If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ne spuneti marele secret?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby p3g@s on Sat Oct 15, 2005 9:47 pm

yep ;) ...bine spus

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ice_angel on Sun Oct 16, 2005 12:11 am

pe mine ma doare in mare parte viata asta... conceptii... mentalitati.... de K*T.... :( .....(pe langa alte kestii)...
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sun Oct 16, 2005 1:48 am

sunt de parere ca ne-am facut-o cu mana noastra deci cei care au ce au cu viata....si-au facuto cu mana lor...si asta doare....pt ca stii ca ar putea fi mai bine..dar te zbati sa supravietuiesti in realitate

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -

Postby LaMishto on Tue Oct 25, 2005 9:06 pm

ma doare ca viata`mi joaca feste, ma seaca, ma dispera.. as fi vrut sa nu fie asa.. erau 2 variante ocolitoare.. dar.. pur si simplu parca nu s-a putut.. a fost sa fie ce e mai aiurea.. life is a bitch.. F##K it..
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby edd on Tue Oct 25, 2005 11:20 pm

u stealer lewl nu mai fura de la altii...
deja topicul a devenit " ce ma doare pe mine "
deci hai sa zic si eu ma doare cand se scumpeste bautura :-s ma doare cand se scumpesc tigarile... si ###_aici_am_injurat_prescurtat_###... adick in rest durere sufleteasca e lojik ca nimeni nu e atat de indiferent fata de viata incat sa nu fi simtit macar o data durearea aia ... shtiti la ce ma refer... ai pierdut persoana care o iubeai f mult te intelgeai super cu ea si dintr-o data stop.. de K*T
si normalc a ne doare cand nu putem sa avem o fata ...adick ###_aici_am_injurat_prescurtat_### enajpa sa iti palca de o fata super tare si ea nici sa nu te bage in seama.. mi s-a intamplat e super de K*T ....
sunt multe care ma dor....pana si corpul la ora actuala.. stau intr-o pozitie greu de imaginat...

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Fri Oct 28, 2005 1:51 pm

edd wrote:deci hai sa zic si eu ma doare cand se scumpeste bautura :-s ma doare cand se scumpesc tigarile...

vezi snappy si tu zicaei ac nu-i adev ce am zis io oleaca mai sus... sac >:p
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Re: Ne spuneti marele secret?

Postby copilasu_l on Fri Oct 28, 2005 2:31 pm

cartush wrote:Sincer, ce va doare, baieti dragi (moral vorbind) ? :don't-know: Nu incepeti cu f(r)aze de genul : suntem si noi oameni...etc!

Ce ne doare?! Ne doare cand suntem mintiti, ne doare cand va bateti joc de sentimentele noastre, ne doare cand nu va doare cat ne doare pe noi, ne doare cand nu reusim sa va intelegem, ne doare cand nu ne spuneti "te iubesc", ne doare tot ceea ce va doare pe voi(ma refer la iubite\sotii). Poate ca nu aratam dar asta nu inseamna ca nu ne doare, asta este "duritatea\ego-ul" masculin\a. Ce putem face?! Astia suntem, nu vrem sa aratam cat de slabi suntem :)
copilasu_l

membru special
membru special

Postby LaMishto on Fri Oct 28, 2005 3:49 pm

Adevar graiesti, maiestre ;)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby edd on Sat Oct 29, 2005 1:01 pm

@copilasu_l true true... all is true.. nu poti sa lashi garda jos ptr ca .. ishi bat joc de tine in ultimul hal (bine aprox toate :P ) cu cat lashi garda mai jos cu atat ejti mai weak....

si pana la urma in p*m daca am lasa toti garda jos ar disparea babarbatii de pe fata pamantului sunt de 3 ori mai multe femei pe planeta ca barbatii.. parca nu mai jtiu.. oricum suntei muult mai multe :D ca noi :P
invazie!!!!! hmm... goood :evil:
grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby T_X on Sat Oct 29, 2005 9:48 pm

nu stiu daca am mai spus-o...pe mine ma doare cand vad ca tu pui atat suflet..te implici...aparent si ea...o vezi sensibila..delicata..totul e ok...pana iti arata adevarata fata...iar indiferenta cu care te trateaza te ucide torturandu-te pentru ca nu iti vine sa crezi cum s-a metamorfozat, nu era ceea pe care o stiai...si poate trai fara tine...si inca foarte bine
asta e un exemplu....sunt si altele of course
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?