If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si banii

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby Catalin on Tue Oct 18, 2005 6:33 pm

Nu conteaza ca te-a lasat pentru unul cu Espero, conteaza ca este ea materialista. Iar daca nu ti-ai dat seama la momentul potrivit asta este si mai grav.
Oricum sa nu-ti para rau, astfele de fete nu merita nici un......... >:p

Catalin

membru special
membru special

Postby LaMishto on Wed Oct 19, 2005 3:23 pm

Asa e.. stii am ajuns la concluzia ca urmatoarea faza era perfect valabila in cazul meu:
"El.. sa aiba bani, o vila, obligat masina.. sa munceasca zi-lumina, original s-o intretina..
Ea.. sa faca tot ce vrea, fara discutii.. si sa-si rupa ruju-n p*la satisfacand necunoscutii"
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Wed Oct 19, 2005 4:02 pm

[ot] Frumos spus, deci daca ai iubit-o si banuiesc ca ai iubit-o, las-o mai moale cu sentimentele, acuma este cu asta, cand o sa ramana fara bani si masina, se duce la altul cu Mercedes si tot asa, pana ajunge ultima c..... >:p Bine, nu neaparat dar in majoritatea cazurilor daca femeia umbla dupa bani, asa se intampla.[/ot]

Acuma 2 ani imi amintesc bine, am intalnit o fata super frumoasa, arata super bine la corp, ma rog tot tacamul. Ea sa bagat in seama cu mine, mi-a aflat numarul de telefon si asa mai departe,ca sa aflu mai tarziu ca de fapt un prieten de al meu ii spuse-se ca fratele meu este director, are firma, ce mai eram milionar :D ...i-am tras o taca fetei =)) ca si asa aveam o relatie de 1 an de zile cu cineva si oricum nu ma batea gandul sa renunt la ea.
Dar ma intreb uneori,chiar noi baietii avem fete de fraieri de toata lumea crede ca suntem veniti cu barca pe Dunare?

Last edited by Catalin on Wed Oct 19, 2005 4:07 pm, edited 1 time in total.
Catalin

membru special
membru special

Postby LaMishto on Wed Oct 19, 2005 4:06 pm

[ot]problema ei, eu chiar am iubit-o si nu i-am vrut decat binele.. alegerea ei.. chiar daca par rautacios, nu vreau decat sa o vad regretand[/ot]
pai atata timp cat punem botul la vrajelile lor, DA, suntem fraieri ;)
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby ashes on Fri Nov 04, 2005 9:25 pm

nu cred ca fraieri (apropo, lucrurile de genul asta fac o persoana sa-si construiasca ziduri de aparare), nu poti sa fii fraier pentru ca ai incredere in cineva.. pur si simplu nu-ti dai seama de intentiile acelei persoane... si repet: nu esti fraier doar pentru simplul motiv ca respectiva pers stie foarte bine sa joace teatru

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Gloria on Tue Nov 29, 2005 7:12 pm

Nu suport femeile care se excita atunci cand vad ca un tip are masina, mi se par de clasa joasa, ca sa nu mai vb despre barbatii care sunt asa de incantati ca le plimba pe gagici cu masinile lor noi.
Eu am o vorba, mai bine alerg in viata dupa banii mei dacat dupa banii altora, si sa stiti ca are mult adevar.
Daca un tip are masina, bravo lui sau parintilor lui, asta nu inseamna ca mor de nerabdare sa ma plimbe cu masina lui sau o sa ma daruiesc lui ca o cadou, no way, never.
Nu suport oamenii profitori...si am cunoscut destui ca sa imi dau seama daca un om profita sau nu.
Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!!
Gloria

Invatacel
Invatacel

Postby adler on Wed Nov 30, 2005 2:50 am

mda..fain... eu nu inteleg..cum pot fetele astea materialiste sa prosteasca un barbat cu bani. Sincer..acum..mi se pare atat de usor sa vezi prin orice minciuna..prin orice prostie zisa..e atat de usor sa iti dai seama cand cineva nu gandste exact ceea ce spune.

fetele astea..sunt demne de mila..au trait viata..fara sa stie ce inseamna de fapt iubirea... alearga doar dupa bani..

Dar..cum singur m-am convins..toti ne putem schimba...niciodata nu este bine sa punem eticheta cuiva...there is always hope :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Wed Nov 30, 2005 9:55 am

@Gloria - uau... mi-a placut... sinceritatea din mesajul tau...

oricat de revoltati ar fi unii, sau scarbiti sau dezamagiti, nu vom putea schimba acest intreg.... joc de culise...

fetitele s-au obisnuit sa traiasca bine si altele mai saracute le imita pentru a ajunge "mai sus", indiferent daca si acest materialism este tot un fel de... prostitutie (la un nivel mai inferior)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Gloria on Wed Nov 30, 2005 3:22 pm

Este adevarat ca nimeni nu poate schimba situatia care exista, din pacate. Sincera sa fiu mi-e mila de ele, pentru ca nu stiu ce le-a facut sa ajunga in situatia asta, sau daca vor sa fie salvate sau nu.
Cert este ca atata timp vor exista baietasi cu bani si cu masini, vor exista si gagicutze care sa fie atrase de bunurile lor. Cred ca ar trebui sa se respecte mai mult si sa invete sa alerge dupa banii lor, nu dupa banii altora :)
Asta este realitatea din pacate, si nu o putem schimba, oricat am vrea.
Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!!
Gloria

Invatacel
Invatacel

Postby MindLord on Wed Nov 30, 2005 6:23 pm

okie... o sa sariti multi pe mine dupa mesajul asta, dar tot il scriu
cam toti de pe aici condamnam fetele profitoare care alearga numai dupa bani... hai sa analizam un pic in detaliu chestia asta inainte de a da un verdict...
inca de la inceputurile omenirii femeile au fost atrase de oamenii puternici (atunci nici nu se punea asa de mult accentul pe cei inteligenti/sufletisti). daca partenerul tau era seful de trib sau cel mai puternic/influent din comunitate atunci si femeia avea un statut important... si atunci toata lumea considera asta normal...
in ziua de azi conceptia s-a schimbat insa... acum punem accentul pe alte capacitati ale unei persoane...
sa zicem ca am dori pe cineva inteligent... inainte de a discuta cu o persoana hai sa ne gandim un pic cum putem sa stim daca cineva e inteligent sau nu !!!?? avem la dispozitie un tip super stilat si cu multe lucruri in jur care arata ca are bani si unul vai si amar de capul lui ... bazandu-va NUMAI pe asta si sincer.. care credeti ca e cel inteligent???
la mine raspunsul ar fi in mod sigur cel cu bani. de ce? mi se pare NORMAL (la acest rationament SE EXCLUD cei care au facut bani furand,inseland sau orice alte metode similare... desi nici acestea nu contrazic afirmatiile ce vor urma) daca vad pe cineva cu bani sa il consider CAPABIL / DESCURCARET/ LUPTATOR/ INTELIGENT (in oricare combinatie sau singure) . pentru ca in majoritatea cazurilor (nu cei care au castigat la loto) cei care au ajuns bogati sunt asa pentru ca la un moment dat EL sau CINEVA DIN FAMILIA lui a dovedit ca detine una din aceste calitati si a reusit sa transforme o idee in profit... daca e din familie o sa ziceti ca nu e meritul lui, dar de obicei o persoana cu aceste calitati va incerca sa le transmita si urmasilor.

si acum sa revin. mi se pare perfect normal ca o fata sa caute aceste calitati.. problema e ca atunci cand o fata cauta pe cineva cu bani ea probabil nici nu isi pune aceste probleme (ci doar cele materiale legate de lux si confort), desi eu sunt convins (la un oarecare nivel) ca aceasta se intampla in subconstient... pt ca nu doar banii sunt atragatori ci si acea atitudine care poate deriva din trasaturile de mai sus...

pentru a incheia o sa recunosc ca nici mie nu imi place cand un tip cu mai multi bani imi sufla o fata de sub nas numai pt ca are o masina mai tare decat a mea... insa tocmai de aia ma ambitionez si mai tare si incerc sa ma perfectionez, ca macar sa fac ca un tip sa aiba nevoie de cateva milioane bune de dolari pentru a-mi putea fura pe cineva :P
asa ar trebui sa facem toti in loc sa ne plangem de mila... sa perseveram si ne perfectionam

PS: nici eu nu sunt cu nu stiu cati bani (deocamdata ;) )
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?