If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

faceti orice!

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

faceti orice!

Postby lily_of_the_valley on Sat Oct 23, 2004 9:56 am

e considerata gafa daca lasi ca persoana pe care o iubesti cel mai mult sa plece pur si simplu din viata ta?  zilele trecute a venit la mine prietenul meu si mi-a zis ca ar fi mai bine sa ne despartim..dupa 2 zile m-a sunat sa ma intrebe de ce l-am lasat sa faca asta?de ce nu am zis ceva?..
morala: daca cineva iti spune:"gata!" tu sa zici:"nici un gata!eu te iubesc si nu te voi lasa sa scapi de mine asa usor!"..s-ar putea sa-i faci chiar un bine iubitului(ei) tau(tale)..cine stie peste ce "specimen" da? :wink:

when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Oct 23, 2004 10:33 am

este o gafa... cel putin eu asa consider... de ce?... pai si eu am facut ceva asemanator candva si apoi m-am cam dat cu capul de pereti... asta este viata, nu?... din greseli invatam... pacat ca de cele mai multe ori din ale noastre si destul de rar din ale altora...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Tue Oct 26, 2004 1:56 am

Eu nu o vad ca o gafa, ci ca pe o decizie finala a lui de a incheia relatia. Si partea cu sunatul si cu patetica intrebare 'de ce m-ai lasat sa fac asta?' mi se pare de tot rasul.  Binee...... daca o numim gafa din partea lui atunci e una mare, pt ca nu stie ce vrea, si in dragoste trebuie sa stii ce vrei pt ca altfel poti sa provoci multa suferinta, atat tie cat si persoanei pe care crezi ca o iubesti, si in al doilea rand, in dragoste trbuie sa gandesti bine totul inainte de a face ceva, pt ca o relatie e ceva fragil prin definitie, in care ambii parteneri trbuie sa fie implicati in mod egal. Cand unu incepe sa dea mai putin de la el, atunci celalalt are tendinta de a acoperi golul ramas, si tot asa pana cand unul da 99% si celalat da 1%. Si atunci cand inevitabila ruptura se probuce, cel cu 1% sufera si el 2 zile si celalalt 2 ani...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Stiati ca...

Postby miaunik on Tue Oct 26, 2004 3:35 pm

Snappy wrote: pai si eu am facut ceva asemanator candva si apoi m-am cam dat cu capul de pereti...

...datul cu capul de pereti produce o consumare de 150 de calorii? :lol:
A iubi inseamna a te bucura de fericirea celuilat!
miaunik

Invatacel
Invatacel

Postby Dedea on Tue Oct 26, 2004 8:13 pm

hahahhahhaha...vreau si eu sa dau jos vro 2 kg...:P  nu cred ca e o gafa, cred ca e o prostie, daca chiar zici ca il iubeai si mai ales daca nu l-ai intrebat care este motivul despartirii..in plus..e si vina lui (in cea mai mare parte) ca s-a comportat imatur...
parerea mea...(pur si simplu una subiectiva...orice asemanare cu realitate este intamplatoare :P)

ceea ce nu te ucide, te face mai puternic
Dedea

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Tue Oct 26, 2004 9:40 pm

ascultati-o pe Dedea...

stie bine ce zice si stie bine cum sa o zica... bravo Dedea :*

deci... concluzia?... gafa sau ne-gafa?... eu votez PRO-gafa... am zis-o :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

lol

Postby me_icegirl on Wed Oct 27, 2004 10:44 am

hahaha mi s`a intamplat si mie... mi`a trimis un mesaj in care scria CLAR sa nu`l mai caut ca s`a produs "inevitabilul"... si eu, ca fata cuminte(si cu minte) ce sunt, m`am dus direkt la printzisor akas... In the end, si`acum suntem impreuna! si asta pentru k Sentimentul trece peste gafe.. deci, nu`i o prostie! e o ratacire  :D
"HE will wipe away all their tears. And there will be no more death or sorrow or crying or pain. For the old world and the evils are gone forever." => Revelation 21:4
me_icegirl

Descurcaret
Descurcaret

hi5 profile: http://aura.tfm.ro
baiat / fata ?: fata

Postby lily_of_the_valley on Wed Oct 27, 2004 12:10 pm

dar ce faci daca a trecut aproape un an?... si daca locuiti in orase diferite?.. si daca parintii lui te urasc..(habar nu am de ce..)?..
e atat de greu in conditiile astea...
ce poti face..sa treci peste? si daca nu poti? si daca incerci si tot nu poti?.. si daca incerci sa te legi de altcineva..si nu poti?..
:cry:  :cry:  :cry: .....................
when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby ice_angel on Fri Jan 14, 2005 5:23 pm

daca totul ar fi usor s-ar termina mai repede... parerea mea. intotdeauna trebuie sa ai ceva ce te face sa lupti...
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Wed Feb 23, 2005 9:10 pm

da..asta pana ti se acreste de atata luptat si te dai batut exact cand nu trebuie
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Gafe-n Dragoste