If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai are rost sa visam la un baiat asa cum vrem noi?

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby andreeam on Sat Sep 10, 2005 9:49 am

[ot]alalta noapte visam si eu ceva misto si....ma trezit sormea....off of of[/ot]

visele sunt importante...

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Cherry on Sat Sep 17, 2005 2:48 pm

:-? Trebuie sa recunoastem k nimeni nu are in minte modelul baiatulu ideal si nu il viseaza... Abia dupa ce ne indragostim prea tare de cineva si tram o dezamagire... Acel cineva devine tipar pentru modelul visat...(spun tipar pt k modelul visat mai are cateva abateri de la el) si de fapt visam la acea persoana fara sa ne dam seama :)
:arrow: De la o vreme am incetat sa mai visez la un model fizic... pentru k mi-am dat seama k intr-o relatie , cel kre conteaza cel mai putin este fizicul (saracul :)) ) Si cand ne gandim k de cele mai multe ori knd ne aruncam intr-o relatie ne uitam numai la fizic... Dupa parerea mea asta este principalul motiv din care suferim... ne uitam numai la fizic fara sa vedem k persoana in cauza ne-ar putea face sa suferim... :( si de fapt chiar daca stim k vom suferi parca nu ne mai pasa ... Nu degeaba se spune k dragostea e oarba
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby onix on Sat Sep 24, 2005 2:09 pm

Are rost sa visam. Eu il astept. Probabil ca acum e ocupat si de aceea inca nu ne-am cunoscut...dar va veni el...

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby marry on Sat Sep 24, 2005 2:36 pm

Parerea mea este ca nu o sa gasin niciodata baiatul perfect, baiatul pe care ni-l dorim...asta pentru ca baietii nu mai stiu cum sa se poarte in ziua de azi...Evident ca sunt si exceptii, dar se nimereste ca acele exceptii sa nu le iubim.
Se intampla sa ne indragostim mereu de cine nu trebuie iar apoi avem de suferit si ne intrebam de ce am ales calea asta?? Se spune ca inimii nu-i putem comanda pe cine sa iubeasca....oare asa este??
Daca ar fi sa gasim un baiat pe care sa-l iubim si el sa ne iubeasca traim mereu cu frica ca intr-o buna zi totul se va termina...
combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Sat Oct 01, 2005 6:14 pm

Nu cred sa existe baiatul perfect, mai ales nu cred ca baiatul perfect m-ar considera pe mine fata perfecta dar nici nu e nevoie de perfectiune, la ce bun?

Cum stiu ca nu sunt perfecta, nu pot avea pretentii chiar la perfectiune.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Re: Mai are rost sa visam la un baiat asa cum vrem noi?

Postby PhaseR on Sun Oct 16, 2005 12:58 am

lily_of_the_valley wrote:ce rost mai are sa visam la un baiat exact asa cum vrem noi? pricum, atunci cand o sa fim indragostite, chiar si cel mai mare defect al lui o sa ni se para o calitate!..chiar si glumele proaste vor fi pt noi izvor nesecat de fericire!..si totul..TOTUL..va fi ca o binecuvantare...pt k asta e dragostea, nu?..:)
concluzie: chiar exista un baiat care sa ne placa dinainte? ceva predefinit?..

Emil Cioran - Caiete wrote:Accept să fiu ultimul om, dacă a fi om înseamnă să semeni cu ceilalţi.

Ceea ce trebuie observat in vorbele anterioare este conditia "daca a fi om inseamna sa semeni cu ceilalti". Toti se intreaba cum sunt ceilalti si poate nu o sa afle niciodata. Unele intrebari sunt puse ca sa ramana doar atat: intrebari. Intrebarea ta e o astfel de intrebare. Conteaza? Fac pariu ca-s o gramada de tipi care te remarca. Te plac dinainte? Au cum sa te placa dinainte? Si daca te-ar placea dinainte tot rau ar fi pentru ca le-ar place de fapt o fantezie, ceva ce ei isi imagineaza despre tine, pentru ca nu te cunosc.

Dragostea e un ghimbe in talpa. Nu e o binecuvantare. Daca o impartasesti cui nu trebuie e rau, daca iti este impartasita si nu o vrei e rau, denatureaza gandirea si influenteaza viziunea asupra lucrurilor. Va fi o binecuvantare doar pentru ca tie ti se va parea asa, dar "dragostea este o lume care este trasa peste ochii tai pentru a te opri sa vezi adevarul" (o adaptare din matrix). Si asa cum tipul ala chel, tradatorul, din Matrix se bucura cand manca friptura in Matrix, desi stia ca nu mananca o friptura, asa trebuie oricine sa se bucure de dragoste desi stie ca nu dureaza o vesnicie si nu e tocmai realitate. ;)
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Tue Oct 18, 2005 4:50 pm

Normal ca are rost sa visam la barbatul viselor noastre...
Odata si odata tot apare
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby PhaseR on Tue Oct 18, 2005 5:32 pm

@wench "Sau nu!!!!"
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Tue Oct 18, 2005 5:34 pm

Sau da :P
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MindLord on Tue Oct 18, 2005 6:16 pm

mah... o intrebare... o sa o fac si topic poate :P
ce v-ar mai ramane daca nu ati mai visa? :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?