If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

MISA

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby changer on Thu Oct 20, 2005 10:59 am

OFF-Topic
hai mai poate se face o mik exceptie pentru pinguinii speciali :D (adik pentru el :) )

CONTRA in Romania exista toate prostiile si, asta cred ca este o acoperire..........pentru chestiile care le fac ei cu adevarat.......tampeniii

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Dany on Thu Oct 20, 2005 4:37 pm

Astazi Gregorian Bivolaru a fost eliberat in Suedia---cred ca incantatia rostita de Snappy mai sus a ajutat =)) ....GATA MA FAC SI EU GURU :D
Dany

Descurcaret
Descurcaret

Postby creppin'on you on Thu Oct 20, 2005 8:16 pm

milisss2 wrote:Unde se fac inscrierile ?? :D

daca ajungi primul tine un loc si pt mine :D

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ^Angel^ on Fri Oct 21, 2005 11:15 pm

mai...profa mea de engleza face parte din misa dar e super tipa,chiar daca e ea mai nebuna,dar are niste conceptii mishto...pana la urma e treaba lor ce fac acolo...eu nu am nimic cu ei...nu sunt nici pro nici contra
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby sp4c3b0y on Fri Oct 21, 2005 11:20 pm

Intr-adevar fiecare face ce vrea. Dar natiunea noastra a inteles democratia total gresit. Faci ce vrei atata timp cat nu faci rau altora... Dar, cel putin in Iasi, au avut de suferit multi de pe urma acestei grupari...

"Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people."
sp4c3b0y

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Fri Oct 21, 2005 11:25 pm

asta nu mai stiam.stiu ca au venit cu totii la mare asta vara nu mai stiu pe unde si se credeau in eforie la nudisti.cica sunt f generosi unul cu altul,isi impart pana si iubitele intre ei...dar in ce sens au avut de suferit?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby amanda on Sat Oct 29, 2005 1:18 pm

Mi se pare o grupare de dezaxati care sunt foarte bine condusi de Bivolaru. Turma cu seful ei...

Nu prea vad eu legatura dintre absolut si sex, poate numai in preacurvie, altfel nu.

Nu sunt pro dar nici contra. Daca oamenii aia se simt bine asa, treaba lor. Numai sa nu se lege de mine in vreun fel ca ne suparam. Iar despre guru... Dumnezeu sa-l ierte ca e un mare afacerist si un nebun incorigibil.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Sat Oct 29, 2005 1:34 pm

o leg intre absolut si sex ar putea fi..placere absoluta :) oricum... lumea e plina de natarai... mai sunt si altii..care stiu sa profite... bivolaru=smart ... restu..= tampiti ... asta e..:(
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Oct 29, 2005 1:47 pm

Mai bine fara. Nu cred ca sta absolutul in sex, nici chiar ca placere absoluta. Sau cumva la asta se referea guru cand si-a denumit gruparea MISA? Sorry daca i-am judecat gresit atunci, daca pentru ei inseamna integrare in absolut asta, excluzand ideea de Dumnezeu...
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Life is... Life