If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai frati sau surori?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby LaMishto on Mon Oct 24, 2005 3:15 pm

nice, sa`ti traiasca ;)

o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby PhaseR on Mon Oct 24, 2005 7:31 pm

[ot]@LaMishto sper ca imi este adresat mie mesajul. ;)

Multumesc!!![/ot]
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby LaMishto on Mon Oct 24, 2005 8:06 pm

[ot]bineinteles ;)[/ot]

o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby skumpika on Mon Oct 24, 2005 9:50 pm

Deci...eu am 3 in 1 :)) frate, papagal si uneori magar...dar e al meu.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Laur3ntziu on Mon Oct 24, 2005 10:06 pm

Eu sunt singur la parinti si parca uneori imi pare rau de asta. Consider ca ar fi fost mai bine sa mai am un frate sau o sora. Acum din cate am citit pe aici unii spun ca nu se inteleg prea bine cu fratii. Eu ce sa inteleg ca rau e sa ai, rau sa nu ai. Totusi era mai bine sa fi avut unul.

Cauta si vezi gasi, cerceteaza si vei descoperi!!!
Laur3ntziu

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Tue Oct 25, 2005 9:35 am

EU sunt singur, la parinti. Am stat, am gandit, am analizat(sa nu ma credeti :) ) si am ajuns la concluzia ca poate era bine sa am un frate\o sora. Era bine ca poate ma ajuta uneori(desi nu sunt tipul de om care sa ceara sfaturi) dar pe cealalta parte stau si ma gandesc ca acum poate trebuia sa-mi impart compu cu el si asta nu era bine :lol:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Akachan on Tue Oct 25, 2005 3:48 pm

Eu am sora :) . E mai mare cu 5 decat mine, e la Facultatea de Limbi Straine si m-a contaminat si pe mine cu japoneza ei :D...nu mi-ar fi placut sa fiu singura la parinti...sa fiu doar eu centrul atentiei lor ~x( ...chiar imi place ca am o sora, desi fiecare e cu chestiile ei si secretele ei nu-mi imaginez viata fara ea...eu am fost oaia neagra a familiei asa ca nu pot sa zic ca am avut pe cine sa dau vina cand faceam boacane :P , ea a fost mereu copilu' cuminte si ascultator...
Akachan

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Oct 31, 2005 3:42 am

Am 2 frati mai mari decat mine (26 si 37 de ani) care s-au realizat in viata si acuma ma trag si pe mine langa ei. Le datorez multe mai ales celui mai mare care ma ajutat cand am fost in cele mai mari belele. Chiar si acuma cand am 22 de ani si pot spune ca ma descurc cat de cat, tot la ei gasesc cele mai bune sfaturi si solutii pe care eu uneori refuz sa le vad.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby LEYLA on Wed Nov 09, 2005 1:38 am

am o sora mai mare,care are un suflet deosebit
nu stiu ce m-as face fara ea!
:)
LEYLA

Invatacel
Invatacel

Postby emma on Sat Nov 12, 2005 12:29 pm

..eu am o sora mai mica cu 2 ani,si nu ne ne-am inteles niciodata ca-n basme pt ca avem firi foarte diferite...ea este mai nebunatica,uneori superficiala,lipsita de griji si foarte vesela...ne-am certat de multe ori pana acum un an cand am ramas singure acasa si a trebuit sa ne intelegem...ne-am apropiat foarte mult,am inceput sa-i inteleg felul de a fi si am descoperit lucruri care m-au emotionat si m-au facut sa regret zilele in care nu am fost mai atenta la nevoile ei...si eu ,ca si keira,ii spuneam ca o sa-mi duca dorul cand plec la facultate...si iata ca au venit si zilele acestea,cand ne e dor una de cealalta,ne trimitem aproape zilnic mesaje...pt ca ne vedem doar la 2 saptamani...ea este asemeni unei jucause raze de soare,este singura persoana care ma face sa rad oricat de nefericita as fi,oricat de mizerabila mi s-ar parea viata...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie