If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Casatoria... prea devreme?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Casatoria... prea devreme?

Postby Catalin on Thu Oct 06, 2005 5:12 pm

Multi tineri se casatoresc mult prea devreme, pe la 18-20 de ani si ce este mai grav ca fug de acasa si se muta la persoana iubita,abandoneaza scoala,renunta la prieteni si sfaturile lor si asa mai departe.

Este dragostea asa oarba?Ce ii face pe tineri sa-si piarda capul asa devreme si sa renunte la tot doar pentru a fi cu persoana iubita?Merita?Ce facem cand realizam ca nu am luat decizia corecta?Se poate repara ceva?

Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Thu Oct 06, 2005 5:17 pm

eu zic ca e prea devreme sa t casatoreshti pe la 18-20 de ani....atunci chiar ca dragostea e oarba si tinerii nu se gandesc um o sa fie pe viitor.....iote ca asha apar si divorturile...insa nu neaparat cunosc 2 persoane...care s-au casatorit cand fata avea vreo 17 ani si baiatul 18....au vreo 16 ani de cand sunt casatoriti si nici nu au de gand sa se desparta
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Snappy on Fri Oct 07, 2005 3:54 am

tineretea e amagitoare de multe ori - cu asta cred ca am zis cam tot :D

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Fri Oct 07, 2005 6:28 pm

Uhh...cand ma voi simti independenta financiar, atunci ma voi gandi si la nunta.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Oct 08, 2005 9:34 am

independenti financiar si capabili de a intretine o familie adevarata (prin asta nu zic x copii - poate fi si unul, ideea e sa nu ne fie teama de ziua de maine)

parerea mea

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Re: Casatoria... prea devreme?

Postby mari on Sat Oct 08, 2005 10:35 am

Catalin wrote:Multi tineri se casatoresc mult prea devreme, pe la 18-20 de ani si ce este mai grav ca fug de acasa si se muta la persoana iubita,abandoneaza scoala,renunta la prieteni si sfaturile lor si asa mai departe.

Este dragostea asa oarba?Ce ii face pe tineri sa-si piarda capul asa devreme si sa renunte la tot doar pentru a fi cu persoana iubita?Merita?Ce facem cand realizam ca nu am luat decizia corecta?Se poate repara ceva?

Parerea mea este ca nu mai sunt prea multe casatorii timpurii. Acolo unde tinerii au un nivel de cultura, sunt realisti si gandesc la rece timpurile de azi , nu prea se mai casatoresc pana cand nu au o stabilitate financiara, cat de cat, acceptabila.
Iar atunci cand constati ca ai luat o decizie gresita... Incerci sa repari ...daca se mai poate repara. Daca nu o iei de la inceput. Trebuie sa-ti recunosti tie insuti mai intai ca ai gresit si daca esti un luptator, lasi in urma greselile, ei cu tine concluziile si invatamintele si ...mergi mai departe!!!
Viata este un camp de lupta iar noi suntem cei care trebuie sa fim invingatorii. "Laurii" ii primeste fiecare de la viata in functie de cat de bun luptator este! Asa ca... antrenati-va, dragii mei!!
Viata - adica un slalom printre ieroglifele iubirii.
mari

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Sun Oct 16, 2005 7:24 pm

Poate ca e prea devreme,poate ca nu.
Depinde foarte mult de relatia celor 2.
In cazul in care iti dai seama ca nu e ceea ce ti-ai dorit....inveti din propriul esec si mergi mai departe.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Cherry on Wed Oct 19, 2005 9:06 pm

Pai la 20 de ani nu mi se pare devreme dar la 18 da....Cel mai potrivit mi se pare dupa 20 de ani dar inainte de 25...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby LaMishto on Wed Oct 19, 2005 10:00 pm

cu cat mai tarziu, cu atat mai bine ;)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Alinutza_19 on Fri Nov 11, 2005 10:33 pm

eu cred ca nu e bine sa te casatoresti devreme, mai trebuie sa treci prin viata, sa mai inveti si apoi....dar daca ai gasit jumatatea si esti prea tanar mai poti astepta, sa te cunosti mai bine sa vezi daca esti compatibil cu persoana aleasa.
am primit multe sfaturi de la persoanele dragi mie, unu din ele este: "mai intai iti termini o facultate, iti faci o cariera (macar incepi o cariera), te muti la casa ta, iti cumperi masina si abia apoi gasesti un <maimutoi> cu care sa-ti imparti viata "
am de gand sa respect macar prima parte a sfatului, dar stiti socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Next

Return to Alte discutii despre sentimente