If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Tii cont de "GURA LUMII" ?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Tii cont de "gura lumii"?

da (am o imagine de protejat)
1
5%
da.. daca e adevarat
4
21%
nu..pe mine ma sfatuiesc prietenii
14
73%

Total votes : 19

Tii cont de "GURA LUMII" ?

Postby adler on Wed Oct 19, 2005 2:10 am

(cand zic "gura lumii" nu ma refer la prieteni sau familie)

Cand eram mai mic..mereu eram atent la ceea ce ziceau altii dspre mine..vroiam sa fiu cel mai tare..teribilism..pueril... cu timpul..am invatat sa nu mai pun la suflet orice prostie pe care o aud.

Ascult mult la ceea ce imi zic prietenii ...si mama... ..rar mai iau in considerare parerile celorlalti (nu pt ca nu le aud..ci pt ca nu merita) ... am ajuns sa analizez fiecare opinie..dca este buna... (incerc sa analizez impartial) ..o accept..si daca e nevoie..ma conformez...daca nu este buna.. o uit ...

in diferite cazuri...dragoste...prietenii..examene...viata de zi cu zi.. tineti cont de parerile celorlalti?..cum?..de ce?...cand?... ti s-a intamplat sa tii cont si sa pierzi? ..ai dat vina pe sfatuitor? ..sau ti=ai acceptat greseala?

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Wed Oct 19, 2005 9:42 am

Nu ma iau dupa gura lumii pentru ca as avea mult tare de pierdut, uneori niste necunoscuti iti pot da numai sfaturi aiurea si te pot influenta foarte mult. Sunt destul de mare sa gasesc solutii singur si oricum am prieteni la care sa apelez daca am nevoie. Tin cont si de parerea altora normal, dar depinde de la cine vine acea parere si subiectul discutat. Mi sa intamplat sa tin cont de un sfat si sa pierd insa, mi-am asumat greseala, de ce sa dau vina pe un om care a vrut sa ma ajute si a incercat doar sa ma sfatuiasca.
Ma deranjeaza atunci cand lumea vorbeste aiurea fara sa stie, ma acuza de ceva (ca am zis sau facut) si nu vine la mine sa imi ceara socoteala preferand sa creada un necunoscut.
OFF-Topic
Adler, adu-ti aminte ce sa intamplat asta-vara, cand cineva a crezut niste vorbe (macar de ar fi fost adevarate, macar m-as fii simtit vinovat cu ceva) aruncate la colt de strada si nici macar nu sa obosit sa vina sa ceara explicatii, poate atat de mult am contat eu in povestea aia, oricum am fost foarte dezamagit si inca sunt si acuma........... cu asta cred ca deja ai jumate din raspunsul la acest topic.
Catalin

membru special
membru special

Postby NYCGIL on Wed Oct 19, 2005 10:00 am

In general, tin la parerea tuturor... Ma afecteaza cam mult "gura lumii" cateodata, asa ca incerc sa ma feresc de ea :D
Stiu ca nu ar trebui sa tin cont de parerea nimanui. Dar sunt obisnuita sa fiu placuta de toata lumea, si ma deranjeaza cand se mai gaseste cineva care ma judeca, sau scoate vorbe aiurea
In fond, eu incerc sa nu fac rau nimanui...nu inteleg de ce altii ar vrea sa-mi faca mie.

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Wed Oct 19, 2005 12:14 pm

Niciodata nu mi-a pasat de ceea ce se vorbeste,de "gura lumii".

Consider ca cei care se apuca sa barfeasca si mai ales abereaza,isca discutii inutile bazandu-se pe fapte false,nu au altceva mai bun de facut.

Totusi atunci cand auzi susotindu-se in spatele tau nu te simti prea bine chiar daca tu stii ca nu ai gresit cu nimic.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Wed Oct 19, 2005 3:57 pm

ma uitam la cele 3 varianate de raspuns si nu stiam la care din ultimele 2 sa raspund...
sa explic: nu ascult aproape niciodata de ceea ce zic oamenii (poate doar unii dintre apropiati, dar si asta se intampla f rar). de ce? pt ca stiu ca cel care ma cunoaste cel mai bine pe mine sunt EU. si tot EU o sa decid ceea ce vreau sa fiu.
totusi, cand aud ca (toata) lumea din jur ca critca, si mi se pare ca ar fii constructiva aceasta critica, nu zisa doar din rautate, invidie.... ma intreb daca nu ar trebui sa iau seama la ceea ce spun.... si intru intr-o discutie "cu cartile pe fata", nepartinitoare, cu mine insumi si daca la sfarsit consider ca ar trebui luate masuri... asta fac :P
nu ma afecteaza (in 99% din cazuri)in nici un fel cand sunt vorbit de rau. si nu cred ca a nu asculta NICIODATA vorbele rele este solutia. a fugi de asta mi se pare lasitate oricum am lua-o

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby evilgirl on Wed Oct 19, 2005 5:42 pm

daca inainte imi pasa , acum nu imi mai pasa ce zice lumea ... am invatat sa fiu asa cum vreau , nu asa cum vrea lumea sa fiu :P
The future belongs to the people who believe in the beauty of their dreams!
evilgirl

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Wed Oct 19, 2005 7:41 pm

nici eu nu mai tin cont.. ma afecta inainte daca cineva credea sau avea o parere aiurea despre mine, dar acum pur si simplu nu ma mai intereseaza ;)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Wed Oct 19, 2005 7:43 pm

i don't give a f...k .... prietenii stiu ce-mi poate mintea !!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Wed Oct 19, 2005 8:26 pm

Nu prea ma doare ce spune lumea :)) Important este ce imi spun prietenii adevarati. Lumea spune multe din invidie si nu iau in considerare..imi fac mai mult rau
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Wed Oct 19, 2005 10:10 pm

la fel ca milisss2 - i don't give a f..k, not a single f..k, not a single solitary f..k :D

candva mi-a pasat si am avut mult de suferit (cate un pic, cate un pic s-au adunat multe pe "rana") asa ca am renuntat in a o mai asculta... si ca sa inchei concluzionand printr-un citat celebru:

parazitii wrote:se lasa iar cu alea-alea daca intru-n gura lumii
unii inca se mai sterg la gura-n amintirea .........

v-am pupat pe obraji si nu mai ascultati ce spune lumea - vorbeste si ea ca sa nu taca =))
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Next

Return to Life is... Life