If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fata - cea mai buna prietena a baietilor?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby PhaseR on Tue Oct 25, 2005 1:02 pm

[ot]
cartush wrote:Care e problema? Eu nu ma prind? :don't-know:

Hei sefa! PhaseR o sa-ti zica o faza tare. :D Cel mai bun prieten al tau te doreste. In spatele mutrei ipocrite de amic, tropaie o armata de hormoni, care asteapta ocazia; asteapta sa lasi garda jos, sa ceri un masaj, o frectie, o mangaiere, orice numai sa te atinga. Crezi ca se uita asa pentru ca te intelege? Naaah ... te viseaza goala pusca. Stiu ca ti-ai da si viata pentru el si el ar face la fel, chiar mai mult ... pentru ca te doreste.

PhaseR!!!! Spune pe bune! ;)
[/ot]

Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Tue Oct 25, 2005 2:30 pm

:-t on-topic!!

mi se pare aiurea o relatie de prietenie adevarata dintre o fata si un baiat.. de cele mai multe ori se intampla ca unul dintre ei sa vrea mai mult de la relatia asta de prietenie...
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby cartush on Tue Oct 25, 2005 5:09 pm

@PhaseR...m-a amuzat rau mesajul =)) dar pot sa-ti spun sincer ca nu e asa cum crezi tu! ;) N-am incredere in multi oameni, dar cei pe care ii numesc prieteni (baietii) , nu ma dezamagesc si nu vor altceva! :P

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby PhaseR on Tue Oct 25, 2005 6:07 pm

N-ar fi barbati daca n-ar dori mai mult! ;) Ca au renuntzat sa-si mai doreasca stiind ca sunt doar sperante ... deja e partea a doua, intram in analiza de semantica :) si nu ii ghini!
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Tue Oct 25, 2005 10:12 pm

sunt baiat si am prietene fete...

@PhaseR - nu cred ca nu esti barbat daca nu vrei mai mult de la o ea, eu zic ca stii sa gasesti in cineva un prieten si ca stiii sa apreciez acel prieten ca pe un prieten fara a gasi in fiecare forma a sa un inteles sexual...

fete sunt slava domnului, deci... care mi-e prietena mi-e prietena. asa e cel mai bine. se poate ajunge din prietenie in dragoste, dar asta nu inseamna ca nu poate exista prietenie doar de dragul prieteniei :-/

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby PhaseR on Tue Oct 25, 2005 11:44 pm

[ot]@Snappy ai inteles gresit! Dar ma rog nu mai are rost sa continuu pe marginea acestui subiect!

Gluma a fost doar o gluma, nu crezul meu! ;)[/ot]
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Wed Oct 26, 2005 8:46 am

:)) PhaseR stai linistit ca nu m-a deranjat deloc :))

de-ai sti cati zic faza asta :P

si chiar multi sunt cei ce o si "gandesc" exact cum zice in reclama... cati "prieteni buni" nu stau pe langa o super ea doar cu speranta ca poate la un chef ea se imbata, el o duce acasa si de acolo... s-a rupt firul (pentru ea :D)

deci reclama are o mare dreptate, dar orice regula are exceptiile de la regula :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby PhaseR on Wed Oct 26, 2005 11:37 am

@Snappy
eu am vrut sa spun ca exista doua situatii si nu m-am referit pentru nici un moment la individul ipocrit, care asteapta la colt doar pentru o partida incinsa de sex.

E in natura umana ca baietii si fetele sa formeze perechi si n-ai cum sa spui ca ai un control total asupra sentimentelor. Presupunem ca ajung sa fiu amic cu o tipa de care imi place. Asta e situatia de care vorbeam. Care sunt de fapt motivele pentru care sunt prieten cu ea? E doar pentru ca imi place ca amica sau ma gandesc ca undeva in viitor poate exista posibilitatea unei relatii. Ce ar trebui sa fac in a doua situatie? Sa nu-i mai fiu prieten?

Astea sunt intrebarile si in acelasi timp scuzele pentru cineva care priveste situatia in felul asta (lucru care mi s-a intamplat si mie).

Numai bine!
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby emma on Wed Oct 26, 2005 2:50 pm

exista si prietenii adevarate intre un baiat si o fata, iar in asemenea cazuri ele sunt mai rezistente decat prieteniile dintre fete, sau cele dintre baieti...personal cred ca baietii sunt constanti in prietenii lor cu baietii, dar sunt foarte schimbatori in ceea ce priveste fetele...am avut si eu 2 experiente asemanatoare cu cea la care facea referire Phaser, si am cunoscut ambele taisuri ale unui asemena context;am fost pusa in situatia de a avea un bun prieten care s-a indragostit de mine, dar ulterior am descoperit toata suferinta pe care el a indurat-o, in conditiile in care am inceput sa privesc un prieten din perspectiva unei eventuale relatii...situatiile de genul asta sunt dureroase, indiferent de care parte a drumului te afli, indiferent daca esti fata sau baiat...dar apar involuntar, nu e vina nimanui...din fericire, timpul le altereaza pe toate...si suferinta, si fericire, toate pier precum un anotimp...caci nimic nu e statornic pe lumea asta :(
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby BA on Wed Oct 26, 2005 7:48 pm

da...aici om care are (sau avea) mai multi prieteni baieti. cum m-am despartit de fostul, cum brusc au vrut sa iasa cu mine. si ii credeam just friends. ne intelegem super inca (dupa ce i-am refuzat) dar parca ramane mereu ceva in aer, o tensiune....sau poate ma insel eu....da'r'ar Domnu'
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?