If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

what is... hate...

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

TU urasti pe cineva... ceva?...

DA
7
33%
NU
14
66%

Total votes : 21

what is... hate...

Postby Snappy on Sun Mar 20, 2005 12:28 am

dragostea nu am reusit sa ne dumerim noi ce este exact, dar... ia sa vedem altceva...

in semnatura lui creppin'on you apare asta

Code: Select all
De la dragoste la ura nu e  decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci

deci... ce este de fapt ura?... acel pas care iti suceste piciorul?... acel vant rece ce parca nu se mai opreste si pe care tu il simti iara... si iara... si iara?... acea rana ce se deschide cand zici ca s-a vindecat?...

ce este?...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Mon Mar 21, 2005 5:15 pm

chiar asa, ce este ura? Ce inceamna sa uram? e ura ceva  rau?
am citit niste poezii ale unui prieten foarte bun de-al meu si m-au pus pe ganduri. sa vi le spun si voua

VISUL

Pe pereti e par rupt
Amestecat cu sange
Care picura pe podea.
Lampa e acoperita de carpa
Viciului meu.
Si un geam spart are urme,
Amprente de dimineata.
Aveam unghiili infipte in obraji,
Degetele imi sangerau
De neputinta mangaierii
Si un icnit infundat
Mi se zbatea in carne.
Umbra plecase.
si nu stiam sa ma rog
Si am urlat.

IUBITO

M-ai hranit
Cu scrum
Si carne,
Mi-ai amagit
Tamplele,dintele
Si buza.
Focul e scrum
Din scrum
Si se sfarseste.
Nimeni nu stinge
Scrumul atat
De repede,
Iubito.

sunt niste versuri care te fac cu devarat sa te gendesti la tot ce ti s-a intamplat in viata, la ceea ce ti-a facut placere si la ce nu,... si din astfel de ganduri se naste ura, dar, depinde acum de cum vede fiecare ura... eu vad ura ca fiind un sentiment care inlocuieste un alt sentiment, dar nu in totalitate, ci doar se suprapune, bine... pana cand intr-o zi o sa-l inlocuiasca cu totul...

offtopic:
acum nu mai am timp dar promit sa mai scriu la subiectul asta
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Mon Mar 21, 2005 8:59 pm

pai nu shtiu exact cum ash putea sa definesc ura, dar...cred totushi ca este un sentiment care te face sa pierzi multe lucruri frumoase, pe care nu mai ai timp sa le vezi pentru ca sufletul tau este mult prea ocupat sa urasca pe cineva!
Eu nu pot sa spun ca urasc, de fapt inca nu m-am lamurit ce e ura asta..., dar normal ca exista persoane pe care nu mi le doresc aproape, dar asta nu e ura, nu...?

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Mar 21, 2005 10:52 pm

@creppin... faine... mie de obicei nu imi plac mai deloc astfel de versuri, dar... astea chiar m-au uns pe suflet :evil: - cel putin prima :D

@cartush... se cheama... detest?... iritare?... si alte cuvinte asemanatoare...
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby creppin'on you on Mon Mar 21, 2005 11:09 pm

Cartush wrote:dar normal ca exista persoane pe care nu mi le doresc aproape, dar asta nu e ura, nu...?

sunt de acord cu snappy, asta nu e ura, ura e ceva totusi maret, atunci cand urasti pe cineva, mai e o urma de dragoste, o urma de afectiune, o dorinta de apropiere, intr-un cuvant e o urma de ...dragoste...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Tue Mar 22, 2005 9:11 am

creppin'on you wrote: ura e ceva totusi maret, atunci cand urasti pe cineva, mai e o urma de dragoste, o urma de afectiune, o dorinta de apropiere, intr-un cuvant e o urma de ...dragoste...

pai stai ca nu mai pricep nimik...adica tu de fapt urasti din cauza ca ai iubit, si acum nu mai iubesti si deci ... :roll:    nu prea intzeleg cum ai puterea sa urashti o persoana pe care candva ai iubit-o...
pai eu stiu sigur ca pe cel care l-am iubit, n-o sa-l urasc niciodata, poate ca acum nu-l mai iubesc asa de tare, dar inca tzin la el si nu vad de ce sa-l urasc...doar pentru ca nu mai e cu mine???  :roll:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Tue Mar 22, 2005 1:03 pm

il urasti cand te-a umilit,te-a inselat,ti-a calcat in picioare dragostea...atunci il urasti!
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Tue Mar 22, 2005 1:47 pm

Stati putin ca nu ne intelegem, sa facem o deosebire intre a uri pe cineva si a dispretui pe cineva...  Sunt 2 lucruri total diferite, cel putin in viziunea mea, nu stiu ce credeti voi despre ura, dar pt mine e ceva cu totul diferit.
   Atunci cand dispretuiesti pe cineva, nu stiu exact cum se manifesta pt ca nu am avut parte de asa ceva pana acum, toata energia ta negetiva se indreapta spre acea persoana, adica, cred ca  dispretul e cea mai avansata forma de ura...
 Si Cartush m-a intrebat cum pot sa urasc o persoana pe care am iubito?
 dar nu e nimic deosebit, doar ca eu spun ca o urasc, dar ca ura mea pt ea e cu totul altceva decat crezi, cum spuneam , i-am schimbat numele din iubire in ura, dar de fapt e acelasi lucru, sau nu, :D  dar  asta nu mai conteaza[/quote]
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Tue Mar 22, 2005 1:55 pm

cum a zis si angel... atunci.. dar... e cam ciudat oricum... sa treci de la iubire la dispret...

oricum creppin... ura ta e una rara... pt ca nu toti inteleg prin ura asta... ar fi bine sa putem... uite eu de exemplu prin ura inteleg acel cutit infipt in piept care se rasuceste singur doar la privirea unui chip... la auzirea unui nume...

de urat eu nu urasc (inca - cel putin asa cred)... de dispretuit... insa da...
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby creppin'on you on Tue Mar 22, 2005 10:21 pm

dar bine ca e valabila pt o singura persoana :cry:
ca ura este ceva pe care fiecare o vede diferit de l situatie la situatie si de la persoana la persoana
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Next

Return to Sentimente Nocive