Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Ascult rar Evanescence dar, au cateva piese super tari.
Guns, Scorpions, Def Leppard sunt niste formatii super tari care nu au murit niciodata.
Si vorba lui Snappy, faza din November Rain este super tare, cu Slash cand iese in fata bisericii, vantul ii dau pletele intr-o parte si canta la chitara de zici ca nu-i adevarat.
Am videoclipul in comp si va recomand si voua sa il aveti, sincer merita ca este ceva de suflet.
Imi place My Immortal dar daca ascult mai multe piese la rand ma deprima, prefer ceva mai tonic, Guano Apes spre exemplu, chiar daca nu ma dau in vant dupa versurile lor de multe ori, ceea ce la primii nu prea se intampla.
Hello e iarasi o piesa buna, si Solitude, pe langa cele clasice care au si clipuri.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
mai stie cineva ceva de ei? eu am auzit ca s-au despartit.Nu stiu nimic concret. Sper sa fie doar zvonuri. ( Pls dak stie cineva ceva sigur sa imi zica si mie. (
am cautat. pe pagina lor de web oficiala spune ca lucreaza la un nou album... Dar din februarie? ( F. multi de pe un forum din pagina web neoficiala banuiesc asta... Nu se mai aude nimic de ei... ( Se pare ca nu le pasa de fani... (
imi place....ma pot concentra pe melodia ei daca tre sa fac ceva de genu...jucat sau exercitiu fizic...dar imi place si asha sa stau sa ascult....f misto
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...