If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faceti cand sunteti tristi?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby edd on Tue Oct 25, 2005 11:38 pm

"ma descarc dand un pumn in loc sa plang, strig in borta bucii imi bag p**A in piesele triste chiar daca-am liste-ntregi cu ganduri pesimiste" (anonim-mortal ) asc genul asta de muziq .. ceva violent de la parazitii sau ceva violent in orice caz ... si se transforma din tristete intr-o ura... moamaa.... incep sa lovesc tot... cam ashea scap de tristete....cam de fiecare datadupa ce sunt trist am pumnu rosu =)))

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby LaMishto on Tue Oct 25, 2005 11:46 pm

dute bah.. la cat esti de gras, ma indoiesc ca se crapa ceva de la pumnul tau =))
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby edd on Tue Oct 25, 2005 11:53 pm

cine a zis ceva de crapatura ? da tu in perete sa vad daca se crapa... muschiuletule de iashi auzi la el .... ooops am dezvaluit orasul >>Locatie: hidden<< vezi ce omor iti dau kneel before me b-) =))

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby PhaseR on Wed Oct 26, 2005 12:10 am

Cand sunt trist ... nu e bine! Eu nu sunt trist!!! Never! Poate abatut si atunci ma uit la un film ceva, in general lenevesc si n-am chef de nimic ... dar dupa un somn bun uit de toate. O iau de la capat.
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby T_X on Sat Oct 29, 2005 10:01 pm

dak esti trist inseamna ca inca mai simti ceva..adik inca ceva te mai poate atinge..in ultima vreme nu prea am mai fost trist..ceea ce pe de o parte nu e bine :)
atunci cand sunt trist...fac orice numai sa ma inveselesc nu...pt cei care vor cea mai buna metoda e sa iasa in oras cu prietenii...te vor face sa uiti sigur

"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby s3v3r on Tue Nov 29, 2005 4:51 pm

T_X wrote:atunci cand sunt trist...fac orice numai sa ma inveselesc nu...pt cei care vor cea mai buna metoda e sa iasa in oras cu prietenii...te vor face sa uiti sigur

da e si asta una din solutii alta ar fi sa ma inchid in sine si sa ascult ceva ce multi de pe acest forum cred ca dispretuiesc... dar ma ajuta oricum knd sunt suparat dak e ceva grav nu reusesti sa scoti de ma mine mai mult de 23\-3 vorbe. prefer sa stau singur inchis in sine pana imi revin.
oricum poana nu ma pun pe picioare nu sunt bun de nimik :!:
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby adler on Wed Nov 30, 2005 1:23 am

[ot]este al treilea mesaj in 15 min care face aluzie la manele:) [/ot]

am inceput sa ma obisnuitesc sa fiu trist. Nimanui nu ii pasa...incepe sa nu imi mai pese nici mie :) e fain
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Wed Nov 30, 2005 11:36 am

[ot]cum mai Alex sa nu-mi pese dak esti trist? >:p Cand te mai simti asa da-mi un buzz pe mess si incercam sa o rezolvam cumva :D [/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Wed Nov 30, 2005 4:52 pm

[ot] Sau dai buzz la toata lista de messenger. :D [/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby Gloria on Wed Nov 30, 2005 5:23 pm

Ce fac cand sunt trista :) hmmm...fac ceva ce ma poate scoate din starea in care sunt, citesc, dansez, ascult muzica, sau ma uit la vreun film. Sau imi sun vreo prietena si ii spun ca vreau sa ne vedem, si iesim in orash sa ne distram.
Nu ma apuca foarte des aceste momente, in majoritatea timpului ma bucur de viata si ma distrez cat cuprinde ;)
Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!!
Gloria

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?