If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

nu e iubire

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

nu e iubire

Postby MTZ on Sat Mar 19, 2005 12:29 am

NU E IUBIRE!!!asa am spus la inceput si uite ca dupa un an de zile am curajul sa recunosc in fata tuturor ca-l iubesc si nu mi-ar fi frica sa bag mana in foc ca si el ma iubeste....candva am zis ca nu poti spune decat o data in viata te iubesc ...eu am spus deja...oare ce va urma???? :roll:

Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Mar 19, 2005 3:25 pm

:) frumos

MaTZo... mai tii minte ce ti-am zis eu candva... eram undeva pe la depozit... in maxi-taxi?... ceva legat de ce ai zis tu mai sus?... acum imi dai dreptate?... ca atunci spuneai ca NU... TU nu ai cum... :P

acum iata ca a trecut un an de la o "convorbire" intr-un bar... un an de la o "suparare"... un an de la multe, dar cel mai important este ca voi doi ati ramas aceeasi... si tu... si tit...

ati dovedit amandoi ca puteti ramane ceea ce sunteti... ati mai luat-o uneori si pe langa (ca sa nu va laud si eu acum in continuu :P), dar... oricum... eu va :iloveu: pe amandoi ca-n prima zi :P

sa dea Domnu sa vii si sa scrii si la anu' aci... si tot asa... si ca sa devin un pic off-topic: ti-am zis ca primul copil il botez eu... sa nu uiti... :P

in rest?... iubiti voi 2 si pt altii care au timp pt altele, dar nu au de iubire :P... va pup (stiti asta, nu?)  :hug:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MTZ on Tue Mar 22, 2005 4:50 pm

o suparare???inca nu ai uitat de ea??dar vezi tu snappy ca ai suferit tu ..dar spre fericirea noastra :P

Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Tue Mar 22, 2005 8:08 pm

si marmotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby Keira on Sat May 14, 2005 9:37 am

a invelit ciocolata in staniol :D
ON TOPIC: MTZ, va doresc toata fericirea din lume!

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby guiness on Sat May 14, 2005 3:00 pm

zici te iubesc de cate ori vrei tu, lasa cugetarile ieftine ale nush caruia care se credea destept, of rules, is drunk?
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby ice_angel on Sun Oct 16, 2005 12:23 am

MTZ>>>>

eu nu as fi asa sigur k doar o singura data poti spune "te iubesc"... crede-ma k spun asta din experienta.... si eu credeam acelasi lucru la inceput... dupa ce s-a terminat am zis k nu se mai poate sa simt la fel pt altcineva... dar m-am inselat.... a treia oara, acelasi lucru.... mai departe nu am ajuns... va anunt dak e ceva... :-P

Asa k draga mea... multa fericire alaturi de el... cunosc sentimentul si ma bucur pentru tine...
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby PhaseR on Sun Oct 16, 2005 10:59 am

ice_angel mai iubeste-ma si pe mine odata ;) doar asa ca sa facem o demonstratie a teoremei enuntate de tine :P

@pt. toti | Oare nimeni nu observa ca postul initial este din Martie????
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby ice_angel on Sun Oct 16, 2005 2:03 pm

si care e problema dak e din martie? :-/ iubirea tre sa dureze o viata...
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby PhaseR on Sun Oct 16, 2005 4:23 pm

@ice_angel - Si spui asta dupa ce te-ai inselat odata :P. Adica a trebuit sa spui si a doua oara "te iubesc". ice_angel tocmai ai enuntat o contradictie. Mai intai spui ca e posibil sa te indragostesti de mai multe ori si acum spui ca iubirea trebuie sa dureze o viata.

Considerand prima ipoteza, de unde stia oricine ca iubirea despre care e vorba in propozitie "are baterii duracel" si inca mai merge? Considerand cea de-a doua ipoteza, nu stiu cat de relevante mai erau raspunsurile pentru autorul postului.

Nu intelegeti prin asta ca reprosez ceva, cuiva. Pur si simplu am intrebat mirat. Poate ca ar fi trebuit sa semnalez starea mea prin cateva iconite emotive.

Numai bine!

---[ Snappy = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @Snappy, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Povesti De Dragoste