topicul acesta este de ceva timp...si nu am raspuns la el..dintr-un singur fapt: mi s-a parut retorica intrebarea...insa...de ceva timp m-am tot lovit de el la ultimele mesaje scrise..si..am intrat pana la urma sa vad raspunsurile...si...surprize..surprize...
Am sa recunosc de la inceput ca sunt genul de "mosh" orgolios... dar..poate nu orgolios cat cu capul pe umeri..cu ratiunea deasupra sentimentelor...
pot sa spun ca am trecut prin asta... nu..one night stand....... "doar"...tipa a mai iesit cu altcineva...si nu am ezitat sa nu ma despart de ea...cu toate ca o iubeam f mult si aveam "doar" 2,5 ani impreuna....
Am suferit f mult atunci... Nu-ti poti inchipui cum este sa stii ca iubita ta este de mana cu altcineva....yahh...ingrozitor......in schimb.. stiam ca am facut ceea ce trebuia..si ma alinam cu gandul: "mai bine suferi acum decat sa suferi mai tarziu de 100 de ori mai mult"
ce este adevarat..ca... ne-am impacat dupa o saptamana...cand a venit la mine plangand..dar..nu am putut niciodata ierta si uita cu adevarat..... si uite asa...au mai trecut "cativa" ani buni de "iubire".. si la propriu si la figurat...

...planuri de casatorie dupa facultate...bla...bla...bla... si..in ultimul an..prinde fata o bursa de studii in afara...si..se incurca cu un belgian de mi-a cazut fatza cand l-am vazut..urat, negru, gras, cu varsta si bani.....
acum am sa te intreb...nu este oare mai bine sa fim ratzionali...si sa ascultam inima mai putin.. cand vine vorba de infidelitate..fie ca este vorba de o simpla intalnire sau de one night stand ? .....
....