If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

NEPUTINCIOSI!

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

NEPUTINCIOSI!

Postby adler on Sat Oct 15, 2005 8:54 pm

Mi se intampla uneori sa nu stiu ce sa fac..intr-o anumita situatie de criza... sau.. sa nu reusesc sa ma exprim corect... sa nu ma fac inteles cu toate..ca stiu ce vreau sa zic.

Din cauza ca nu am aceasta prezenta de spirit..si uneori ma pierd... multe situatii au un deznodamant nasol ... de cativa ani am incercat sa ma schimb... sa devin calm... si lucid.. pt a putea gasi usor o iesire dintr-o situatie dificila..dar.. tot mai am probleme uneori cu exprimarea... paote din cauza ca omul nu e obisnuit sa creada un strain 100% ..si incearca sa inteleaga..sau..poate..nu stiu eu cum sa ma impun..sau sa ma fac inteles..cred ca sunt mai multi factori.

Vi s-a intamplat si voua?..cum ati depasit astfel de momente?Ce aifi vrut sa faci..si ce a iesit de fapt?

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Sat Oct 15, 2005 9:24 pm

mi s-a intamplat.....ce am facut? mi-am repetat intr-una "andreea calmeaza-te"....etc....nu merge de fiecare data dar poti incerca ;)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby adler on Sat Oct 15, 2005 10:19 pm

oare ma va ajuta mult daca imi repet in continuu:"andreea calmeaza-te!!" =)) ..glumesc :D

misto.. te ajuti singurica..prin autosugestie.. daca si merge..e super..la mine deja... sunt calm..doar..ca nu stiu sa ma fac inteles;)..asta e tot..

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby andreeam on Sun Oct 16, 2005 12:40 am

[ot]eram sigura ca te legi de mesaju meu...chiar voiam sa pun ....voi ziceti altfel nu andreea....da mi-ai luat-o inainte[/ot]

succes... ;)
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby p3g@s on Sun Oct 16, 2005 1:54 am

gg adler =)) ....da poate noua ne place sa ne strigam andreea =)) ...in fine..revenind la subiect...mi s-a intamplat intradevar...si sincer nici nu mai stiu motivul nepuntintei mele cand era evident actiunea mea....mentalitatea poate

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby NYCGIL on Sun Oct 16, 2005 10:46 am

Mi s-a intamplat....am facut tot ce-am putut.
Sunt destul de calma in situatii de criza- e ciudat, dar fac exact ceea ce trebuie si ma sperii dupa aia.
Cat despre a ma face inteleasa, am probleme mereu. Mai ales cand e vorba de lucruri ce tin de sentimentele mele. Cand e vorba de orice altceva stiu sa ma impun destul de bine....
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Oct 17, 2005 9:36 am

De obicei ma fac inteles, depinde daca si persoana care sta langa mine intelege (uneori cateodata unii o mai fac si pe prostii). Insa mai urate sunt fazele cand cineva drag tie, este la pamant si tu nu poti face nimic ca sa il ajuti............te simti legat la maini cand il(o) vezi ca plange de durere, nu stie ce sa mai faca si tu te uiti si nu stii ce sa faci. :(
Catalin

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 1:20 pm

Si mie mi se intampla uneori :D
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Mon Oct 17, 2005 1:27 pm

Eu intodeauna am incercat sa am o oarecare doza de sange rece ... asa ca situatiile in care ma pierd sunt destul de rare ... Ma pierd in special in momentele cand nu lucrez cu oameni (de exemplu...cand vezi ca iese fum din calc. de 40 de milioane al vecinului .. normal ca te cam pierzi!! )
"Anreea calmeaza-te" nu prea merge la mine !!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby adler on Mon Oct 17, 2005 6:02 pm

wench ..si tie ti se intampla ce?... si cum reactionezi? ... incerci sa ne dai ceva detalii?
adler

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to - DIN TRECUT -