If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce ai vrea sa schimbi la tine?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby PhaseR on Wed Oct 19, 2005 3:04 am

Cherry wrote:Ash vrea sa schimb bunatatea din mine...Trec cu vederea prea usor si stiti cum este....daca esti prea buni esti luat de fraier in ziua de azi :(

bine spus!! ti-as da 10000 daca as fi langa tine acum. Si nu considera ca e putin, pentru ca daca te gandesti ca-ti dau 10% din toti banii pe care-i mai am ... e ceva, nu? ;)

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

as vrea...

Postby emma on Wed Oct 19, 2005 9:20 am

sa pot spune ceea ce simt...exista ceva din mine care nu-mi permite sa le spun persoanelor dragi mie cat de mult tin la ei; as vrea sa pot spune: te iubesc fara sa-mi pese de consecinte: n-am invatat nici pana acum ca trebuie sa am curajul sa spun: imi pare rau!
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Thu Oct 20, 2005 3:09 am

pana acum cativa ani.. si mie imi venea extraordinar de greu sa zic "Iarta-ma" sau "imi pare rau pt.." ..sau chiar "am gresit" ... pe d alta parte... la fel de greu imi venea sa zic "te iubesc" " tin foarte mult la tine" "te ador" etc ....

daca primele acum le zic fara nici un stres .. categoria a doua.. mai rar..si mai greu.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby copilasu_l on Thu Oct 20, 2005 10:29 am

Ce as vrea sa schimb la mine?! Buna intrebare, cred ca as schimba trecutul sau cel putin o parte din el. Parte a urata pana cand am plecat in armata, partea cu betii crancene, partea cu batai, partea cu talharii, partea cu recuperari. Doar atat, oare cer prea mult?! :( inca mai trag ponoasele acelei perioade, inca mai sunt catalogat acelasi
copilasu_l

membru special
membru special

Postby changer on Thu Oct 20, 2005 10:38 am

ce as vrea sa schimb...........?poate sa nu mai fiu asa naiv si sa trec cu vederea orice....sa am incredre in mine si sa nu mai fiu asa timid.........dar daca m-as schimba nu as mai fi jE :D ,asa ca imi continuui viata......schimbarile se produc si in timp......la un moment dat nu o sa realizati cand v-ati schimbat fiind altfel decat ati fost inainte........eu cu toate cele rele si bune sunt eu.......
[ot]cherry e chiar dureros cand esti plina de bunatate trecand cu vederea orice......unele persoane profitand de asta :( , dar va veni momentul cand si tu vei avea parte de aceasi bunatate care o ai tu ;) [/ot]

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Thu Oct 20, 2005 8:08 pm

eu sesizez fiecare schimbare..la mine.. modul de gandire... modestia... seriozitatea ...fizicul :) ... nu stiu cum..dar observ ce mi se intampla..altii zic..ca nu observa ce se petrece cu ei ... cand se schimba ..adica...nu observa..pt ca procesul este f lent... si avanseaza constant....

[ot]@copilasu_l ..daca ti-ai revenit ... atunci este bine.. ai o viata inainte...si poti sa o traiesti mult mai frumos :) nu cred ca lumea de aici..te va cataloga in vre-un alt fel decat esti acum :) cel putin..eu asa as face.[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Sun Oct 23, 2005 9:10 pm

ash vrea sa ...sa nu mai fiu atenta la orice cuvant zis...de nush cine...as vrea sa fiu mai flexibila.....ash vrea...multe
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Akachan on Sun Oct 23, 2005 10:25 pm

Eu as vrea sa cred in ceva, in ceva care sa ma faca sa ma simt utila,sa-mi dea un scop, sa ma faca sa continui, sa pot avea planuri si chiar sa cred ca le pot realiza...as vrea sa nu-mi mai fie frica...cred ca pana la urma asta se rezuma totul: sa nu mai imi fie frica: frica de a fi singura, de a pierde pe cei la care tin, de a fi parasita, ranita, de a spune ceea ce simt si cred...si nu in ultimul rand frica de a tine din nou la cineva, de a iubi...
În lumea plina de urmari, eu sînt un om pe niste scari.
În sus ce e? În jos nimic. În jos ce e? În sus nimic.
Akachan

Descurcaret
Descurcaret

comportamentul as vrea sa-l schimb

Postby Alinutza_19 on Fri Oct 28, 2005 10:24 pm

eu as dori sa schimb la mine infatisarea, caci am ajuns sa fiu complexata din cauza catorva persoane, si poate as mai vrea sa fiu mai tare ca sa nu mai sufar de fiecare data cand cineva incearca sa imi faca rau :(
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Oct 29, 2005 12:21 am

[ot]cate vorbe din acestea nu am auzit :|

tu esti tu si nimeni nu-i ca tine. buni. rai, urati, frumosi - astia suntem. cui nu-i place sa plece de langa noi in liniste.

asa ca Alinutza_19 nu te complexa tu doar pt ca lumea vorbeste multe si proaste. lasa lumea sa vorbeasca ce vrea. tu fii mandra pt ca esti cum esti. pt ca esti TU !!![/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati