If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

nu mai e ce-a fost candva :(

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Postby Cherry on Mon Sep 19, 2005 3:08 pm

Eu sunt una dintre fetele care la un baiat cauta in primul rand sa fie romantic si gentleman...Am cautat muuuuuult timp un baiat care sa mai imi faca declaratii de dragoste cu stele si luna... Si se pare k l-am gasit :oops:

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby guiness on Wed Sep 21, 2005 12:59 am

eu sincer, am ramas copil :) si imi convine asa...

cat despre dragoste, daca e numai dragoste, incep sa ma satur si vreau realitate.
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Mon Oct 03, 2005 12:17 pm

Snappy wrote:ce declaratii de dragoste mai?... cine le mai crede?... si... drept urmare... de ce sa le mai facem?... ca sa ni se rade in nas?... sau ca sa fim subiect de distractii cu amicele? ca... "vai doamne... uite ce bou e ala... a venit si-a-nceput sa-mi zica de stele si soare... de ingeri si vise... de... de... de..." :(

doar baietii o sa ma inteleaga... fetele o sa ma contrazica... dar... asta este... eu asa gandesc...

Odata cu trecerea timpului sa schimbat mentalitatea oamenilor,pe vremuri totul era frumos se punea accent pe sentimente,pe vorbele rostite persoanei iubite,atunci un singur cuvant valora cat o mie de cadouri scumpe.Acum totul e schimbat,lumea este perversa foloseste tot felul de trucuri pentru a iesi invingator din fiecare lupta................."Cu declaratii,fara declaratii,tot trebuie sa iasa ceva".Eu personal imbin moda veche cu cea noua:cine merita va avea parte de tot ce este frumos,cine nu, revin in ziua de azi si aplic si eu vrajeala binecunoscuta :evil: .

Catalin

membru special
membru special

...

Postby a_soul_4_u on Sat Oct 08, 2005 7:12 pm

Ce a fost nu va mai fi.. poate intr-o alta dimensiune .. dar un lucru e cert ce va fi poate semana cu ce a fost de exemplu un alint :( toti alintam persoana iubita intr-un fel) e imposibil ca sa nu il mai auzi nu tu ai sa il spui poate celalta jumatate si atumnci iti vei aminti de EX si poate intr-un final vei alinta si u cu ce ai mai alintat pt ca altfel vei ramane fara cuv de alint, pe langa asta unele gesturi sigur vor trezi amintiri si asa mai departe snt o gramada de chestii care nu vor mai fi la fel dar asemanarea lor va trezi mereu oftaturi si nostalgie ( asta pt pers care au iubit cu adevarat )

Asa ca traitzi azi ca sa va amintziti maine si sa povestziti poimaine :oops:
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby andreeam on Sat Oct 15, 2005 9:50 pm

hai mey....eu am 15 ani jumate si sunt COPIL....yupi!!! stau si ma gandesc ca atunci cand termin liceul ma duc la facultate si la munca si nu o sa mai am timp sa fac toate prostiile care le fac acuma....deci e bine asa cum sunt ;)

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby p3g@s on Tue Jun 27, 2006 12:43 am

asa si este....de la frumusetea unei declaratii s-a ajuns la "o abureala" sau "altu cu papagalu"...
Nu cred ca vreunu din noi inca nu am intalnit vreo fata care daca-i dedicam cateva randuri sau "live" cateva ganduri sa nu zica apoi "ce vrajeala ai in tine"...
Nu stiu ce a fost inainte sa fiu eu dar stiu ca nimic nu prea mai e ca-n povesti acuma... :bang-bang-3:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Alinutza_19 on Tue Jun 27, 2006 11:41 pm

schimbarea e singurul lucru constat in lume....toti ne schimbam....ne maturizam devreme va zic eu ...dar unii isi pastreaza latura copilaroasa muullte timp..pt ca ii face sa se simta bine..ce-i drept....ar fi super sa ramanem copii dar nu se poate..tre sa devenim adulti....dar daca devenim adul ce? asta inseaman ca nu ne maii putem copilari? ba din contra...eu zic ca da inca ne putem copilari...numai ca in unele situatii vom sti sa actionam cu maturitate...pt ca asa cere situatia...
spuneai snappy ca acum declaratiile de dragoste sunt luate la misto..da e adevarat....unii tineri nu pot aprecia un lucru asa frumos..si asa romantic...lumea s-a schimbat...muult..educatia numai e aceeasi ca inainte...dar eu raman optimista..ca desi suntem intr-o continua schimbare...inttotdeauhna va exista cineva care va aprecia acea declaratie de dragoste..facuta din inima....eu cel putin asa fac...imi doresc din totdeauna sa primesc o scrisoare de dragoste...o declaratie ...nu am primit...nu stiu cum e...poate voi vedea..poate nu...un singur lucru stiu...ca voi aprecia acel gest sincer...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Fri Jun 30, 2006 12:26 am

toti ne schimbam.. ma uitam astazi la maica-mea, seamana din ce in ce mai mult cu mama ei.. trist. si ma uit si la mine, cum incep sa fiu din ce in ce mai mult mai de piatra cu toata lumea si nu-mi place :don't-know: mi-am propus acum ceva timp sa nu-mi mai pese.. am reusit decat pe jumatate, imi pasa si-acum dar nu arat. maica-mea imi zice mereu ca nu-mi pasa de nimic, si asta ma doare... nu ma cunoaste si chestia asta ma face sa ma inchid si mai mult si sa par si mai indiferenta ...asta ma mananca mai mult :don't-know:
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?