If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce iti place la o fata ?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Ce iti place la o fata ?

Postby catalin_ctz on Thu Oct 21, 2004 12:20 am

Pentru cei care ma cunosc stiu ca pare mai greu de crezut insa exista  o fata pe care o plac, si as face cred   orice sa capat atentia ei insa imi trebuie mult curaj.Insa daca ma intrebati ce imi place la ea, cred ca totul, felul in care isi tine parul si felul in care degetele ei trec prin parul ei, ochii ei, care par ca doua cristale care nu isi vor perde niciodata stralucirea, felul in care vorbesti si felul in care gandeste,s-ar parea ca totul e ok , cel putin din punctul meu de vedere.Cine stie poate intr-o zi voi avea curajul sa o intreb, daca ar vrea sa mearga cu mine in oras, sau poate la un film, sau ... cine stie.Oricum am sa ma opresc aici, cred ca v-am plictisit deja, insa mersi ca ati citi mesajul si daca aveti ceva   sa-mi spuneti, nu ezitati.

catalin_ctz

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Oct 21, 2004 12:37 am

:heart:  nu esti nici primul, nici ultimul, nici unicul . . .  :heart:

eu zic ca toti cei de aici au iubit macar o data fara a avea curajul de a ii spune in fata respectivei persoane... de ce?... din diverse motive... reale sau... inventate de teama noastra... nu e o rusine... si eu am simtit, simt si cu siguranta voi mai simti asta si in viitor...

este ceva care te face sa te "temi" fara sa stii exact de ce... ti-e teama ca o vorba de-a ta sa nu darame un "intreg"... ti-e teama sa nu strici ceva ce s-a cladit in timp...

asa ca... nu am sa iti dau nici un "sfat"... de ce?... pai nu ar fi corect sa zic "FA AIA" atata timp cat nici eu nu o fac mereu si stiu cum e... mai toti stim...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby guiness on Thu Oct 21, 2004 12:58 am

du-te la ea si zi-i ca e simpatica si ca ai vrea sa o scoti la o cafea.

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby lily_of_the_valley on Sun Oct 24, 2004 8:22 pm

catalin!.. sunt fata! si crede-ma ca mi-ar placea sa mi se zica ceva frumos!..nu foarte pompos..nu tb sa o sperii..dar ar tb sa stie ca o placi! poate te place si ea si nici nu stii! :D
when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

ce trece prin capul unei fete

Postby MTZ on Wed Oct 27, 2004 12:13 pm

catalin si eu sunt fata insa...mie mi-a placut intotdeuna ca cel care se apropie de mine sa fie cuprins de mister si sa simt ca il descopar EU sfatul meu este sa te apropii de ea  si sa incerci sa ghicesti ce-i trece prin capinsa nu astepta sa faca ea primul pas caci chiar daca ar vrea sa iesiti in oras nu te va intreba....iti spun chestia asta ca sa-ti faci o idee despre ce gandesc fetele

MTZ

Descurcaret
Descurcaret

o parere obiectiva... ce itzi place??

Postby Sad_Kid on Thu Dec 23, 2004 3:53 pm

Pai la inceput conteaza cum arata (si sa nu ziceti ca nu e asa)... aici nu exista regula sa fie blonda/bruneta/roscata inalta/scunda... fiecare cauta altceva dar TREBUIE sa te atraga...
      Dupa aia daca ai curaj (incredere in tine s.a.) si incepi sa vorbesti cu ea TREBUIE sa ai si ce sa vb... ceva in comun... si in + TREBUIE sa aiba simtul umorului...
      Daca ai noroc si te-ai ales cu o relatie incepi sa vrei altceva (sinceritate in primul rand, eventula un sentiment de siguranta, sa stii ca esti singurul sau daca nu macar asa sa iti dea impresia) si atunci nu mai conteaza ca ii apare un cos, ca nu e machiata, ca are dungi pe fata dupa ce a dormit, o placi asa cum e
      Daca te si indragostesti (care e pasul urmator) atunci ajungi sa ceri sa fie reciproc (adica ceri <fara cuvinte>... e ceva ce astepti sa vina) si atunci conteaza din ce in ce mai putin cum arata... e un fel de next level
Si la sfarsit, cand se termina, suferi si te intrebi ce ai vazut vre-odata la acea persoana... cum ai putut sa faci asemenea gresala si sa te indragostesti... si atunci nu iti mai place de loc (varinata fericita) sau ajungi sa crezi ca e singura si ca u ai pierdut-o (si daca e din vina ta e si mai nasol)
I'm not a perfect person. There are many things I wish i didnt do, but i continue learning. I never meant to do those things to you...
Sad_Kid

Bebelush
Bebelush

Postby Dusty on Thu Jan 06, 2005 4:50 pm

Dah... am citit tot ce ati scris...
Pentru catalin_ctz: rezolvarea l;a problema ta e urmatoarea.Daca vrei o aplici daca nu.. asta e. Am incercat si a mers. Daca te duci la ea si ii vorbesti sincer sii ii spui ca o placi si ca ai vrea sa o scoti in oras sau ce vrei tu sa faci, nu cred ca te va refuza.In primul rand afla daca are deja prieten.Daca nu go for it.Daca nu ai curaj va fi greu dar va merita efortul. Fetelor intotdeauna le plac complimentele si practic daca tu ii sui ca e dragutza si o placi nu se va supara niciodata. Metoda directa e cea care da rezultatele cele mai bune. Asta daca e fata de treaba. Daca face urat inseamna ca nu merita. Trebuie sa arati cel putin ca ai incredere in tine. Asta e secretul.Chiar si cei care au incredere in ei.. doar par... in adancul lor se tem dar reusesc sa treaca peste asta. Deci sa nu crezi ca altii sunt mai buni ca tine.E vorba de un pic de experienta pe care au capatat-o dea lungul anilor. GO FOR IT.Trust me!!!
I love Angie!
Dusty

Invatacel
Invatacel

Re: Ce iti place la o fata ?

Postby cartush on Fri Mar 18, 2005 1:01 pm

catalin_ctz wrote:Pentru cei care ma cunosc stiu ca pare mai greu de crezut insa exista  o fata pe care o plac, si as face cred   orice sa capat atentia ei insa imi trebuie mult curaj.

Cata...care sunt aia ? Nu, pe bune acum? De ce ai impresia asta despre tine...? ca sa ai putere sa reuseshti trebuie sa ai incredere in tine! ;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Re: Ce iti place la o fata ?

Postby ice_angel on Sat Apr 09, 2005 12:29 pm

catalin_ctz wrote:Pentru cei care ma cunosc stiu ca pare mai greu de crezut insa exista  o fata pe care o plac, si as face cred   orice sa capat atentia ei

sincer nu te cunosc dar nu vad de ce ar fi greu de crezut asa ceva... adik er fi fost mai greu de crezut dak nu iti placea de nimeni. atunci ai fi dat de banuit :)

Si pt Sad_kid, ai dreptate in tot ce ai zis!
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 7:07 pm

am citit ce ati zis....
bineinteles ca noua,fetelor ne plac complimentele......totusi ar trebui sa vb cu acea fata...incepeti cu o discutie simpla,fara rost si pe urma o inviti in orash[asta dak mai vre]
mie intotdeauna mi-a placut sa mi se zica pe fata tot....fie de rau fie de bine....
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Next

Return to Ce iti place la o fata ?