back with details
am zis mai sus ca pt mine e f important... de ce? simplu!
mi se pare ca e o metoda EXCELENTA de a apropia 2 persoane.. in schimb esecurile (mai ales la inceputul relatiei....) pot sa se dovedeasca aproape catastrofale pentru viitor... imaginati-va ca ati dat-o in bara prima data cu prietena... daca ea nu stie sa trateze situatia cu maturitate atunci aproape sigur ai dat de bai

.. si o sa existe o jena pe tema asta ... s-ar putea (in cazul fericit) sa mai asteptati o vreme pana sa incercati iara, iar in cel nefericit sa insemne chiar inceputul unei despartiri...
si acuma si partea pozitiva, ca vreau sa inchei cu asta... mie mi se pare ca atunci cand faci dragoste cu cea pe care o iubesti e.... pur si simplu MAGIC, INCREDIBIL... stiti voi (...nu stiu daca toti...) trec toate grijile si tensiunile de peste zi. e cea mai buna terapie pt orice pb (se exclud cele financiare, sanatate, si altele ...). apropie cu adevarat 2 persoane.. face sa dispara orice bariere si retineri in cuplu...
sexul nu e nici pe departe doar un mijloc de procreere, ca atunci nu l-am face decat de 0(!!!!!

) 1,2...hai sa zic 7

ori in viata (presupun aci un procent de reusita de 100%

)... asa ca repet.. are un rol bine definit pt mine in relatie
sincer... daca iubesc pe cineva si sunt iubit nu vad de ce nu ne-am darui 100 % unul celuilalt...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!