If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

NEPUTINCIOSI!

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby andreeam on Mon Oct 17, 2005 6:03 pm

[ot]hai may....dc radeti de mine? eu am zis cum ma calmez eu :D [/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby emmy20 on Wed Oct 11, 2006 7:39 pm

in viata sunt miulte lucruri in fata caror suntem fie ca vrem fie ca nu ,neputinciosi :s123: tot ce putem face e sa nu ne pierdem speranta si poate cel mai important increderea in noi insine :s101: :yesss: ,mi se intampla ffffff des ~x( sa ma aflu in situatii fara raspuns , :-t insa incerc sa fac tot ce pot pt a nu iesi o catasrofa :s122: asta e incercarea moarte n-are :s028: multa bafta tuturor!!!!
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby One4You2Love on Sun Oct 15, 2006 12:35 am

Eu ma simt neputiincios in fata poporului roman care este prost. Chiar nu stiu ce sa fac pentru romani pentru a le veni mintea cea de pe urma. De fapt stiu, dar nu am cum.
Sunt neputiincios in fata mortzii. Nu in ceea ce ma priveste pe mine. Eu pot sa mor oricand ca nu prezint interes, dar uneori mi-as dori sa am puterea de a reda viata unor oameni care au fost luati prea devreme acolo sus, fata de care Dumnezeu nu a fost corect.
Sunt neputiincios in ceea ce priveste abandonurile copiilor.
Sunt neputiincios in multe.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby MoonLight on Tue Oct 17, 2006 2:12 pm

[ot]@One4You2Love : In primu rand Adler vroia sa stie cum revolzi tu aceste neputinte...cum faci sa le opresti sa mai apara ...
One4You2Love wrote:Eu ma simt neputiincios in fata poporului roman care este prost.
Poporul roman nu este prost...nicidecum...poate k nu sunt la fel de multe minti stralucite pe cat sunt proaste, dar cine zice k toata lumea trebuie sa fie desteapta...ptr a ajunge undeva sus nutzi trebuiesc zece mii de oameni destepti...iti sunt de ajuns 10...si+ de asta dak ar fi toti destepti cine ar mai matura strazile/aduna gunoiul etc etc.

One4You2Love wrote:Chiar nu stiu ce sa fac pentru romani pentru a le veni mintea cea de pe urma.

parerea mea e k sa ii lasi sa se loveasca de pragul de sus...isi dau ei seama singuri :s172:

One4You2Love wrote:fata de care Dumnezeu nu a fost corect.

Dumnezeu incorect...dak iti tot permiti sa vb de Dumnezeu presupun k ai si putzina credinta in El... si atunci zimi mie cum potzi spune asa ceva...Dumnezeu nu gresete niciodata...toate lucrurile ce le face au un rost...read the Bible :bang-bang-3: [/ot]
Da adler si eu am trecut prin chestii de genu...si eu m-am simtit neputincios si nu numai odata....ce am facut k sa numai ma simt asa...k sa ma pot exprima mai bine si liber , sa ma fac inteles usor...poi m-am calmat...am lasat de la mine ...si cel mai important inainte de fiecare raspuns gandeam mult...si profund...ma gandeam cum ar suna ce urmeaza sa zic...si sincer a tinut de fiecare data :s118:
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby uby_4u on Sun Nov 05, 2006 8:03 pm

Bizar... chiar acum trec printr-o astfel de situatie.. si nu pot face absolut nimic, de cat sa stau cu mainile in san si sa privesc cu totul se destrama... ~x(

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Tue Nov 07, 2006 5:25 pm

Cand ma simt neputincioasa intru jumatate de ora in crize, ma linistesc singura, imi scot din depozite toata energia pozitiva si sa vad ce este totusi de facut.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Guy Fawkes on Sun Jul 22, 2007 6:43 pm

Că tot scrie acolo despre
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby not_so_innocent on Thu Jul 26, 2007 2:23 am

[ot]ia sa te vedem:D[/ot]
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Guy Fawkes on Thu Jul 26, 2007 8:39 am

Calmante uşoare, din plante, gen Sedocalm. Nu au niciun efect real (cel puţin nu pe termen scurt), dar tu ştiind că iei te vei tempera singur/ă, un placebo de care ai cunoştiinţă dar care funcţionează. Primul pas e să vrei să le iei, al doilea e... restul vine de la sine.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Thu Jul 26, 2007 10:52 pm

Eu ador acele momente de criza, mai ales cand incerc sa scap pentru ca simt ca o iau razna, si nu reusesc. Mai am momente cand simt ca daca mai dureaza 5 minute innebunesc in adevaratul sens al cuvantului, si totusi nu pot face nimic... De fapt incerc sa fac...

Cel mai des am crize cand ma apuca dorul de persoanele dragi care nu mai sunt langa mine din diferite motive, si ma gandesc intr-una la momentele petrecute impreuna, la povestile care ni le spuneam... Si de multe ori incerc sa scap de crizele astea ducandu-ma in locurile unde ma duceam cu acea persoana, incercand sa retraiesc acele clipe... Chiar functioneaza, daca nu ma apuca si mai rau :D

Ma mai apuca inainte de examene, inainte de un drum lung... dar astea se duc repede pentru ca am un mod de gandire mai ciudat si ma gandesc ca nu mor daca...

Spre exemplu ma gandesc ca nu mor daca nu trec examenul, sau nu mor daca fac aia... Si simplul fapt ca traiesc ma face sa trec peste crize... Am invatat ca VIATA MERGE MAI DEPARTE CU SAU FARA GRIJILE MELE, asa ca nu are rost sa ma stresez...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to - DIN TRECUT -