If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ceva de la mine...

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

ceva de la mine...

Postby Snappy on Fri Oct 29, 2004 10:05 am

Daca stelele nu ar fi pe bolta cereasca, cit de infioratoare ar fi noaptea. Daca in lume ar fi si binele cit de mic, cit de mare ar fi si intunericul intre oameni.(daca nu ai fi tu in viata mea, atunci cit de greu ar fi sa merg prin aceasta viata singur.) Gh. Spulber

acestea care vor urma nu imi apartin :P --> le-am gasit mai demult... nu mai stiu pe unde...

:arrow: Number 1:

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!

:arrow: Number 2:

Sunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale. Sunt bobul de nisip cazut in clepsidra fara de sfarsit. Sunt firul de iarba peste care treci acum grabit(a), sunt frunza pe care o tii ingandurat(a) intre degete! Sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti inainte de a visa... Iubitul meu (iubita mea), ochii tai deschid spre mine universuri, atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau... sfarsitul unei lumi si nasterea alteia. Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-aa dori alta. Te mai astept o viata... Fara tine ma simt pe un drum fara sfarsit …

:arrow: Number 3:

Imi las sufletul sa traiasca prin a te iubi pe tine, imi ascult inima pentru ca ratiunea nu conteaza. Inima mea nu e intreaga daca nu esti tu. Daca noi am dat unul de altul a fost pentru ceva, iar daca noi ne vom intalni va fi pentru ca iubirea invinge intotdeauna. Putem spune adio unei zile, unei persoane, atator ºi atator lucruri... dar, iubirii, odata aparuta... Am nevoie de tine! Am nevoie de cuvintele tale! Am nevoie de vocea ta! Am devenit dependent de tine!

:arrow: Number 4:

Iubesc felul in care ma tii de mana si ca imi esti mereu aproape, iubesc sa-ti spun toate gandurile mele si sa-mi impartasesc zambetul si lacrimile cu tine, iubesc felul cum imi zambesti, fiecare privire si atingere de-a ta, iubesc felul tau de-a fi si ca faci parte din viata mea! Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru tine si odata pentu mine.

v-au placut?... mie DA... haide-ti sa mai punem aici si altele... asa ca... dati TOPIC NOU si mai pune-ti si voi declaratii de dragoste... fie ca sunt ale voastre sau ale altora...  :vioara:

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Wed Sep 28, 2005 4:00 am

Foarte frumoase sunt Snappy.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby dr claw on Sun Feb 19, 2006 9:45 pm

chiar cand citeam aceste randuri ascultam niste bluzuri, pur si simplu m-am afundat intr-o melancolie imemsa
P.S. sunt ff. misto declaratiile

i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Re: ceva de la mine...

Postby rox on Thu Jul 13, 2006 11:40 am

Snappy wrote: ochii tai deschid spre mine universuri, atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau... sfarsitul unei lumi si nasterea alteia.

Imi las sufletul sa traiasca prin a te iubi pe tine, imi ascult inima pentru ca ratiunea nu conteaza.

super frumos nenea admin 8->
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?