If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Tii cont de "GURA LUMII" ?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Tii cont de "gura lumii"?

da (am o imagine de protejat)
1
5%
da.. daca e adevarat
4
21%
nu..pe mine ma sfatuiesc prietenii
14
73%

Total votes : 19

Postby Dany on Wed Oct 19, 2005 10:12 pm

Sa tii cont de "GURA LUMII" inseamna sa nu ai personalitate.

Dany

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Oct 20, 2005 2:59 am

si totusi lumea se lasa influentata mereu de gura lumii.. mai mult sau mai putin. Nu ai de unde sa stii cine greseste..si cine are dreptte...intr-adevar cel mai bine e sa te iei dupa TINE ..

exista totusi cazuri..cand nu ai de unde sa stii ce se va intampla..si nici nu ai experienta (nu ai mai trecut prin asa ceva) ...necesara..ca sa iti dai singur raspunsul... dar...IAR..ai totusi nevoie de o imagine..de viitor..atunci te iei dupa gura lumii ... preferabil ca ei sa fie prieteni..daca nu..atunci..trebuie sa iti asculti instinctul si sa crezi in cine vrei tu ;)

(iar nu stiu cat de bine m-am exprimat...sunt f obosit)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby onix on Sat Oct 22, 2005 5:29 am

Eu tin cont de parerile celorlalti, atat cat ele nu contravin cu felul meu de a fi. Ascult sfaturile familiei si ale prietenilor, le aplic daca consider ca e cazul, dar daca mi se pare mie ca nu ar fi fondate, schimb ce consider gresit. Mai tare ma enerveaza sa NU mi se spuna in fata.
Din pacate, daca gura lumii mai vorbeste si aiurea, uneori asta ma cam afecteaza...si atunci intervin cei apropiati care imi aduc aminte ca "gura lumii-i sloboda" si sa nu mai plec urechea la toate prostiile. Si asa fac...pur si simplu nu imi mai pasa.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Keira on Sat Oct 22, 2005 11:06 am

Cand eram mica, ma interesa parerea lumii. Acum pot sa zica ce vor. Nimeni nu ma cunoste mai bine ca mine.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby copilasu_l on Sat Oct 22, 2005 12:05 pm

Am votat ultima varianta chiar daca nu e cea reala. Nu tin cont cont de gura lumii, nu tin cont de parerea prietenilor. Ascult si analizez doar parerea iubitei. Daca tineam cont de parerea lumii probabil eram mort de mult, asa mai bine ma ghidez dupa cum ma conduce pe mine neuronul ala ruginit si plictisit

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Tzache on Sat Oct 22, 2005 12:59 pm

Sint momente cand trebuie sa asculti gura lumii, si momente cand nu.

Cand tii cont de parerea ei, si cand nu, asta depinde de caracterul fiecaruia.

Eu mi-am propus sa tin cont de gura lumii de cat mai putine ori.

Cineva poate spune oricand: "eu nu tin cont de parerea lumii!" Dar poate face niste chestii de care nu e constient, mai exact ca tine cont de gura lumii, desi sustine ca nu, ca asa ceva ar fi o dovada de lipsa de personalitate.

Asa ca degeaba citesc eu aici replici de genul asta, pentru ca nu ma incalzeste cu nimic sa aflu ca "eu sint o persoana integra" si, sincer sa fiu, m-am plictisit sa citesc numa partile bune ale oamenilor si cum se prezinta ei intr-o lumina asa de buna, si ca viata lor e roz! Nu ma refer numai la subiectu asta, ci la mai multe.

O sa incep sa spun ce-i mai naspa la mine, desi risc sa devin antipatic :))
Tzache

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sat Oct 22, 2005 1:33 pm

OFF-Topic
@Tzache cred ca deja si-a facut lumea o parere desutul de buna despre tine, deci o sa ai un pic de lucru sa ii convingi contrariul..:P
... insa sunt total de accord cu tine... dupa cum am zis mai sus... nu exista numa alb si negru in viata... gri-ul e partea unde ne punem cu toti intrebari
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby NYCGIL on Sat Oct 22, 2005 1:35 pm

OFF-Topic
Ai dreptate, dar putini oameni- daca exista si aia- se pot vedea asa cum sunt de fapt....In rest, toti ne vedem pe noi insine asa cum vrem. Buni, integri, inteligenti, cu personalitate.....In general pt ca, daca putem vedea cu usurinta slabiciunile si defectele celoralti, pe ale noastre decidem sa le ignoram, de cele mai multe ori
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nik on Sat Oct 22, 2005 3:30 pm

Sa spun ca nu tzin con de "gura lunii" ar insemna ca ashi mintzi. Am tzinut cont si voi tzine in continuare. Sunt 2 categorii de "gura lumii" daca pot sa ma exprim asa. Una , cea care barfeste rau despre o persoana din pura dusmanie si invidie si una care. dupa opinia mea, trebuie ascultata, ea putand fi constructiva intr-o oarecare masura. Eu cred ca totzi ar trebui sa tzinem cont de opinia care se formeaza despre noi. Traim impreuna in orase, in blocuri ...a nu "asculta" ce se spune despre tine inseamna a ignora total lumea si viatza , pe care vrei nu vrei o traiesti.De la comortament pana la haine si felul in care te exprimi trebuie avuta in vedere opinia celorlatzi despre tine. Nu te potzi lupta cu "gura lumii" pt ca pierzi sigur. Tot ce potzi sa faci este sa incerci sa te adaptezi ,asta nu inseamna ca trebuie,obligatoriu, sa-ti insusesti parerile altora ci sa incerci doar sa-ti fie convenabile si acceptabile. Nu este nici o mandrie in a spune ca nu ascultzi de nimeni si ca nu te intereseza ce se spune despre tine, este ca si cand ai spune ca "ma dau batut" sau " nu mai am ce sa fac sa-mi schimb imaginea"...
Nik

Invatacel
Invatacel

Postby amanda on Thu Oct 27, 2005 10:47 am

Ma intereseaza parerile celorlalti dar in principal fiindca traiesc printre ei si prefer sa nu existe o atmosfera incordata(motiv pt care prefer sa discut cu oamenii care nu ma plac, sa vad daca dreptatea o au ei sau eu).

La nivel spiritual, preiau ceea ce consider bun, modific astfel incat sa se potriveasca cu ceea ce gandesc eu in genertal.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Life is... Life