If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Oare totul se rezuma la iubire?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Cherry on Tue Oct 11, 2005 1:51 am

Pt mine iubirea conteaza foarte mult in viatza...pe planul 2 ar fi copii ... pretenii...dar toti exista datorita iubirii dintre noi :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ice_angel on Sun Oct 16, 2005 12:14 am

Sa va zic ceva ce nimeni nu poate sa ma contrazica.... <oricat de mult am vrea sa credem asta... NICIODATA nu se rezuma totul doar la iubire.... ;) >

Mai departe filozofati singuri...
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Sun Oct 16, 2005 1:50 am

@ice angel in prezent...si luand in considerare marea majoritate a lumii cotidiene...poate ai dreptate

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby PhaseR on Sun Oct 16, 2005 2:14 am

ice_angel wrote:Sa va zic ceva ce nimeni nu poate sa ma contrazica.... <oricat de mult am vrea sa credem asta... NICIODATA nu se rezuma totul doar la iubire.... ;) >

Mai departe filozofati singuri...

Bravo mah fato! Ai pus punctul pe j!!! :D Sunt total de acord cu tine!
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sun Oct 16, 2005 3:20 am

daca iubirea este reala...atunci parintii nu ar trebui sa fie o problema..si nici prietenii... in primul rand..parintii doresc tot ce e mai bun pt copilul lor..inclusiv o iubire adevarata... (asa ar trebui) ...iar prietenii..daca sunt adevarati prieteni..isi vor da seama ca nu are rost sa se bage..REPET DACA DRAGOSTEA E REALA SI MERITA

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NYCGIL on Sun Oct 16, 2005 12:04 pm

Asa ar trebui...daca iubim, nimic si nimeni n-are trebui sa mai conteze.
Dar pentru mine n-a fost niciodata asa. N-as putea sa imi dedic viata 100% cuiva...Familia mea, prietenii...toti inseamna prea mult pentru mine ca sa renunt la ei pentru cineva...ii iubesc si pe ei, si n-as putea sa aleg niciodata intre familie si iubit.
Pentru ca eu sa fiu fericita, trebuie sa am armonie in jurul meu. N-as putea sa renunt nici la unul nici la altul.
Am fost pusa in situatia sa aleg odata....si n-am putut...
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 5:37 pm

Eu cred ca da numai daca dragostea este foarte intensa si daca merita acea persoana tot sacrificiul nostru.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby PhaseR on Mon Oct 17, 2005 6:24 pm

@NYCGIL
Nu inteleg de ce confundati iubirea cu sacrificiul. De ce incercati sa amplificati sentimentele gandindu-va la alegeri pe care, cel mai probabil, nu veti fi nevoite sa le faceti? Daca el iti cere sa renunti la toate astea aducand ca pretest dragostea ce va leaga, atunci ce te impiedica pe tine sa faci acelasi lucru. Daca el nu este ipocrit incat sa-ti ceara asta (pentru ca pentru mine nu poate fi altfel) atunci nu ti-o va cere, gandindu-se automat ca si tu poti sa te afli in aceeasi pozitie.

In final situatiile reale sunt mult prea complicate pentru a fi discutate in absenta unui context concret.
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Wed Oct 19, 2005 12:34 am

//... nu te-ar pune intr-o situatie in care sa fii nevoita sa alegi nu numai din cauza ca si tu ai putea sa ii faci lui acelasi lucru...dar..in primul rand pt ca te iubeste..iar a iubi inseamna sa doresti celuilalt tot binele din lume. Daca iubesti...o sa ogolesti o astfel de situatie ... nu o sa faci nimic pt a-l face pe celalalt sa sufere ... chiar daca tu suferi ... mult.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NYCGIL on Wed Oct 19, 2005 2:12 pm

[ot]Asa e, numai ca iubirea e si egoista cateodata....iar daca n-ai puterea sa-ti dai seama ca celuilalt ii e mai bine fara tine ajungi sa-l ranesti fara sa vrei[/ot]
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste