Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Institutul National de Stiinte Aplicate din Rouen... specializarea Arhitectura Sistemelor Informatice...
suna pompos poate ... dar nu e chiar aza de S.F. .. info, electronica si chestii organizatorice in principal
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams... Don't play with fire, play with MindLord!
UDJG .. Fac. De Mecanica .. specializarea Mectronica .... si se pare ca am un coleg pe aici .. mai mic !!
Adler frate ... scapa de C.D. si de mate speciale .. ca in rest o sa ai un an super !! Multa bafta in anu' 3 ... ala e cu adevarat greu !!
E drept ... ce-i mai frumos e abia in anul 4 ..
[ot]bai .. la C.D. fac cu un retardat mintal..ala se crede in desene animate..e de coma la el la cursuri ..
la mate speciale..mda..e cam nasol..si am impresia ca deja am lipsit la un seminar...si nush cum sa il recuperez..damn it ..tre sa fac rost de o dovada..ceva..ca nu m-am putut misca din pat [/ot]
[ot] Retardul ala o sa va manance zilele ... anu asta au fost cateva sute de restantieri la el din toti anii .... e amuzant rau sa vezi un hol intreg // cel din M-uri // ca se tine dupa un singur prof ... si dupa aia listele ... cu picati .
Tre' sa inveti pe bune la asta !! ... si vezi ca la MS se poate copia .. dar daca te prinde nu mai treci pana in anul 5 !!! [/ot]
cu toate ca am plecat inainte sa se incheie anul I am avut grija macar sa-l promovez, spre deosebire de altii care au ramas pana la capat si tot nu si-au adunat creditele dar ar fi vrut sa treaca anul 2, eu am adunat 32 de credite
ma duc sa dau restantele?
---------------------- LATER EDIT ----------------------
corectez : am terminat cu 42 de credite
si am fost student la calculatoare cu snappy si cartush in grupa, dar m-am lasat luand calea ingineriei mecanice