If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

al naibii de rai

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

al naibii de rai

Postby DreamER on Sun Mar 13, 2005 11:51 pm

sunt rai bai lume.al dracului de rai.

sunt niste jigodii,mari jigodii.multi umbla dupa fete doar ca sa le poata ***,sau doar ca sa nu zica ca sunt singuri.MARS IN *** cu voi specimene.
insa asa cum orice moneda are 2 fete,tot asa sunt si cazuri cand sunt baieti buni,dar nefiind fiind inclusi intr-o categorie de c##at uita.si observa ca e mai bine.sau cand nu-s apreciati.**** mea

asa ca fetelor,nu mai puneti botul la ****** tristi si cu bani sau fitze.banii n-aduc fericirea TINETI MINTE.

fiti atente la un baiat.nu tot ce zboara se papa.atentie mare.repet:suntem al darcului de rai.

-- ADMIN - am cenzurat singur, sper sa nu vad iarasi bila aia.

I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Mon Mar 14, 2005 12:17 am

de ce esti atat de plin de ura?crezi ca daca urasti pe toata lumea si injuri si-ti bagi si-ti scoti o sa se schimbe tot?sau o sa te simti tu mai bine?cateodata dai dovada de egoism,ura asta a ta pentru tot ce te inconjoara nu face altceva decat sa se imprastie si sa patrunda si in ceilalti.da...ai dreptate,exista tot felul de oameni pe lumea asta.dar cine esti tu sa-i judeci pe toti atat de aspru?crezi ca toata lumea se ghideaza dupa bani?banii iti prelungesc agonia,sunt multi oameni care traiesc si fara bani.si poate sunt mai fericiti ca mine sau ca tine.lasa lumea sa traiasca,gandeste pozitiv,traieste-ti viata,fa-o frumoasa,lasa la o parte ura si tot ceea ce simti.si ce daca ai fost dezamagit?toti am trecut prin asta.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Mon Mar 14, 2005 1:52 am

daaaa, tu chiar crezi asta?
daca lumea e de K*T si ne trateaza ca pe niste porci asta inseamna ca noi trebuie acum cumva sa-i si multumim?... eu injur foarte frecvent, si asa ma eliberez intr-un fel... cand imi vin pandaliile incep sa-mi scot si sa-mi bag in toate partile...  nu rezolv nimic, dar ma simt eu mai bine, si cunosc multa lume care face la fel...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Fri Mar 18, 2005 12:36 pm

crezi ca esti singurul care face asta? nu, nu, nu...    ai vazut cum reactzioneaza o fata cand e nervoasa? poate ca nu injura, dar sigur are si ea metodele ei de a se elibera...
si ce? nu are nimeni voie sa te condamne...
cat despre baietzii care sunt "al dracului de rai", cum atzi spus voi...depinde de om! am cunoscut multzi oameni care aveau o inima mare si nu erau in stare sa faca rau nici unei mushte! Stitzi cum este asta posibil? Va spun ce cred eu : educatzia spune multe in cazul asta!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Fri Mar 18, 2005 1:36 pm

si unde sunt?ar trebui pusi in vitrina!serios!vreau si eu...macar sa vad cum arata unul,ca eu dau numai peste idioti!as vrea sa-i vad pe toti in sir indian!

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Fri Mar 18, 2005 2:00 pm

cred ca sirul ala indian de care vorbeshti tu e cam scurt, dar ideea e ca exista si asha ceva...trebuie sa-i cautam...;)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Fri Mar 18, 2005 2:16 pm

spor la cautat

cand ii gasiti faceti-le o poza... si apoi... inghetati-i...

ca sa nu dispara de tot... sau sa... PUNCT :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Triphoo on Fri Mar 25, 2005 1:48 pm

Baieti al reakului de rai! Oooooo da! Am pe langa mine specimene care AU LASAT o fata...... aia s-a intors spre altcineva, in timpul cat au stat despartiti, astuia nici nu i-a pasat de ea, si acuma.....O VREA INAPOI! Cum reaku isi permite, sa mor yo daca inteleg! Asta.....nu pot sa-i zic proasta....chiar il crede.....:( El o vrea dar pentru SEX! :( Iar rolul meu in toata treaba asta? Stat si vazut cum fata pleaca de langa mine.....se duce la ratatul ala...... nu mai stiu...:(
Asa ca, da-i cu rockul inainte! Stiti cum se spune: BAIETII NU MOARE, BEA IN CONTINUARE :D!
Pace!
System functional..... Goliath on-line.....
-----------------------------------------------
Triphoo

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Fri Mar 25, 2005 2:57 pm

[ot]welcome Triphoo[/ot]
eu stiam aia cu BAIETII NU PLANG :D

oricum faza data de tine e de caca rau de tot... dar... desi e naspa... naspa tare... al naibii de naspa... ea e cam prea credula... sau il iubeste pe ala rau' asa de mult incat deja nu mai are ochii ei... :(

e pacat triphoo, dar... vezi tu.. sunt dese cazurile de acest gen... asa ca... nu prea putem schimba... .......oare?!?
Last edited by Snappy on Thu Aug 18, 2005 1:01 pm, edited 2 times in total.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Triphoo on Thu Mar 31, 2005 12:18 am

[ot] thx pentru primirea calduroasa![/ot]
Baietii nu plang! Yo nu plang! Lacrimile mele se transforma intr-o furie care creste si creste si creste! Si nu am unde sa o revars! Sunt a 12-a! Nu am timp de sport sau altceva (in afara de pregatirea pentru Proba de Educatie Fizica de la bac) ca m-as fi dus la kickboxing sau altceva FULL-CONTACT si mi-ar fi trecut si mama furiei :D ! Dar asta e..... Pace!
System functional..... Goliath on-line.....
-----------------------------------------------
Triphoo

Invatacel
Invatacel

Next

Return to Cat de rai sunt baietii ?