dinainte, fie ca mi-e complet straina...ziduri de aparare construiesc inca din copilarie...motivul principal a fost faptul ca am mostenit firea sensibila a mamei mele, si luciditatea extrema a tatului...credeti-ma ca este o combinatie nu foarte placuta...ca eu, si cei asemeni mie, suferim nu doar din cauza celorlalti,dar de multe ori, ne ranim singuri...de ce?din prea multa autoanaliza,din prea multa constiinta...sunt o persoana incapatanata,in aproape orice fac..si poate din acest motiv,nu renunt niciodata la ideile,gandurile,sentimentele mele,dar nici nu pot sa le afisez in mod direct atata timp cat ele sunt in neconcordanta cu opiniile celorlalti...si uite asa, ma retrag in mine,zidesc o cochilie in spatele careia imi apar visele,credintele...asta nu inseamna ca nu sunt sincera, nu-mi place sa mint, si mai ales sa ma mint...am invatat,si inca mai iau lectii de ascultare a celorlalti,de intelegere a ceea ce ei imi comunica,pentru a reusi astfel sa stabilesc o punte de legatura,si pentru a le comunica ceea eu gandesc in functie de ceea ce ei mi-au impartasit...celor sinceri, le raspund cu sinceritate,celor sensibili, le arat latura sensibila a personalitatii mele...discut despre poezie cu cei care citesc asa ceva...in fiecare om cu care intru in contact descopar o parte din mine,distincta de celelalte, dar care se intrepatrund doar in mine constituind un conglomerat de idei, sentimente ,trairi afective,impresii,atitudini etc., numit EU launtric...fiecare om ma percepe altfel,dupa capacitatile lui intelectuale si afective...dar si in functie de felul in care eu am reusit sa ma comunic in fata lui...consider ca fara ziduri de aparare am deveni mult prea vulnerabili pentru a supravetui,si de aceea nu ne descoperim decat persoanelor foarte apropiate,care ne iubesc,inainte de a ne intelege...spun asta pentru ca un om care intelege fara a iubi poate rani infinit mai mult decat un om care iubeste fara poate a intelege totul...noi nu ne cunoastem in totalitate si nici nu vom ajunge la aceasta performanta dar trebuie sa suplinim aceasta lipsa invatand ca nu trebuie sa aruncam "podoabele noaste porcilor"...asa ca fiti sinceri cu voi si cu cei asemeni voua...solidarizati-va in numele ideii de adevar si de iubire...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby LaMishto on Tue Nov 01, 2005 9:03 pm

am ajuns la concluzia ca ale mele trebuiesc consolidate.. rau de tot..

o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby changer on Wed Nov 02, 2005 12:48 am

@milliss-ule in legatura cu acea cetate inconjurata de smoala.......ti-am zis.....
eu ink analizez...............
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby amanda on Thu Nov 03, 2005 11:46 am

@Adler e interesant sa ai ceva in comun cu alte persoane dar nu mi se pare bine sa ai in comun parti mai putin pozitive ca sa le zic asa.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Thu Nov 03, 2005 7:12 pm

[ot]@amanda ... nu pot sa aleg ce sa am in comun cu ceilalti..iar.. ce avem noi in comun..nu mi se pare deloc rau.. anumite idei..anumite ganduri..anumite modalitati de a vedea viata ... cred ca asta cam este tot...poate..nici nu sunt atat de asemanatoare pana la urma.[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Nov 05, 2005 12:09 am

Da, @Adler, poate.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

o perioada dificila

Postby tot eu on Sat Nov 05, 2005 12:22 am

:-? intamplarile prin care am trecut...m-au invatat sa ma apar ... si in primul rand...sa ma apar de prieteni...
eu mi-am construit ... nu un zid...ci o fortareata...si am hotarat ca sa nu mai las pe nimeni sa-mi raneasca sentimentele... :!: :!: :!: >:p
tot eu

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati