If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de rele-s fetele?

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby creppin'on you on Wed Mar 02, 2005 5:41 pm

dar poate ca te razbuni fara sa vrei... adica sa spunem ca nu ai vrea sa mai repeti o greseala facuta anterior, si facand asta il faci pe cel de langa tine sa sufere, si apoi iti dai seama ca ai facut acelasi lucru pe care l-ai patit si tu... iti dai sema ca nu mai poti face nimic... e genul de greseala care nu mai poate fi reparata...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Thu Mar 03, 2005 8:23 pm

Nu exista razbunare fara un plan bine pus la punct! De obicei te razbuni pentru ca asa vrei tu, nu pentru ca se intampla!
Si cand faci o persoana sa sufere esti constient(a) de asta, pentru ca esti om si ai puterea sa deosebesti binele de rau!
Iar daca faci o astfel de greseala potzi s-o repari, dar trebuie sa vrei asta cu adevarat...
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Thu Mar 03, 2005 8:33 pm

nu se poate chiar asa... ca sa spunem ca pe tine te raneste cineva(inconstient) in asa fel ancat sa te simti ultima persoana de pe pamant... atunci crede-ma ca nu mai vrei sa vezi persoana respectiva in veci... dapai da mai vina sa-si ceara scuze...
   dupa ce esti tarat prin namol nu mai vrei decat sa dispara cu totul...
 dar... bine... orice e posibil, asa ca....

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Thu Mar 03, 2005 8:40 pm

citeste cu atentzie semnatura Dedei ! nimik nu ma poate darma incat sa nu ma pot ridica si sa o iau de la capat (poate doar moartea, dar nu ma gandesc la asta acum)! ;)
pana unde poate ajunge optimismul din oameni...:)
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby creppin'on you on Thu Mar 03, 2005 8:43 pm

da dar viata nu e facuta nuami din optimism... te ajuta in viata dar atat de mult

creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Thu Mar 03, 2005 8:47 pm

tu ce crezi : destinul e scris sau tzi-l faci singur?
Gandeste-te la asta...
eu cred ca tu itzi faci destinul pt ca, revin, ai posibilitatea sa alegi!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

Postby ^Angel^ on Thu Mar 03, 2005 8:50 pm

eu cred ca fiecare om are un destin.chiar daca nu e facut la milimetru.altfel nu ar mai fi vorba de suflete pereche sau de jumatatea vietii sau mai stiu eu ce
si avem nevoie de optimism.ce ne-am face fara el?e mai bine sa fii optimist decat realist sau negativist.optimismul nu inseamna neaparat sa fii cu capul in nori sau sa visezi sau mai stiu eu ce.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Thu Mar 03, 2005 8:58 pm

faza cu destinul e mai complexa decat atat pt ca nu cred ca exista prea multi oameni care sa creada exclusiv ca destinul ti-l faci cu mana ta sau e predestinat...
 intotdeauna exista in viata momente in care spui  "asa a fost sa fie..."
 si momente "am reusit, am luptat si am reusit de unul singur "  
 dar asta depinde de fiecare om in parte, nu pot sa ma pronunt iau lucrurile ca atare... uneori, dar mai dau si vina destin... asa ca sa ma linistesc
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ^Angel^ on Thu Mar 03, 2005 9:04 pm

da mai dar destinul nu e ca o carte de electronica ca sa faci strict ce e scris acolo.maktub-asa a fost sa fie.multe popoare vorbesc despre destin.nimeni nu zice ca tu esti un robot care face exact ceea ce a fost preogramat sa faca.iti poti schimba destinul,poti alege sa o iei pe alta cale,dar de-a lungul vietii faci ceea ce ti-a fost destinat sa faci.adica de exemplu ai facut facultatea nu stiu care(si cu facultatea as putea sa-ti dau un exemplu destul de bun)in fine...
sper ca intelegeti ce vreau sa spun
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Thu Mar 03, 2005 11:03 pm

Cartush wrote:tu ce crezi : destinul e scris sau tzi-l faci singur?
Gandeste-te la asta...
eu cred ca tu itzi faci destinul pt ca, revin, ai posibilitatea sa alegi!

destinul nu exista :D

ce faci tu e viata ta nu destinul... destinul e un cuvant scos din palaria unui magician... e acel porumbel ce face sa apara un zambet pe chipul unora si o indoiala pe al altora...

chipului meu destinul nu ii aduce nimic si nici nu ii rapeste ceva...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?