If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

al naibii de rai

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby Catalin on Tue Aug 23, 2005 1:56 am

Vad ca cineva e suparata rau pe baieti.....................insa uitati ca sunt si exceptii chiar voi puteti da peste una.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Tue Aug 23, 2005 8:08 am

Catalin wrote:Vad ca cineva e suparata rau pe baieti.....................insa uitati ca sunt si exceptii chiar voi puteti da peste una.

doar CINEVA ?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Fri Sep 16, 2005 6:40 pm

moama...dupa cum am mai zis sunt in toane rele in ceea ce-i priveste pe baieti....se mai intampla si d-astea dar sper sa-mi treaca si mie si acelor care sunt suparati :D :(

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Fri Oct 21, 2005 8:39 pm

nu cred ca baietii sunt neaparat rai... si ei pun suflet intr-o relatie si ei au sentimente si lor le pare rau, etc...
"barbatii e niste porci" n-ar treb sa existe in vocabularul nostru... e adevarat ca sunt si specimele d-astea, dar nu ar treb sa realizam.. pana la urma toti suntem la fel de rai, fie ca suntem fete sau baieti
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby edd on Tue Oct 25, 2005 5:50 pm

baietii nu este rai... nu toti... sincer e alta chestie baietii sunt rai atunci cand sunt in "gashka" se iau unu dupa altu.. fiecare cand trece una mai ... sai zicem nedotata o injura in fine va dati voi seama... dar sunt destui de multi care nu sunt "al dreaq de rai".... am vazut si fete care.. rad de tocilari rad de baietii care au probleme... asha zise-l fete versate ... ma abtin sa injur .... fiecare parte are si uscaturi....

peace :D

grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby LaMishto on Tue Oct 25, 2005 5:53 pm

[ot]welcome bha ;)
:evil:[/ot]
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby edd on Tue Oct 25, 2005 5:54 pm

[ot]10x dude :D[/ot]
grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Cat de rai sunt baietii ?