pai mi-am adus aminte de ceva ce facusi mai recent adik vreo sapt creca a trecut de atunci...intarziasem la munca pt ca nu mai venea odata tramvaiul si io trebuia sa fiu la munca la ora 7 si era deja si un sfert.Am sunat-o pe colega sa o anunt ca intarzii ca am avut o probl dar ca ajung in 5 min ca vazusesm tramvaiul in sf venind.Cand am ajuns acolo colega era deja ingrijorata ca nu stia ca s-a intamplat asa grav de am intarziat...Am inceput deodata sa plang cu niste lacrimi uriase si sa le zic o poveste trista ca nush ce a patit bunica mea, ca e bolnava de astm si facuse nush ce criza si ca a trebuit sa stau cu ea, si ca m-am speriat ingrozitor ca nu era nimeni acasa si nu puteam sa plec de acolo s-o las asa..in fine ceva de genul si in tot timpul asta plangeam de rupeam ca nu-mi venea mie sa cred ce baliverne pot sa debitez.Bineinteles ca toata lumea m-a crezut si am scapat si de data aia

Oricum stiu ca a fost f urat din partea mea dar am scapat de certuri ca inatrziasem prea mult si nu staim ce sa inventez care sa fie scuzabil si credibil