Alti oameni batrani sunt da-ti afara din casa de proprii copii si trimiti la azil.

Catalin wrote:Ma doare sufletul cand vad oameni care au muncit o viata si acuma nimeni nu ii mai baga in seama.

T_X wrote:nu stiu daca am mai spus-o...pe mine ma doare cand vad ca tu pui atat suflet..te implici...aparent si ea...o vezi sensibila..delicata..totul e ok...pana iti arata adevarata fata...iar indiferenta cu care te trateaza te ucide torturandu-te pentru ca nu iti vine sa crezi cum s-a metamorfozat, nu era ceea pe care o stiai...si poate trai fara tine...si inca foarte bine
asta e un exemplu....sunt si altele of course

voi sunteti mai inkisi decat noi si nu spuneti ce aveti pe suflet kiar dak sunteti bucurosi, kiar dak va doare... poate ca noi suntem mai greu de inteles dar macar vbim si spunem ce ne macina si ce ne dorim, pe cand voi... cam pauza... eu si acum ma confrunt cu problema asta: nu stiu nici dupa jumatate de an cine este el cu adevarat sau ce gandeste ... trebuie sa-mi dau seama singura din gesturi, din ceea ce face sau spune indirect.. e prea subtil insa pt mine

De ce oare ne priveste lumea pe noi cei care purtam parul lung cu alti ochi?Am gresit cu ceva fata de ei?Daca ceva nu-mi place mie inseamna ca nu este bun?Si trebuie sa privesc ciudat tot ceea ce este diferit de mine?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests