If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"relatiile la distanta esueaza mai mult ca sigur"

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby andreeam on Fri Sep 09, 2005 6:23 pm

chiar sunt sanse sa reziste relatia....e f greu intr-adevar dar nu imposibil ....nu am avut parte de asa ceva

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 5:33 pm

Eu nu cred ca esueaza daca cei 2 se iubesc si au incredere in ei!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

:)

Postby a_soul_4_u on Mon Oct 17, 2005 8:17 pm

depinde cat inseamna distatntza si timpul ... daca depasesc o anumita masura esuieaza inevitabil apare uitarea .. mom de gelozie, incertitutine, indiferentza ambitzie ... in general tot ce e mai rau catd te afli la distantza ... cv de genul cine stie ce face el sau ea acolo eu de ce sa nu fac bla bla

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby changer on Tue Oct 18, 2005 11:04 am

@a_soul_4_you pai daca exista incredere reciproca si sinceritate.........de ce sa te gandesti ca el/ea ar face ceva daca ai incredere in el/ea???si el/ea are incredere in tine.....ce-i drept si aceasta incredere poate fi tradata...... :( ,dar daca se iubesc cu adevarat,au incredere reciproca si sunt foarte sinceri unul cu celalat.........eu cred ca ar putea sa tina.....
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby MindLord on Tue Oct 18, 2005 6:41 pm

ale mele au cam esuat pana acum....
dar am una care inca mai rezista... :P
asa ca azi o sa va spun ca se poate

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 4:49 pm

Va contrazic pe toti care ati spus ca o relatie la distanta nu poate dura...eu o simt pe propria piele de 7 ani de zile si absolut nimic nu sa schimbat, nici ea, nici eu si nici sentimentele noastre.
Stiu ca ar vrea sa fiu langa ea, ca ar vrea sa o scot in oras sau in club in fiecare seara...dar intelege ca am plecat in alta tara pentru amandoi nu pentru mine.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Mon Mar 20, 2006 2:26 am

cartush wrote:
creppin'on you wrote:distanta si timpul sunt ingredientele fatale ale unei relatii,iubiri,sau cum vreti sa-i spuneti...

perfect adevarat chiar daca asta se intampla in timp! ai momente cand pur si simplu vrei sa il/o tii in brate si sa il/o simti alaturi!
ce faci atunci? :?: te duci tu la ... cati kilometri sunt intre voi sa faci asta sau iei o poza in brate si iti trece?

Pana acum nu am avut o relatie la distanta, insa cred ca ar fi super...mi se pare ca atunci cand sunt impreuna cu el, dupa ce nu ne-am vazut nu stiu cate saptamani, ne bucuram se clipa la o intensitate mai mare...si totul pare mai frumos...
Si ca sa raspund si la intrebarea subliniata...eu chiar as fi in stare sa ma duc la xxx kilometri. Sunt mai tampita si mai diferita...insa e atat de frumos (cred) sa ii fac o bucurie cand stiu ca isi doreste sa ma vada....si cu 10 minute inainte sa ajung la el il sun si ii spun ca mi-e dor de el...si el zpune ca si lui ii e dor si ar vrea sa ma vada....si imediat dupa bat la usa...Nu mai vreau sa ma gandesc la reactiile de dupa :) Deja am inceput sa visez :D mai bine inchei discutia :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Mon Mar 20, 2006 10:04 am

si in perioada cat e departe ce faci? ;)

poate nu o sa te poti duce in fiecare saptamana sa il vezi...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Mon Mar 20, 2006 3:13 pm

te gandesti la el ce sa faci...iti vezi de viata!doar nu e sfarsitul lumii ca nu poti sa-l vezi.va trimiteti mesaje,va sunati,va mai alinati dorul si gata.poate e chiar mai mishto sa ai o relatie la distanta.vorba cuiva:nu intervine monotonia asa usor ca atunci cand il vezi in fiecare zi.si cand va vedeti...dispar toate problemele,grijile,sunteti unul in bratele celuilalt,va sarutati,va alintati,va spuneti cuvinte dulci...
nu esueaza,daca ai grija de ea...e o relatie ca oricare alta...e ca un trandafir...daca nu-l uzi se usuca,dar asta se intampla si daca locuiesti cu el sau sta in blocul vecin nu?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Cherry on Mon Mar 20, 2006 3:23 pm

Da...eu una as fi in stare sa ma urc in tren si la 12 noaptea daca mi s-ar face un dor nebun...Distanta nu reprezinta o problema pentru mine :) Nu e mai tare k mine :evil:
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati