Catalin wrote:Multi tineri se casatoresc mult prea devreme, pe la 18-20 de ani si ce este mai grav ca fug de acasa si se muta la persoana iubita,abandoneaza scoala,renunta la prieteni si sfaturile lor si asa mai departe.
Este dragostea asa oarba?Ce ii face pe tineri sa-si piarda capul asa devreme si sa renunte la tot doar pentru a fi cu persoana iubita?Merita?Ce facem cand realizam ca nu am luat decizia corecta?Se poate repara ceva?
Parerea mea este ca nu mai sunt prea multe casatorii timpurii. Acolo unde tinerii au un nivel de cultura, sunt realisti si gandesc la rece timpurile de azi , nu prea se mai casatoresc pana cand nu au o stabilitate financiara, cat de cat, acceptabila.
Iar atunci cand constati ca ai luat o decizie gresita... Incerci sa repari ...daca se mai poate repara. Daca nu o iei de la inceput. Trebuie sa-ti recunosti tie insuti mai intai ca ai gresit si daca esti un luptator, lasi in urma greselile, ei cu tine concluziile si invatamintele si ...mergi mai departe!!!
Viata este un camp de lupta iar noi suntem cei care trebuie sa fim invingatorii. "Laurii" ii primeste fiecare de la viata in functie de cat de bun luptator este! Asa ca... antrenati-va, dragii mei!!
Viata - adica un slalom printre ieroglifele iubirii.