If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dragostea pe net

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Keira on Fri Feb 25, 2005 5:29 pm

[ot]A CASTIGAT STEAUUAAA ! :) Si va anunt ca voi reveni in forta, desi am luat o mica pauza(pt invatat .. bleah..) [/ot]

Dragostea pe net este de fapt un mod de comunicare ce nu il putem aborda in viata de zi cu zi si e mult mai usor "agatat-ul pe net", dar dragoste pe net, nu exista....

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby kyttykat_blue on Sun Feb 27, 2005 12:29 pm

misto discutia... si tare intersanta...parerile sunt impartite...
eu una nush ce sa mai cred...am momente cand am impresia k e chiar imposibil...dai cateodata peste niste fenomene...ramai tablou la felul in care gandesc....si mai sunt momente cand cred k poate fi adevarat...un prieten foarte bun de-al meu (angel stie despre cine vb) si-a cunoscut prietena pe net...si au deja un an si vreo 2 luni de cand sunt impreuna...si se inteleg super bine...nu credeam k e posibil asa ceva...stii...vb aia..."nu crezi pana nu vezi"...
numai k eu am vazut si chiar nush ce sa mai cred....
kyttykat_blue

Invatacel
Invatacel

Postby Keira on Sun Feb 27, 2005 12:40 pm

Tu te-ai referit la faptul ca cei doi s-au intalnit dupa o discutie mai lunga pe net. Pai asta nu e dragoste pe net, ci reala. Dragostea pe net este atunci cand  nu te-ai intalnit niciodata cu respectivul(a) si spui ca il iubesti. Asa ceva nu exista!

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Sun Feb 27, 2005 12:42 pm

da dar pana la urma te intalnesti cu persoana respectiva si devine dragoste reala.deci oricum o dai nu poti ramane numai la dragostea pe net.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby kyttykat_blue on Sun Feb 27, 2005 12:43 pm

ce raspuns rapid :)
dar adevarat...dupa o discutie lunga au ajuns sa se intalneasca....si totusi...dk nu vb pe net azi n-ar fi fost impreuna..,

kyttykat_blue

Invatacel
Invatacel

Postby milisss2 on Mon Mar 14, 2005 6:56 pm

Daca nu se intalneau acu' si-ar fi trimis copiii la gradinita prin e-mail!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby cartush on Wed Mar 16, 2005 2:03 am

:D dragoste pe net nu prea cred ca exista! poate se leaga prietenii, dar dragoste nu cred ca e posibil!
si la faza cu trimis copiii la gradinitza prin e-mail, Milisss2 ai fost tare de tot... :D
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Thu Aug 18, 2005 12:57 pm

Nu pot uita ce am citit acum ceva timp pe site-ul unuia dupa ce am discutat cu el pe dc++ parca (pe vremea cand eram si eu vip la nea' immunE :))):

(ce voi scrie in continuare nu este o gluma tampita si faza este chiar super-reala)

un tip (nu mai retin de unde era) a incercat sa se sinucida dupa ce il parasise "iubita" cu care se cunoscuse pe net si pe care nu o vazuse niciodata. problema este ca nu a avut doar o tentativa de a "fugi de viata" - ci mai multe.

asa ca - eu sincer nu am reusit sa il inteleg nici in ziua de azi pe acst om si a sa "iubire" - apropo... oare mai traieste ? :-/
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Fri Aug 19, 2005 4:15 pm

Nu prea am incredere dar nu am dat peste asa ceva ca sa stiu cum este, deci nu ma dau cu parerea.
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Tue Oct 11, 2005 2:09 am

Eu mai cred in asa ceva....si am motivele mele...:D De ce sa nu se poata dragoste pe net? Pai daca sufletul meu pereche e la celallat capat al lumii si Dumnezeu a decis k e mai simplu sa ne cunoastem pe net....
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste