...scuze pentru reactie dar: am intalnit caz in care ea a ramas insarcinata dupa ce a luat Postinor, am intalnit caz in care s-a rupt prezervativul si nu au aflat decat dupa ce a facut testul de sarcina, chiar mama mea a ramas insarcinata cu fratele meu in timp ce lua anticonceptionale, am intalnit caz in care relatie de 3 ani s-a destramat din cauza unui astfel de accident, am intalnit...multe la 24 de ani ai mei. Metodele de protectie nu asigura 100% protectie, oricand se poate intampla orice.
Te-ai gandit la absolut tot? Ce faci cand copilul te intraba "mami, cine e tata?", ce faci cand te trezesti insarcinata in 2 luni, cu bagajele in fata blocului, ce faci cand pur si simplu nu mai poti?
Stii ce reactie a avut cineva dupa ce a citit ceva asemanator cu afirmatiile tale? Cica: "da, normal, la 18 ani ehe ce fat frumos eram, daca mai avem si cal care manca jaratec". Si persoana respectiva are cu 10 ani mai mult ca tine si e mai trecuta prin viata.
Viata ta/mea/noastra, a unui copil, nu e o joaca. Copilul nu e o papusa care cand plange o arunci intr-un colt sau o dai la altcivena.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"