Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.
Dimineata iaurt de capsuni, la pranz piure cu carnaciori, iar intre mese: guma de mestecat, suc, mere, chec, bomboane de ciocolata, ciocolata Smash, si urmeaza napolitane Joe si croissant.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)
Toata ziua am mancat o felie de pizza, 8 patratele de ciocolata si am baut suc! Mult suc! Si lumea in jurul meu bea sampanie si eu conduceam...vroiau sa-mi lase sticla in masina sa beau dupa ce parcam in fata blocului! Ce oameni...
Salata de varza, am baut 1L de lapte si acuma beau bere si maninc biscuiti cu gust de pizza ...si nu am probleme .... ...cred ca de la bors se trage....
contrar obiceiului ce mi l-am format in ultimele zile..azi am bagat in mine ca porcu...tot ce am gasit de mancare...in jur. Sper sa nu mi se faca rau..de la reactiile ce au loc in burtica mea...awww