If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"scuza-ma, parlesc la mobila acuma, da?!"

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby andreeam on Fri Oct 28, 2005 12:40 am

e cam nasol sa astepte o fata o ora pana termina iubitul ei de vb la telefon....

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby guiness on Fri Oct 28, 2005 8:07 am

@guiness,daca ti se intampla tie sa te sune cineva ce faci?
Nu raspunzi?
Nu prea cred!

cand ies in oras, vreau sa nu fiu deranjat si las mobilul acasa,

singura mea grija e sa ma simt bine fara sa ma bata la cap "diversi"
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby changer on Fri Oct 28, 2005 10:30 am

:)) pe mine ma suna lumea foaaarrtteee rar :D .........adik nu prea ma suna =)) ,doar tata sau mama si cel mai bun amic al meu.......si posibil sora mea .........la mama si la tata mai intotdeauna le resping apelurile =)) , pentru ca stiu de ce ma suna :D ...le mai si raspund cand sunt chiar curios de ce ma suna si nu stau de vroba cu ei mai mult de 1 minut sau 2...iar daca m-ar suna amicul i-as explica situatia si mi-as cere scuze.......iar daca m-ar suna sora.........cu ea as vorbi pentru ca si asa vorbesc foarte rar cu ea si mai este si plecata din tara......deci presupun ca persoana sau persoanele de langa mine ar intelege daca as vorbi la mobil mai mult de 3 min(presupun nu stiu sigur)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Fri Oct 28, 2005 1:13 pm

[ot]da nr ca te sun eu:)[/ot]

situatia mi se pare ca are logica..daca e ceva important vrb la tel..orice ar fi..daca nu..atunci nu vorbesc...telefonul mobil este facut ca sa il tii cu tine... in caz ca trebuie sa te gaseasca cineva..sa te sune.

nu sunt nesimtit sa vrb la tel..aiurea...cand am alt scop..(adica am iesit cu prietena sa ma simt bine...)..dar daca nu ma simt bine in compania ei..atunci prefer sa vrb la tel... deci..depinde si de situatie ;)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Fri Oct 28, 2005 4:39 pm

da dar nu e deloc fain sa vb o ora la tel in timp ce esti cu prietena...oricat de important ar fi...:D
eu cand imi iau noul celular ...atunci o sa fie klumea....imi pun minute libere si sun pe cine vreau eu :D

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby T_X on Sun Jan 08, 2006 10:44 pm

deja este o situatie ce tine de bunul simt al fiecaruia..
este stiut faptul ca sexul frumos consuma mult mai multe minute la telefon decat noi baietii..
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sun Jan 08, 2006 11:31 pm

nu prea vad ce e rau in a raspunde la telefon ... nu am obiceiul sa ma intind chiar deloc atunci cand vorbesc, ci trec repede la subiect. sincer rezolv destul de repede "problema" si cateodata chiar mentionez ca sunt cu cineva, dand de inteles ca ar trebui sa scurtam bla-bla-ul... si nici faza inversa nu prea ma deranjeaza daca se incadreaza in aceleasai tipare
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby guiness on Sun Jan 08, 2006 11:42 pm

mi-am luat si eu mobil acuma, chiar daca nu-mi place chestia asta cu butoane care tiue rau, dar... regulile vor ramane aceleasi, no phone during my spare time.
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Previous

Return to Cat de rele-s fetele ?