If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby Cherry on Mon Oct 31, 2005 1:59 am

In orice conditie si oricine ar fi tatal eu ash pastra copilul. Daca iti este teama sa nu ramai insarcinata mai bine iei pilula de a doua zi decat sa omori un copil. Parerea mea este k mai bine iei o pastila degeaba, care nu dauneaza, decat sa faci avort.
Eu ash pastra copilul indiferent de parerea parintilor mei...si m-ash lupta enorm pt k el sa duc o viata buna.

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby skumpika on Mon Oct 31, 2005 11:01 pm

Sa va spun o chestie si nu vreau sa jignesc pe nimeni spunand asta: nu mai vorbiti doar din ce credeti ca veti face, cand veti infrunta situatia nu veti actiona la fel.
@cherry Postinorul face rau organismului, nu-l poti lua de fiecare data, de zeci de ori pe an. Poti la 18 ani sa lupti pentru 2 copii - al tau si tu, pentru ca practic la 18 ani esti un copil, ai vise dorinte, asteptari. Stii ce presupune ceea ce tocmai ai afirmat? Te lasi de scoala pentru ca ITI GARANTEZ nu poti creste singura un copil si sa faci scoala in acelasi timp, te muti de la parinti pentru ca nu te accepta cu copil, iti iei un serviciu platit cu salariu minim, chinui un suflet care va merge cu tine pe strada si-ti va cere ciocolata vazuta in vitrina iar tu nu poti sa-i raspunzi decat: "nu avem bani, mama", se duce naibii tot viitorul tau, toate visele frumoase de a ajunge medic/avocat/inginer etc.

Te-ai gandit la asta inainte de a afirma ca esti pregatita sa devii mama la 18 ani? Va ganditi la asta iniante de a afirma ca sunteti pregatite pentru un copil?

Altceva...intrebati-va, ca un test, mamele, ce v-ar propune sa faceti daca ati ramane insarcinate? Vreau sa aflu ce viitor va vad parintii vostri, daca ei considera ca la varsta voastra puteti creste un copil.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Cherry on Mon Oct 31, 2005 11:08 pm

M-am gandit la absolut toate....si am afirmat ceea ce am afirmat in cunostiinta de cauza. Im primul rand nu poti ramane insarcinata decat daca esti fraiera... garantat. La cate metode de protejare exista in ziua de azi...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby skumpika on Mon Oct 31, 2005 11:18 pm

=))...scuze pentru reactie dar: am intalnit caz in care ea a ramas insarcinata dupa ce a luat Postinor, am intalnit caz in care s-a rupt prezervativul si nu au aflat decat dupa ce a facut testul de sarcina, chiar mama mea a ramas insarcinata cu fratele meu in timp ce lua anticonceptionale, am intalnit caz in care relatie de 3 ani s-a destramat din cauza unui astfel de accident, am intalnit...multe la 24 de ani ai mei. Metodele de protectie nu asigura 100% protectie, oricand se poate intampla orice.

Te-ai gandit la absolut tot? Ce faci cand copilul te intraba "mami, cine e tata?", ce faci cand te trezesti insarcinata in 2 luni, cu bagajele in fata blocului, ce faci cand pur si simplu nu mai poti?

Stii ce reactie a avut cineva dupa ce a citit ceva asemanator cu afirmatiile tale? Cica: "da, normal, la 18 ani ehe ce fat frumos eram, daca mai avem si cal care manca jaratec". Si persoana respectiva are cu 10 ani mai mult ca tine si e mai trecuta prin viata.

Viata ta/mea/noastra, a unui copil, nu e o joaca. Copilul nu e o papusa care cand plange o arunci intr-un colt sau o dai la altcivena.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Cherry on Mon Oct 31, 2005 11:47 pm

NU vroiam sa spun asta initial insa nu m-am putut abtine cand am vazut k orice s-ar zice tu esti pro avort. Sper sa citesti tot : Tatal meu a fost coleg de servici cu o tipa care in prezent nu a mai mancat carne de vreo 20 de ani....tine post de atunci, este foarte credincioasa, si poate vedea anumite chestii in planul sentimental al oamenilor. Am mai spus k mama mea a avortat deja de vreo 10 ori... Tata habar nu avea k mama avortase pana intr-o zi cand s-a dus la tipa aia si ea i-a spus ceva de genul : 'Unul dintre copii pe care sotia ta i-a avortat trebuia lasat sa se nasca pt k era un spirit evoluat...care vine pe Pamant o data la o suta de ani si avea o misiune speciala' Abia cand a ajunsa aksa tata a intrebat-o pe mama daca chiar a facut vreun avort... Nu ai idee cat plang dupa acel frate pe care nu l-am cunoscut niciodata :cry:
Eu zic sa va ganditi bine inainte sa faceti un avort. Mai bine va chinuiti 5 ani decat sa regretati o viata intreaga... Toata familia regreta k acel copil nu s-a nascut...

