Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Cred ca as face multe, dar asta pentru ca vreau eu, nu sa imi ceara el. Daca mi-ar cere unele lucruri care ar fi contra felului meu de a fi sau mi-ar cere sa renunt la cariera, sau la lucrurile care imi plac, inseamna ca nu ma iubeste suficient si e prea egoist, si atunci sacrificiul meu chiar nu merita.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)
cine v-ar cere sa renuntati la scoala-studii pentru el/ea nu cred ca ar putea zice ca va iubeste cu adevarat....daca da atunci sa va lase sa va continuuati studiile pentru a avea parte de ceva mai bun in viata, daca iubesti iti doresti ca persoana de langa tine sa fie fericita nu?
eu as merge destul de departe pentru persoana iubita dar nu as putea sa renunt la studii pentru asa ceva.......pur si simplu nu as putea....daca ma iubeste sa ma iubeasca cum sunt eu si sa nu imi ceara ceva care ma va afecta destul de mult pe viitor
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Nu as ajunge sa comit ilegalitati in nici un caz pentru persoana pe care o iubesc....
As putea sa lupt pentru pers iubita in cazul in care cineva se opune iubirii noastre!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
mmmm...as face orice pt jumatatea mea daca as fi sigura ca ma iubeste si ar face orice pt mine, dar din pacate rar dai peste astfel de oameni, dar stiti speranta piere ultima, asa ca nu stii nicodata ce se va intampla in viitor si ajungi sa faci orice pt jumatatea ta si respectiva perrsoana sa faca la fel, nu se stie niciodata
Am mers foarte departe pentru persoana iubita insa, am stiut cand sa ma opresc, imi cunosc limitele foarte bine si stiu si cat valoreaza persoana respectiva si mai ales cat merita sa fac pentru ea.
As merge destul de departe. Nu stiu cat, momentan nu pot sa ma pronunt exact, nu am trecut prin situatii super nashpa ca sa stiu ce as face. Dar am mers destul de departe in unele chestii si asta doar pentru el.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"