ce este gelozia?
cred ca ceva de care multi dintre noi suferim... constient sau inconstient...
gelozia este acel sentiment care te face sa te uiti cu alti ochi la cel(cea) pe care partenera(partenerul) ta(tau) il(o) priveste - dupa parerea ta - cu alti ochi...
ati simtit asta vreodata?... daca da... inseamna ca ati fost gelosi... dar totusi.... cum o putem combate caci... prea multa gelozie strica totusi intr-o relatie - zic eu... devine obsedanta aceasta dorinta de a fi mereu DOAR langa ea(el) si sa nu poti vorbi cu alta(altul) din cauza interpretarii gresite a acestui simplu si banal "gest"...
gelozia nu e anormala... este la urma urmei o dovada de iubire... intr-un fel... ii arati celei(celui) cu care esti ca e a ta(al tau)... nu stiu cum sa ma exprim exact pentru a nu fi gresit inteles...
gelozia e un cutit... dar este si un sarut... este un zambet... dar este si o lacrima... ce mai... este un mare paradox... un paradox al dragostei... :p

, cert e ca vreau sa o simt aproape tot timpul.. ma bucur ca am vb cu ea azi si i-am zis de prostia pe care am scris-o (cea cu gelozia) si a inceput sa rada! si ea e geloasa..