If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

faceti orice!

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby ice_angel on Tue Mar 08, 2005 6:43 pm

mereu ti se acreste de ceva dar se mai intampla sa mai si gasesti ceva ce te face sa mergi mai departe...

____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

Postby DreamER on Sun Mar 13, 2005 11:27 pm

sunt solutii si ptr acreala.asa ca lupta.
I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby kyttykat_blue on Fri Mar 25, 2005 10:01 pm

cat sa mai lupti?la un momendat ai impresia k totul e in zadar...ca te chinui pt ce?te saturi...mai ales cand vezi k nici nu te baga in seama .iti mai arde de luptat dupa toate astea?eu una nu stiu pana unde as merge cu aceasta lupta...

kyttykat_blue

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Fri Mar 25, 2005 11:31 pm

pana cand te lovesti de o alta lupta...

si tot asa...

dar stai fara grija... in final vei castiga... 1... 2... si apoi... razboiul...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Wed Jun 08, 2005 3:05 pm

mie sincer nu mi se pare o gafa ci doar o mare prostie.Cum sa-i zici cuiva ca s-a terminat iar apoi tot tu sa fii cel care zice ca de ce ai renuntat asa usor.Mie mi se pare ca nici el nu stia ce vrea.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Minerva on Wed Jun 08, 2005 8:36 pm

Ba da ..e o  gafa sa il lasi sa plece .... si eu asa am facut! de fapt eu l'am alungat din viatza mea :) ...in fine ...bine k m'am trezit si l'am cautat cu disperare! ...eh si da...dupa munca multa l'am recashtigat ;)
Daca mai are ceva ptr tine acolo la sufletzel ...nu cred k ai lupta inzadar!
Minerva

Membra Super

Postby creppin'on you on Wed Jun 08, 2005 8:51 pm

o_tipa wrote:Ba da ..e o  gafa sa il lasi sa plece .... si eu asa am facut! de fapt eu l'am alungat din viatza mea :) ...in fine ...bine k m'am trezit si l'am cautat cu disperare! ...eh si da...dupa munca multa l'am recashtigat ;)
Daca mai are ceva ptr tine acolo la sufletzel ...nu cred k ai lupta inzadar!
e mare lucru sa poti face asa ceva... nu sunt multi care sa fie in stare... din cauza ca le-ar fi frica de un refuz... sau poate din cauza unei mandrii prostesti.... intotdeauna merita sa incerci macar...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Wed Jun 08, 2005 9:25 pm

Ma bucur ca ai reusit sa-l recuceresti, adev e ca voi kiar meritati asta, dak e tipul la care ma gandesc io.Acum dupa ce te-am auzit pe tine spunand asta parca mi-ai mai dat si mie ceva curaj sa fac pasul ala care trebuie, ca dak gresesc ma gandesc ca poate o mai fi si pt mine sansa aia sa se rezolve lucrurile.

Uite mai ca-s bune si forumurile astea la ceva.Isi mai da lumea seama de o chestie, doua...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Minerva on Thu Jun 09, 2005 6:56 pm

Dap Micha :) e tipul la care t gandesti tu ;) ..si da ...eu am facut asa cum mi-a dictat inima ... desi ratziunea m-a cam tampit cateva luni k nu fac ce trebuie :) ...Si cand am facut pasul cel mare ....( ptr k altfel simtzeam ca nu mai pot!...nu puteam sa alerg pe 2 fronturi :) ) ...s-a dovedit a fi alegerea gresita ...Da' macar mi-am facut damblaua ..altfel faceam imposibila viata celui de langa mine desi nu merita asta ! (cum poate faci tu acum :) )
Uite ca eu am invatzat din gafa asta mare... si acum cred k mi-a venit p bune mintea la cap..adik shtiui exact ce vreau ! ;)
Am platit eu destul de scump escapada mea de vara ...dar macar s'a clarificat situatia!
Si da .... se merita sa faci orice ptr a'l cashtiga (sau recashtiga..dupa caz :) ) !
Minerva

Membra Super

Postby sunset on Tue Jun 14, 2005 11:10 pm

NU E GAFA! de fapt, e gafa din partea lui! mi s-a intamplat si mie. s-a suparat dintr-o prostie si m-a anuntat intr-un mesaj ca "e de rau" cand am fixat intalnirea. cand ne-am intalnit, m-a "informat" ca ne despartim. cand am cerut motive, a banguit ceva din care n-am inteles nimic. nici acum nu pot sa uit privirea lui care spunea contrariul, dar se caznea sa fie rece. ok, m-am dus acasa, am plans cateva ore in sir repetandu-mi "trebuie sa-l uit" (asta se intampla dupa vreo 7-8 luni de cand ne cunoscuseram). dupa 4 ore (!), m-a sunat: "te vreau inapoi". evident ca dupa juma de ora in care i-am consumat toate minutele gratuite, mi-am consumat eu toata vlaga, am acceptat. acum suntem de aproape 2 ani jumate impreuna si nu ne saturam unul de celalalt. dar in sinea mea, tot nu-l iert...
"n-ai dreptul sa mori cat inca traiesti"
sunset

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Gafe-n Dragoste