Image

Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby skumpika on Tue Nov 01, 2005 12:01 am

Hai mai, sa fim seriosi!!! Daca e asa sa nastem 10 plozi ca poate unui e un Dalai Lama. Ce spui tu acolo e putin de domeniul...nu stiu...e ciudat. Si mama a avortat o data dar a stiut ce face si nu regreta acum. A fost o decizie din trecut si gata. Si mama ta a avortat dar acum tu regreti dupa toti cei 10 frati????? :-/ Esti constienta ca era o "loterie", trebuia sa-i nasca pe toti 10 ca sa se nasca si cel dupa care plangi.

Sincer, povestea ta nu m-a impresionat intr-atat incat sa fiu anti-avort. Parerea mea nu poate fi schimbata, sunt de acord cu avortul in cazurile in care copilul care s-ar naste ar trebui hranit cu...aer...e total imposibil.

Mai vorbim peste vreo 5-6 ani, k? Poate o sa vezi viata asta cruda cu alti ochi ;) Eu tot ma intreb daca te-ai gandit bine cu ce ti-ai hrani eventualul copil.
Last edited by skumpika on Tue Nov 01, 2005 9:24 am, edited 1 time in total.
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby NYCGIL on Tue Nov 01, 2005 12:15 am

Keira wrote:skumpika si NYCGIL, nu e nevoie sa ramai insarcinata ca sa iti dai seama cat e de GROAZNIC avortul.

De acord cu tine...dar trebuie sa ai macar un copil sau sa intreti pe cieneva pentru a sti cat de greu e sa te gendesti in fiecare zi ce sa pui pe masa....
Si atata timp cat mamica si taticu iti umplu frigiderul, ma indoiesc ca esti constienta de asta....ca multi dintre noi.

De exemplu, ai lucrat macar o zi in viata ta? Sti cum e sa castigi bani, sa incerci sa te intreti macar tu pe tine? Cand o sa sti asta, mai adauga inca o persoana in calculul tau...O persoana care merita de multe ori mai mult decat tine, pentru ca nu e vinovata de greselile tale.
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Wed Nov 02, 2005 1:26 pm

Te contrazici. Daca copilul nu e vinovat de greselile tale, de ce il omori? Ca sa iti fie tie mai bine? Ca sa te bucuri tu de asa zisa mancare din plin, in timp ce lui nu i-ai dat sansa sa aleaga? Spui ca merita mai mult, dar tu nu ii dai nici dreptul la viata. Asta inseamna pentru tine ca ii oferi copilului tau ce merita? Sa nu-i dai nici cel mai mic, si important fapt: VIATA?
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby skumpika on Wed Nov 02, 2005 10:17 pm

Oare de ce tot vorbiti la modul ideal, la presupuneri si supozitii, la drepturi si altele. Si eu si nycgil am pus problema reala pe care vad ca o ocoliti. Sunteti perfect capabile sa oferiti o viata decenta copilului vostru daca apare acum? Copilul nu se raneste cu aer, nu se imbraca in hartie. Copilul...costa. Se da 8.000.000 lunar pentru un copil (daca esti angajata cu carte de munca). Deci cineva a facut calcule si a ajuns la concluzia ca atat "costa" un bebe lunar. Plus alte cheltuieli...cat iti trebuie?...aveti resursele astea?
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby NYCGIL on Thu Nov 03, 2005 9:03 am

Din moment ce ft putini de aici au lucrat macar o zi in viata lor, si sunt departe de a putea sa se intretina singuri, ma indoiesc ca pot realiza ce inseamna asta....
Sau cine stie?
Asta voiam sa-ti zic si eu, keira, ca nu mi-ai raspuns la intrebare.
Ai idee ce inseamna sa muncesti pentru bani? Sa te intreti singura?

Nu ma contrazic, caci viata i-o daruiesti in momentul nasterii...Si as vrea ca copilul meu sa-mi multumeasca peste ani pentru asta, nu sa ma blesteme ca l-am adus pe lume fara sa am nimic sa-i ofer...
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat