trebuia sa fie o poveste de dragoste, nu?...ei bine..am sa scriu una, dar nu cu el(actualul)! din pacate, nu cred ca se transforma intr-o poveste
de dragoste 
nu e chiar ce-mi doresc......
zilele trecute m-am tezit visand cu ochii deschisi, visand la aceeasi mare iubire care nu vrea sa-mi dea pace de mult mult timp..
ce-i drept, nu am fost impreuna decat 3 luni si jumatate, dar au fost cele mai feerice clipe din viata mea... am simtit ca iubesc din tot sufletul, asa cum poate numai creatorii isi iubesc muzele, asa cum poate numai pescarusii iubesc aerul sarat de mare... am iubit
prosteste!.. :(
am iubit pentru ca ma simteam iubita!..am iubit pentru ca ma iubea din priviri, cu cuvinte, cu palma pe umarul meu, ma iubea cu ochii deschisi, cu privirea lucie si ma iubea asa cum si eu il iubeam pe el... e asa urat sa vb de iubire la trecut..

si ma vad scriind aici de o dragoste nebuna care s-a terminat prosteste din vina noastra..nu, nu am sa dau vina pe el, nu am sa incerc sa gasesc un vinovat..pur si simplu am obosit sa caut
un ceva sau
cineva vinovat.. oricum nu mai are rost...
acum am ajuns ca doi straini!..doi straini care daca se intalnesc se privesc in nestire si nu-si spun nimic, de teama sa nu strice momentul cu vreo vorba spusa gresit, o vorba care, de altfel, nici nu se stie...
e groaznic sa-l intalnesc si sa-i sorb imaginea pe retina, sperand ca asa va ramane..o imagine intiparita pe retina.. din pacate insa (pentru k asa nu-l voi uita niciodata) mi-l amintesc tot asa..stand in fata sobei, cu flacarile infasurandu-i chipul angelic, cu parul galben pe barba puternica, cu ochii mici si verzi, cu sprancenele incruntate si cu buzele zambind..
sau cand am dansat de craciun..era noaptea tarziu si el se apucase sa-mi cante melodia noastra, cu o voce de semi-brontozaur, dar cu o tonalitate care si acum imi rasuna in urechi...
si mi-e dor..mi-e dor sa-l tin de mana...atat vreau, sa-l tin de mana...
de ce doare atat? de ce ne nastem sa iubim? de ce iubim mai intai pe cine nu trebuie? stau si ma intreb...se poate iubi
pe cine nu trebuie?.. sau exista iubire decat pentru un singur om..restul fiind doar...
amagire?
tot doare..astept inca sa mi se vindece rana...sau astept clipa in care unul dintre noi va spune ceva..? nu mai stiu ce astept..stiu doar ca.....mi-e dor de el in fiecare moment...in fiecare moment...